هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا پس چرا بعضی ها میگن اگه هک بشه قیمت پی اس 4 نزدیم 4 میلیون میشه؟:|
امیدوارم هک شه :((
دوستانی که میگن حیفه نمیتونیم انلاین بازی کنمی با این نت ذعالی واقعا انلاین لذت میبرید؟خدایی من حاضرم همین افلاین رو با قیمت کم بازی کنم تا انلاین منو بن نکنه

دوستانی که میگن حیفه نمیتونیم انلاین بازی کنمی با این نت ذعالی واقعا انلاین لذت میبرید؟خدایی من حاضرم همین افلاین رو با قیمت کم بازی کنم تا انلاین منو بن نکنه
بله هک بشه قیمتش خدا میشه.
با این اینترنت عذابه فقط نه چیز دیگه ای.

دوست عزیز این بحث کاملا سلیقه ایی هست..کسایی هستن تو این انجمن و جاهای دیگه مثل خوده بنده هیچ جوره حاضر نیستم فقط افلاین بازی کنم ،در حقیقت بیشترشون کنسول گرفتن فقط برای انلاین بازی کردن...این بحث هم سلیق ایی هست...

در مورد هک دن اینا که فکر کنم اخبار فیک باشه ولی اگر هم هک شده باشه و هک منتشر بشه شما برو کنسول رو هک کن ..کسی جلوی کسی رو نمیگیره ...ولی یه بدی که برای ما ایجاد میشه کم شدن بازی های اوریج هست که بما باید پول بیشتری رو براش بدیم

یکی میتونه واسه من توضیح بده دقیقا برای چی بعد از هک شدن کنسول قیمتش بالا میره ؟؟؟؟؟
در مورد هکش هم باید گفت شیرینگ ارزون تر در میاد و تازه قانونی هم هست ..

بله خبر کاملا درسته و ps4 هک شده

به نظره من خبر الکیه:|
ولی اینا چرا دارن جلوی بازی ها رو میگیرن؟قسمت بازی های دیجیکالا#####شده
یه سایت که کلا واسه بازیه اونم #####
اگه نزارن بازی کنیم،بریم معتاد شیم؟؟؟؟؟؟
بازار سنتر هم که####شده
این لعنتیا چی میخوان؟؟؟؟)x

به نظره من خبر الکیه:|
ولی اینا چرا دارن جلوی بازی ها رو میگیرن؟قسمت بازی های دیجیکالا#####شده
یه سایت که کلا واسه بازیه اونم #####
اگه نزارن بازی کنیم،بریم معتاد شیم؟؟؟؟؟؟
بازار سنتر هم که####شده
این لعنتیا چی میخوان؟؟؟؟)x
به قول یکی از دوستان میسوزن ببینن چیزی ته جیبشون رو نمیگیره...

این متد کار بریزیلی هاست ، در واقع هک نیست ، کارش اینه که یک اکانت با بازی PSN روی دستگاه Active می کنن بازی ها رو روش دانلود می کنن بعد از NAND/NOR دستگاه Backup می گیرن اکانت رو روی دستگاه Deactive می کنن بعد Backup گرفته شده رو فلش می کنن روی دستگاه
از Rasberry Pi برای این منظور استفاده می کنن
این متد روی 2.50 پچ شده و روی 2.51 کسی این کار رو بکنه کنسولش بریک می شه
این حالت کلیش بود
اما......

متد بریزیلی ها روی 2.51 هم جواب می ده ، جوری فلش می کنن که کنسول بریک نمی شه و این که چه جوری فلش می کنن کسی نمی دونه
اما در کل برای این روش هر دفعه دستگاه شما باز می شه چند تا سیم بهش لحیم می شه ، هک هم نیست ، ناتوانی سونی در مدیریت کردن محتوای دیجیتال هست :)

آخرین ویرایش:
خواهشا بحث شایعات و هک و اینارو توی تاپیک خودش پیگیر باشید اگر هم تاپیکی نداره یه تاپیک بزنید . اینجا جای بحث JAILBREAK و اینا نیست واقعا . الان 3-4 صفحه فقط این قضیس !

به نظرتون چقدر طول میکشه هکش تو دنیا پخش بشه و به ایران برسه
من شنیدم کنسول هک نشده بلکه بخاطر ضعف سونی در امنیت و نرم افزار کنسول تونستن یه بازی رو روی یه دستگاه بخرن و به بی نهایت افراد بفروشن
و برای هربار بازی ریختن باید کنسول یبار فرمت بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or