سلام . والا دقیق معلوم نیست مشکل چی هست . موقع خاصی اتفاق میافته یا قبلش کار خاصی کردید ؟ قبلا اینطور بوده ؟ . = این احتمالات رو میدم ببینید کودوم هست . در غیر این صورت میتونید یه ایمیل به ساپورت سونی بزنید مشکل رو بگید :
قبلا این چنین چیزی اگر بوده دلایلش این ها بوده . شاید مشکل شما هم اینطور باشه دلیلش :
1. OVERHEAT : کنسول اگر به یه حدی برسه و خیلی داغ کنه و بهش فشار بیاد خودش خود به خود خاموش میشه و ممکنه تا مدتی هم نتونید روشن کنید . معمولا نوار کنسول برای یه لحظه قرمز میشه و بوق میزنه و خاموش میشه . حتما چک کنید که تهویه کنسول مناسب باشه . کنسول های سربسته و بدون هوا نباشه و دمای محیط هم گرم نباشه . ونت های کنار کنسول هم جلوشون ازاد باشه و مانعی سر راهشون نباشه .
2. سیم ها و ارتباطات رو چک کنید که مشکلی توی کابل ها و ... نباشه . البته اگر میگید بوق میزنه پس خودش خاموش میشه و فک نکنم نوسان برق چیزی باشه !
3. تنظیمات رو چک کنید و ببینید خاموش شدن خودکار کنسول روی چه مدتی تنظیم شده و اون رو بزارید روی 6 ساعت به بالا . برای تنظیمات هم باید برید قسمت POWER OPTION .
4. تاچ پد روشن و خاموش کردن کنسول یه موقع روش چیزی نچسبیده ( مثل اسکین که درست فیکس نشده باشه روی کنسول ) که باعث عمل کردنش بشه یا کنسول جای نامتعارف و نامناسبی قرار نداره ؟
اگر توضیحات دقیق تری بدی بهتر میتونیم راهنمایی کنیم .
همچنین اگر مشکل از بین این چیزایی که گفتم نیست اپدیت اخر رو دوباره از سیف مود با فلش نصب کن و یه REBUILD DATABASE انجام بده . انشاالله رفع بشه مشکل
5.
- - -ویرایش - - -
سلام . عزیز شیرینگ برای یه شخص حقیقی دارای 2 کنسول ( مثلا یکی داخل خونه داره یکی داخل ویلا ) یا یک خانواده دارای یک کنسول هست (( 2-3 تا خواهر یا برادر که به طور مشترک از یک کنسول استفاده میکنن )) تا بتونن از لایسنس بازی که خریدن استفاده ببرن . استفاده 2 یا چند شخص حقیقی مختلف از لایسنس بازی ها و اطلاعات اکانت روی 2 یا چند کنسول مختلف قانونی نیست . کاری به بحث شیرینگ هم نداشته باشیم به اشتراک گذاشتن اطلاعات اکانت بین 2 یا چند نفر قانونی نیست و ممکنه باعث بن شدن بشه . البته فعلا کسی ندیدم بن بشه ولی خب توی قوانین پلی استیشن و بخش SEN سونی نوشته شده . از نظر قانونی بودن که خیر قانونی نیست . غیر قانونی نباشه قانونی هم نیست .
- - -ویرایش - - -
من خودم از این روش چندباری استفاده کردم مشکلی نداشته . از لحاظ لوگین بودن اکانت توی PC یا برنامه PS APP و همچنین کنسول به طور همزمان هم مشکل نیست . تست کردم قبلا .
در مورد وصل نشدن به استور هم شما سعی کن DNS هارو عوض کنی و یا از یک مودم و کانکشن دیگ وصل بشی . خود به خود هم درست میشه بعضی اوقات