هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان سلام. چندتا سوال درباره بازی های ps4 داشتم ممنون میشم جواب بدید
1)وقتی بازیو نصب کردیم دستگاه آخرین آپدیت بازی هارو دانلود میکنه یا همه رو ؟
2)آگر آخرین آپدیتو دانلود میکنه باگهایی که با آپدیتا های قبلی برطرف میشدن چی میشه؟
3)اگر بازی رو از استور پیش خرید یا خرید کنیم باز اروش psx میشه دانلود کرد؟
پیشاپیش ممنون

2)آگر آخرین آپدیتو دانلود میکنه باگهایی که با آپدیتا های قبلی برطرف میشدن چی میشه؟
پیشاپیش ممنون

سلام
1 اخرین اپدیت شامل همه اپدیت ها میشه
2 همه ی اپدیت های قبلی توی جدید هم هست
3 نمیدونم:d

دوستان چطور میشه جلوی دانلود اتوماتیک آپدیت بازی رو گرفت ؟؟؟
خیلی از بچه ها همینطوری حجم دانلودشون به فنا رفته :)):)):))

کنسول که روشن کردی
وقتی داره بازی رو آپدیت میکنه .. یه چن دقیقه صبر کن 2.3 مگ دانلود شه
بعد پاوز بزن
بعد تا هر وقت که رسیوم نزنی دانلود نمیشه خودش

پیشاپیش ممنون

دو سوال اولتون رو که دوست عزيزمون جواب دادن... در مورد سوال آخر هم بله میشه

دوستان یه سوالی دارم درمورد بحث رجیون.تو تاپیک مخصوص به خودش هم مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد و چون ضروری بود اینجا هم مطرحش می کنم.
این بحث رجیون برای دی ال سی های فری هم مهمه؟؟؟ یا فقط شامل دی ال سی های پولی میشه

دوستان یه سوالی دارم درمورد بحث رجیون.تو تاپیک مخصوص به خودش هم مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد و چون ضروری بود اینجا هم مطرحش می کنم.
این بحث رجیون برای دی ال سی های فری هم مهمه؟؟؟ یا فقط شامل دی ال سی های پولی میشه

فوقشم اگه میخواستید فری هارو بگیرید یه اکانت مطابق ریجن بازیتون بسازید و با اون دانلودش کنید... بعدش هم اون اکانت رو Active as your primary کنید

مسیرش کجاست؟
تهران شمال :d

(Settings) > [Application Saved Data Management] > [Saved Data in System Storage].

+

آقا یه سوال من بازی killzone وقتی بازی میکردم دستگاه به اینترنت کانکت نبود و 5-6 تا تروفی گرفتم ولی هیچکدومش تو تروفیام اافه نشد حتی زمانی که آنلاین شدم و سینک کردم

سلام دوستان
من به تازگی کنسول ps4 رو خریدم فقط هم به دلیل بازی های انحصاریش(قبلا PC بازی میکردم)
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
نحوه آپدیت بازی ها به چه شکل می باشد؟یعنی چطوری باید یه بازی را آپدیت کنم؟و آیا آپدیت اون ضروریه؟

سلام دوستان
من به تازگی کنسول ps4 رو خریدم فقط هم به دلیل بازی های انحصاریش(قبلا PC بازی میکردم)
نحوه آپدیت بازی ها به چه شکل می باشد؟یعنی چطوری باید یه بازی را آپدیت کنم؟و آیا آپدیت اون ضروریه؟
اگه بخاین اون بازی رو انلاین بازی کنین مجبورید اپدیت کنید
اگه افلاین برین اپدیت کنید بهتره ولی اجباری نیست(سوای بحس باگها)
اپدیت بازی هم رو بازی دکمه اپشن میزنید از رو دسته و گزینه چک اپدیت میزنین

سلام دوستان

دوست خوبم وقتی دستگاه به اینترنت وصل باشه همین که بازی رو داخل دستگاه گذاشتی خودش اتوماتیک شروع به دانلود آپدیت میکنه مگه خودت آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کنیدو آپدیت واسه آنلاین بازی کردن اون بازی ضروریه یعنی اگه بازی رو بخری و بخوایی آنلاین بزنی باید حتما آپدیت بشه ولی موارد دیگه شامل رفع باگ بازیها و اضافه کردن امکانات میشه که اگه مهم نبود برات نمیخواد آپدیت کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or