هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

از کدوم سری به بعد مادربرد ps4 رو عوض کردن؟

یه سوال دیگه الان کدوم ریجن بدترِ یا بهتره؟

فک کنم از 2014 تغییر کرد
ریجن بد و خوب نداریم فقط تو منو های ریجن 2 ژاپن بجای ضربدر با دایره ok میکنی نمیشه هم عوض کنی چون تو بازی هم عوض میشه

دوستان الان که دارن بازی هارو جمع می کنن
چجوری بازی گیر میاد؟:(

اینقر استرس به خودن وارد نکن
اصن خودت پاشو برو تو بازار میبینی که باز ی ها هنو هستن و گیر میاد
همین دوروز پیش من GTA V گرفتم
به یارو گفتم GTA میخوام رفت تو پلاستیک 5 تا آورد
با نشستن تو خونه به بازی نمیرسی که
یا علی

• Like
Reactions: rezagoli
سلام دوستان
بنده میخوام ps4 بگیرم
اما می خواستم بدونم باید حتما یه اینتر نت درست حسابی هم داشته باشیم؟
من یه ps3 هم دارم که میخوام بفروشم با پول اون و خرید ps4 و یه نت درست حسابی باید چقدر هزینه کنم؟

خیر کاره دیگه ایی نیست بکنیدوواز اون شماره هم میشه فهمید ماله چه تاریخی هست...کنسول شما تاریخ ساختش دسامبر 2014 هست

دمت گرم ، خیالم راحت شد همش میترسیدم نکنه تولید قدیم باشه . فقط از کجا فهمیدید تاریخ ساخت دسامبر 2014 است ؟

یه سوال دیگه :
دسته دو ساعت کامل با کابل به کنسول وصل بود و اون نوره پشت صفحه آبی شده بود. نشونه شارژ کامل دستگاه چیه ؟ همین نور آبیه هست ؟ و اینکه با شارژ کامل چه قدر وایرلس میشه ازش استفاده کرد ؟ ( یعنی چند ساعت )

سلام دوستان
بنده میخوام ps4 بگیرم
اما می خواستم بدونم باید حتما یه اینتر نت درست حسابی هم داشته باشیم؟
من یه ps3 هم دارم که میخوام بفروشم با پول اون و خرید ps4 و یه نت درست حسابی باید چقدر هزینه کنم؟
اگر بخوای انلاین بزنی اره نت میخوای در غیر این صورت خیر

من ps4 ام رو ایستاده میذارم زود داغ میکنه خواستم بپرسم اگه از این پایه هایی که هم شارژر داره هم فن داره بگیرم خنکش میکنه یا بدتر میکنه ؟؟؟

2.یا اینکه کلا باید بخوابونمش ؟؟

من ps4 ام رو ایستاده میذارم زود داغ میکنه خواستم بپرسم اگه از این پایه هایی که هم شارژر داره هم فن داره بگیرم خنکش میکنه یا بدتر میکنه ؟؟؟

1. دستگاه مشکل گرمایی نداره ... اینجا هم کسی نبوده به خاطره مشکله گرمایی کنسولش خراب بشه ! جای نگرانی نیست. تولید دما به توجه به کوچیک بودن کنسول طبیعی هست . fan هم بزاری قرار نیست کنسول سرد بمونه . جریان رو بهتر میکنه
میزانه دوره فن و دما بسته به محل و میزان استفاده داره

2. اگر بخوای ایستاده بزاری یادت باشه حتما پایه میخواد مگرنه هم نه stable هست هم اینکه جلوی vent ها رو میگیره.

1. دستگاه مشکل گرمایی نداره ... اینجا هم کسی نبوده به خاطره مشکله گرمایی کنسولش خراب بشه ! جای نگرانی نیست. تولید دما به توجه به کوچیک بودن کنسول طبیعی هست . fan هم بزاری قرار نیست کنسول سرد بمونه . جریان رو بهتر میکنه
میزانه دوره فن و دما بسته به محل و میزان استفاده داره

2. اگر بخوای ایستاده بزاری یادت باشه حتما پایه میخواد مگرنه هم نه stable هست هم اینکه جلوی vent ها رو میگیره.

حالا پس پایه اصل بگیرم یا پایه ای که اصل نیست ولی fan و charger داره؟؟

حالا پس پایه اصل بگیرم یا پایه ای که اصل نیست ولی fan و charger داره؟؟
هر کدوم دوست داری
کلا منظورم این بود که نگرانه مشکلات گرمایی نباشه
موفق باشی

این سوال منو کسی جواب نمیده ؟
زمانی که دستگاه روشن هست میزانه شارج رو با گرفتن دکمه ps و دیدن ایکن باطری در پایین گوشه تصویر میتونی ببینی
اگر در حالت stand by شارج میکنی پالسه نارنجی میده . پر که بشه دیگه پالس نمیده و خاموش میشه
کلا 7 ساعت اینطورا شارج نگه میداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or