1-توبازیم تغییر میکنه
2-اره ولی ربطی به اپدیت نداره دی ال سی هم باید ریجن بازیت هم ریجن اکانتت باشه برای اپدیت کنسول هم باید هم ریجن کنسولت باشه
فکر میکنم این ارور مربوط به DNS باشههر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]
سلام دوستان
وقتی DLC دانلود کنیم یا بازی/APPS رو آپدیت کنیم بعدش این ERROR میاد:
NW-31253-4
مشکل از چیه?
به خاطره اینکه توی ریجن سه توی منو دایره تعریف شده ولی بازی ریجن 1 مثلا دکمه تاییدش x تعریف شده . وقتی پایه رو برعکس میکنی اون یکی هم برعکس میشه. مگر اینکه مثلا جفت کنسول و بازی ریجن 1 باشن .یه جا خوندم که تو بازی تغییر نمیکنه !! پس چرا اینطوریش کردن آخه
برا جواب مورد دوم ،چون میخوام دیجیتالی بازی بخرم کدم رجین برا ثبت نام اکانت خوبه؟
ریجن 1 کلا مقرون به صرفه ترهیه جا خوندم که تو بازی تغییر نمیکنه !! پس چرا اینطوریش کردن آخه
برا جواب مورد دوم ،چون میخوام دیجیتالی بازی بخرم کدم رجین برا ثبت نام اکانت خوبه؟
دوستان من یه بازی ریجن ۲ گرفتم اما اکانت خودم ریجن ۱ . میدونم که باید یه اکانت ریجن ۲ بسازم و دی ال سی رو با اون دانلود کنم و پریماریش کنم .حالا سوال اینکه ایا اپدیت بازی رو هم باید با همون اکانت دانلود کنم یا میشه با ریجن اصلی خودم دانلودش کنم؟
یعنی اون اکانت رو اکانت اصلی قرار بدیم و محتویاتش بین تمام اکانتهای دیگه شیر میشه .پریماری چیه؟:-b
آپدیت بازی رو با هر اکانتی میتونی دانلود کنی و مشکلی نیست.دوستان من یه بازی ریجن ۲ گرفتم اما اکانت خودم ریجن ۱ . میدونم که باید یه اکانت ریجن ۲ بسازم و دی ال سی رو با اون دانلود کنم و پریماریش کنم .حالا سوال اینکه ایا اپدیت بازی رو هم باید با همون اکانت دانلود کنم یا میشه با ریجن اصلی خودم دانلودش کنم؟
نهیه سوال بسی مسخره:d
میشه ps4 رو به لب تابی که hdmi سابورت می کنه وصل کرد ؟؟؟
البته اینم بگم که الان اکانت هنگ کنگ هم ساختم ولی داخل استور اون هم بازی دمو نیست
ضمن اینکه در یکی از سایتهای خودمون نسخه دموی بازی مربوط به هنگ کنگ گذاشته شده با حجم 880 مگ که شامل شش تیم مختلف هست
و فرمتش هم .PKG
پس این فایل و دموهایی که در سایتهای مختلف برای دانلود گذاشته میشن چه کاربردی دارن و چطوری میشه این فایلها رو به کنسول منتقل کرد؟خیر . باید حتما بازی توی اکانتتون ادد بشه تا و به لیست دانلود اضاف بشه تا بتونید دیتا یا همون فایل رو منتقل کنید . فایل درواقع دیتای بازی هست
از دوستان کسی در مورد این لینک اطلاعاتی داره و امتحانش کرده؟
ریجن 1 کلا مقرون به صرفه تره
حالا چت پارتی داغون شده و نمیشه آنلاین بازی کردفکر میکنم این ارور مربوط به DNS باشه
basic آینکه مودم رو یه دور ریست کن
اگر حل نشد سعی کن از dns های دیگه مثل
8/8/8/8
8/8/4/4
استفاده کنی
به هر حال باید از طرفه نت باشه این مشکل
به خاطره اینکه توی ریجن سه توی منو دایره تعریف شده ولی بازی ریجن 1 مثلا دکمه تاییدش x تعریف شده . وقتی پایه رو برعکس میکنی اون یکی هم برعکس میشه. مگر اینکه مثلا جفت کنسول و بازی ریجن 1 باشن .
اکثریت بچه ها اکانت us-uk اینا دارن.