هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما مشکلت چیه الان ؟
برای انلاین زدن 3 مرحله رو باید پشت سر بزاری :
وصل کردن کنسول به اینترنت از طریق کابل یا وای فای ( پینگ باید پایین باشه و تایم اوت هم نداشته باشی )
خرید اشتراک پلاس
اپدیت بازی مورد نظر به اخرین ورژن .
بعدشم تمام ! بازی مولتی داشته باشه توی منو انتخاب میکنی و میزنی .
پینگ215تا250
تایم اوت هم نداره
چطوره؟؟؟؟

و اینکه
چرا دوستان ایرانی اینقدر کم لطف هستند؟
من از طریق کنسول چند نفر از همین دوستان سایت رو وارد لیست دوستان کردم ولی کسی پاسخی نداد؟
واقعا ایرانیها چرا اینقدر نسبت به هموطن خودشون کم لطف هستند؟

سلام . عزیز شاید انلاین نشدن . یا خیلی ها دیگ نمیتونن به دلیل زیاد بودن فرند هاشون کسی رو ادد کنن . شما وقتی درخواست میفرستی داخل توضیحااتش یوزر سایتت رو هم بنویس که بدونن کی هستی .

- - -ویرایش - - -

پینگ215تا250
تایم اوت هم نداره
چطوره؟؟؟؟
والا پینگ متوسطه از نظر کیفیت . بعضی بازیارو میتونی بدون مشکل بازی کنی ولی بعضیا رو نه شاید لگ و اینا بخوری البته امتحان کن حتما . فک نکنم مشکل زیادی داشته باشی . پینگ زیر 200 بیاد خوبه .

سلام . عزیز شاید انلاین نشدن . یا خیلی ها دیگ نمیتونن به دلیل زیاد بودن فرند هاشون کسی رو ادد کنن . شما وقتی درخواست میفرستی داخل توضیحااتش یوزر سایتت رو هم بنویس که بدونن کی هستی .

- - -ویرایش - - -

والا پینگ متوسطه از نظر کیفیت . بعضی بازیارو میتونی بدون مشکل بازی کنی ولی بعضیا رو نه شاید لگ و اینا بخوری البته امتحان کن حتما . فک نکنم مشکل زیادی داشته باشی . پینگ زیر 200 بیاد خوبه .

جی تی ای رو می تونم بازی کنم؟پینگ رو چجوری بیارم پایین؟هزینه ش چقدر میشه؟

یه سوال داشتم در مورد بازی
War Thunder
این بازی در قسمت استور هست و حجمش هم 10 گیگ هست
خواستم بدونم ایا این بازی هم رایگان هست یا خیر ؟
و اگر رایگان هست برای بازی کردن نیاز به اینترنت داره یا خیر؟
با تشکر
فقط انلاین هست و نیاز به نت هم داره

quote_icon.png
نوشته شده توسط .::PUИK::.
اگه بازی اکتيو كنم رو یه اکانت دیگه و پلاس ژاپن و تمديد نكنم رو اون يكي اكانت ميپره يا نه؟

اقا نميشه كاري كرد كه اداپتور كنسول در بياريم بذاريم بيرون كه كمتر گرم شه ؟

اينو پرسيده بودم
ببین همونطوری که گفتم بازی active نمیشه. وقتی یه بازی میخری license بازی با همون اکانتی هست که خریدی. حالا اون اکانت primary باشه این بازی رو فقط میشه روی اکانت های دیگه بازی کرد. اگر پلاس تموم بشه یا اکانت پاک بشه این بازی قفل میشه چون license اش رو نمیتونه پیدا کنه .
البته اگر یه پلاس دیگه همون japan فعال کنی و بازی رو add کنی لازم به دانلودش نیست دوباره ولی در کل اینطوری هر بازی رو تغریبا با 3 بار پلاس فک کنم بتونی نگه داری

دیجیتالی از استور بخره دیگه،چه کاریه
اگرم نشد،یه اکانت با یه ریجن دیگه بسازه بازی رو دان کنه و اکتیو پرایمری بزنه
مگه بازی برای اونا پولی میشه خدایی؟؟؟
نه اونجوری دوست نداره میخواد collection جمع کنه بازیشو جمع کنه

در مورد دموی بازی PES 2015 کسی میتونه راهنمایی کنه
نگاهی به این لینک بیندازید
PES 2015 Demo For PS4,PS3 (دموی نسخه پلی استیشن 4 و 3 ) | گروه بازی پرداز پارسه
اینطور که گفتن باید اکانت هنگ کنگ داشت
الان با توجه به اینکه ریجن کنسول من اروپا و اکانتی هم که ساختم برای امریکاست ایا نمیتونم از استور این بازی رو دانلود کنم؟

ایا میتونم یه اکانت رایگان در استور هنگ کنگ بسازم و اون موقع ایا بازی در استور برای دانلود وجود خواهد داشت؟
با تشکر

دوستان جا داره یه نکته ای که امروز برای من پیش اومده رو براتون توضیح بدم شاید یه عده ندونن و یه وقتی چاره گشا باشه براشون .
امروز از صبح نتم قط شده بود بعد ظهر اومدم gta رو بازی کنم دیسک رو گذاشتم سره لودینگ استوری مود تا 90 % رفت همون طوری مونده بود عکسش عوض نمیشد .. گفتم یعنی چی دیشب که سری رفت تو بازی ... بعد رفتم دمویه یکی از بازی ها رو اجرا کردم دیدم سری رفت تو بازی . بعد متوجه شدم که نت قط هستش و ps4 هم به wifi مودم وصل مشکل از اینه شاید ... تو تنظیمات تیک کانکت به اینترنت رو برداشتم رفتم تو gta دیدم سری لود شد رفت تو بازی . اولش فک کردم کنسول قاط زده ولی موضوع از این قرار بود. قبلا هم برام رخ داده بود این اتفاق ولی متوجه نشده بودم موضوع از این قراره .خلاصه تا یه مشکلی پیش میاد فکر نکنید که حالا دستگا مشکل داره .:)

دوستان دو سوال
1:میشه چند اکانت رو دستگاه پرایمری باشه و از بازی های همشون استفاده کرد چون بعضی سایتا این جوری بازی میفروشن و خوب ارزون تره؟
2:اگه این کارو بکنیم خطر بن داره؟

دوستان دو سوال
1:میشه چند اکانت رو دستگاه پرایمری باشه و از بازی های همشون استفاده کرد چون بعضی سایتا این جوری بازی میفروشن و خوب ارزون تره؟
2:اگه این کارو بکنیم خطر بن داره؟

در مورد سوال اول مشکلی نداره شما میتونی 16 اکانت پرایمری کنی و از متعلقات همشون روی اکانت اصلیت استفاده کنی
در مورد سوال دوم هم نظری ندارم . نه قانونی هست نه غیر قانونی بنظر خودم !

- - -ویرایش - - -

در مورد دموی بازی PES 2015 کسی میتونه راهنمایی کنه
نگاهی به این لینک بیندازید
PES 2015 Demo For PS4,PS3 (دموی نسخه پلی استیشن 4 و 3 ) | گروه بازی پرداز پارسه
اینطور که گفتن باید اکانت هنگ کنگ داشت
الان با توجه به اینکه ریجن کنسول من اروپا و اکانتی هم که ساختم برای امریکاست ایا نمیتونم از استور این بازی رو دانلود کنم؟

ایا میتونم یه اکانت رایگان در استور هنگ کنگ بسازم و اون موقع ایا بازی در استور برای دانلود وجود خواهد داشت؟
با تشکر

شما توی استور خود امریکا یا اروپا قسمت DEMO ببین هست یا نه . میتونی اسمش رو هم سرچ کنی ببینی نسخه دمو رو میاره یا نه . اگر دیدی نیست ( خودم نگاه نکردم ) میتونی یه اکانت هنگ کنگ بسازی و اکتیو پرایمری کنی و بازی رو از استورش دانلود کنی و توی اکانت اصلیت بازی کنی

- - -ویرایش - - -

جی تی ای رو می تونم بازی کنم؟پینگ رو چجوری بیارم پایین؟هزینه ش چقدر میشه؟

ببین بهترین راه تست کردنه ببین میتونی یا نه . بعضی موقع ها شده خودم با پینگ 400 مشکلی نداشتم ولی الان پینگ 86 هست و نمیتونم درست بازی کنی انلاین .
برای پایین اوردن پینگ هم میتونی از سرویس های کاهش پینگ استفاده کنی که فک کنم یکیش بالای سایت تبلیغش هست ولی خب انچنان تاثیری هم نداره . فعلا انلاین بازی کردن مشکل داره واس ما ایرانیا به دلیل مشکلات داخلی نت

شما توی استور خود امریکا یا اروپا قسمت DEMO ببین هست یا نه . میتونی اسمش رو هم سرچ کنی ببینی نسخه دمو رو میاره یا نه . اگر دیدی نیست ( خودم نگاه نکردم ) میتونی یه اکانت هنگ کنگ بسازی و اکتیو پرایمری کنی و بازی رو از استورش دانلود کنی و توی اکانت اصلیت بازی کنی
یعنی هر چند تا که بخوام میتونم اکانت بسازم و با هر ریجنی؟
پس به گفته شده یعنی من میتونم هر چند تا اکانت که بخوام بسازم و فقط کافیه اکانت پلاسی که میخرم با اکانتی که ساختم یکی باشه درسته؟
و اگر این حرفهای من درسته اگر اکانت هنگ کنگ ساختم اون دموها و بازیهای قبلی که از استور اروپا دانلود کردم از بین نمیرن و داخل هارد میمونن؟
با تشکر

- - -ویرایش - - -

البته اینم بگم که الان اکانت هنگ کنگ هم ساختم ولی داخل استور اون هم بازی دمو نیست
ضمن اینکه در یکی از سایتهای خودمون نسخه دموی بازی مربوط به هنگ کنگ گذاشته شده با حجم 880 مگ که شامل شش تیم مختلف هست
و فرمتش هم .PKG
هست
اگر این فایل رو دانلود کنم میتونم اونو به کنسول و اکانت امریکایی که دارم منتقل کنم یا باید حتما روی اکانت هنگ کنگم منتقل کنم و
اگر شدنی هست با چه برنامه ای میشه این فایل رو منتقل کرد؟ایا با فلش میشه یا تنظیمات و برنامه خاصی نیاز داره ؟
با تشکر مجدد

یعنی هر چند تا که بخوام میتونم اکانت بسازم و با هر ریجنی؟
پس به گفته شده یعنی من میتونم هر چند تا اکانت که بخوام بسازم و فقط کافیه اکانت پلاسی که میخرم با اکانتی که ساختم یکی باشه درسته؟
و اگر این حرفهای من درسته اگر اکانت هنگ کنگ ساختم اون دموها و بازیهای قبلی که از استور اروپا دانلود کردم از بین نمیرن و داخل هارد میمونن؟
با تشکر

- - -ویرایش - - -

البته اینم بگم که الان اکانت هنگ کنگ هم ساختم ولی داخل استور اون هم بازی دمو نیست
ضمن اینکه در یکی از سایتهای خودمون نسخه دموی بازی مربوط به هنگ کنگ گذاشته شده با حجم 880 مگ که شامل شش تیم مختلف هست
و فرمتش هم .PKG
هست
اگر این فایل رو دانلود کنم میتونم اونو به کنسول و اکانت امریکایی که دارم منتقل کنم یا باید حتما روی اکانت هنگ کنگم منتقل کنم و
اگر شدنی هست با چه برنامه ای میشه این فایل رو منتقل کرد؟ایا با فلش میشه یا تنظیمات و برنامه خاصی نیاز داره ؟
با تشکر مجدد

16 تا اکانت میشه ساخت و پرایمری کرد بر روی کنسول و شما میتونی توی همش یه چیزی بخری یا دانلود کنی و بر روی اکانت اصلیت استفاده کنی .
پلاس هم توی هر اکانتی بخری و اون اکانت رو پرایمری کنی برای بقیه اکانت ها هم شیر میشه . ولی پلاسی که میخری باید با ریجن اکانتت همخونی داشته باشه . اکانتت امریکاس پلاس امریکا هم باید بخری . ( منظورم اکانتیه که میخوای توش پلاس رو وارد و فعال کنی که میشه همون اکانت اصلیت دیگ )
مهم نیست اکانت هات هم ریجن باشن یا نه . میتونی از هر ریجنی یه اکانت بسازی . متعلقاتش روی اکانت های دیگ هم اگر پرایمریش کنی شیر میشه
خیر قفل نمیشه مشکلی نداره اصلا .
شاید دمو حذف شده نمیدونم . تا وقتی هم دانلودش نکنی توی کنسول و دانلودش اغاز نشه نمیتونی دیتاش رو منتقل کنی .

شاید دمو حذف شده نمیدونم . تا وقتی هم دانلودش نکنی توی کنسول و دانلودش اغاز نشه نمیتونی دیتاش رو منتقل کنی .
در مورد اون فایلی که گفتم چطور؟
آیا میتونم اون فایل رو به کنسول منتقل کنم و اگر میشه ایا با فلش یا برنامه خاصی شدنی هست؟
با تشکر

در مورد اون فایلی که گفتم چطور؟
آیا میتونم اون فایل رو به کنسول منتقل کنم و اگر میشه ایا با فلش یا برنامه خاصی شدنی هست؟
با تشکر

خیر . باید حتما بازی توی اکانتتون ادد بشه تا و به لیست دانلود اضاف بشه تا بتونید دیتا یا همون فایل رو منتقل کنید . فایل درواقع دیتای بازی هست

دوستان یکی دو سوال در مورد خرید رجین 3
میدونم رجین ها فرقی ندارن اما
1-این قضیه برعکس بودن دکمه ضربدر و دایره تومنو رو تو آپدیت جدید میشه مثه رجین 1و2 کردش؟تو بازی که تغییر نمیکنه؟
2-اکانت رجین 1 بسازم روش خوبه؟برا دانلود dlc و آپدیت میگم.کدوم رجین رو بسازم؟

دوستان یکی دو سوال در مورد خرید رجین 3
میدونم رجین ها فرقی ندارن اما
1-این قضیه برعکس بودن دکمه ضربدر و دایره تومنو رو تو آپدیت جدید میشه مثه رجین 1و2 کردش؟تو بازی که تغییر نمیکنه؟
2-اکانت رجین 1 بسازم روش خوبه؟برا دانلود dlc و آپدیت میگم.کدوم رجین رو بسازم؟
1-توبازیم تغییر میکنه
2-اره ولی ربطی به اپدیت نداره دی ال سی هم باید ریجن بازیت هم ریجن اکانتت باشه برای اپدیت کنسول هم باید هم ریجن کنسولت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or