هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دمت گرم ، خیالم راحت شد همش میترسیدم نکنه تولید قدیم باشه . فقط از کجا فهمیدید تاریخ ساخت دسامبر 2014 است ؟

یه سوال دیگه :
دسته دو ساعت کامل با کابل به کنسول وصل بود و اون نوره پشت صفحه آبی شده بود. نشونه شارژ کامل دستگاه چیه ؟ همین نور آبیه هست ؟ و اینکه با شارژ کامل چه قدر وایرلس میشه ازش استفاده کرد ؟ ( یعنی چند ساعت )

سوال اولتون سادس..کافیه برید تو این سایت(کد کنسول من هم دقیقا مثل شماست)

http://www.psdevwiki.com/ps4/CUH-1106A

سوال دوم...شما دستگاه رو بزار تو رست مود یعنی چراغ کنسول نارنجی بشه بعد دسته رو وصل کن به کنسول اگر چراغ دسته نارنجی شد و خاموش روشن شد یعنی دسته داره شارژ میشه معمولا دو ساعت طول میکشه شارژ دسته کامل بشه ..دسته فول شارژ بشه نورش قطع میشه و خاموش میشه...اگر پشت سر هم بازی کنید حدود 4 الی 5 ساعت دسته جواب گو هست

سوال اولتون سادس..کافیه برید تو این سایت(کد کنسول من هم دقیقا مثل شماست)

http://www.psdevwiki.com/ps4/CUH-1106A

سوال دوم...شما دستگاه رو بزار تو رست مود یعنی چراغ کنسول نارنجی بشه بعد دسته رو وصل کن به کنسول اگر چراغ دسته نارنجی شد و خاموش روشن شد یعنی دسته داره شارژ میشه معمولا دو ساعت طول میکشه شارژ دسته کامل بشه ..دسته فول شارژ بشه نورش قطع میشه و خاموش میشه...اگر پشت سر هم بازی کنید حدود 4 الی 5 ساعت دسته جواب گو هست

ممنون از راهنماییت ، والا من اون سایت رو چک کردم ولی خیلی سر در نیاوردم . حالا کلا این کنسول های 1106A برای اواخر 2014 هست دیگه ؟

در مورد دسته هم تقریبا فهمیدم چی کار کنم . فقط اینکه گفتید دستگاه رو بزارم ریست مود یعنی چه جوری بزارم ؟ آخه من فقط یه دکمه خاموش روشن روی کنسول دیدم .

دوستان سوال.من بازی ریجن 2 گرفتم میتونم سیزن پسشو رو اکانت ریجن 2 بخرم بعد پرایمریش کنم و رو ریجن 1 بازی کنم؟16 تا Dlc رایگانشو چطور؟

بله میشه . شما یه اکانت ریجن 2 میسازی و پرایمری میکنی و دی ال سی و سیزن پس و هرچی میخوای رو میخری و دانلود و نصب میکنی و بعد توی اکانت اصلیت وارد میشی و استفاده میکنی .
البته ببین بازیت چه ریجنی هست اگر ریجن 2 عربی هست باید ریجن 2 عربی بسازی ( مطمین نیستم ولی ممکنه اگر اروپا بسازی به مشکل بخوره ! )

- - -ویرایش - - -

ممنون از راهنماییت ، والا من اون سایت رو چک کردم ولی خیلی سر در نیاوردم . حالا کلا این کنسول های 1106A برای اواخر 2014 هست دیگه ؟

در مورد دسته هم تقریبا فهمیدم چی کار کنم . فقط اینکه گفتید دستگاه رو بزارم ریست مود یعنی چه جوری بزارم ؟ آخه من فقط یه دکمه خاموش روشن روی کنسول دیدم .

توی قسمتی که کنسول رو خاموش میکنید ( POWER ) یه گزینه داره به نام REST MODE . از اون طریق .
وقتی هم دسته شارژ بشه چراغش خاموش میشه . در حال شارژ هم چشمک زن نارنجی هست

کلا نگران نباش .تمام ریجن ۳ و ۲ های اسیا همشون ۲۰۱۴ به بعد هستن و مشکل خاصی ندارن .

بله میشه . شما یه اکانت ریجن 2 میسازی و پرایمری میکنی و دی ال سی و سیزن پس و هرچی میخوای رو میخری و دانلود و نصب میکنی و بعد توی اکانت اصلیت وارد میشی و استفاده میکنی .
البته ببین بازیت چه ریجنی هست اگر ریجن 2 عربی هست باید ریجن 2 عربی بسازی ( مطمین نیستم ولی ممکنه اگر اروپا بسازی به مشکل بخوره ! )

کسی میدونه این نوع ریجن 2 ها باید فرق کنه؟اخه ریجن عربی دلارشو از کجا بیارم!
کسی نمیدونه اینو کامل؟

دوستان من ps4 ام تازه امروز رسید خواستم بپرسم با کابل hdmi خودش وصل کنم یا با اونیکه خودم دارم sony highspeed hdmi چون ps3 رو با اون وصل میکردم

سلام کابل خودش مناسبه . فقط زمانی شاید یکم تفاوت رو احساس کنی که یه کابل درجه یک و گرون استفاده کنی و تلویزیونت ساپورت کیفیتش بالا باشه . به هر حال میل خودته . هر کودوم رو دوست داری استفاده کن ولی کابل خودش هم مناسب و خوبه .

میگه آکبنده و قیمت هم حدودا 1400 ... البته به قیمتش کاری ندارم میخوام اولین تولید یعنی cuch-1000 باشه
ps3 هم از مدلهای اولیه بود که گرفتم ... حالا ps4 تولید 2014 مدل cuch-1000 داره؟
[h=3][/h]

میگه آکبنده و قیمت هم حدودا 1400 ... البته به قیمتش کاری ندارم میخوام اولین تولید یعنی cuch-1000 باشه

آخه تو ریجن یک تولید های اولیه برای یعضی هاشون یه مشکلاتی وجود داشت. مثل auto eject (که البته راه حل داره) .
ماله من تولید 3 ماهه سوم 2014 و ریجن 1 هست هیچ مشکلی هم نداره. چون تو این سری مادر بورد یه مقداری تغییر کرده (که البته بیشترش برای کاهش هزینه ها بوده).
الان کنسول معمولی تولید 3 ماهه چهارم 1400 و باندل GTA V حدود 1500 ارزش خرید بیشتری دارن تا سری های اولیه.
اگه خیلی واجبه سری اولیه بگیری به طرف بگو 2 روز مهلت تست و قیمت هم با توجه به سری های جدید 1200 بیشتر نمیدی

به هیچ عنوان نگیر . پلی فورهای اولیه یه سری مشکلات داشتند که داخل تاپیک مشکلاتش هم برید متوجه میشید . من خودم سه ماهه آخر 2014 خریدم خیلی هم راضی هستم البته تا حالا دیسک نگذاشتم توش و هرچی بازی دارم دیجیتالی و رو هارد هست .
اونوقت الان ریجن دو سه ماه آخر 2014 دارن میدن 1.270 اونوقت شما میخوای بری 2013 بخری 1.400 !!!!!!!!

- - -ویرایش - - -

آقا جریان چیه چرا تمام سایتای بازی *****ه؟
کنسول 2015 وارد بازار شده؟

بخش فروش و مبادله بازی بازیسنتر ( بازار سنتر ) هم فیل تر شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or