هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مرسی از شما افشین خان

سوال اخرم در مورد این بازیهای دمو هست

اگر یکی از دوستان این بازیهای دمو رو دانلود کنه روی کنسولش
ایا فرد دیگری میتونه اون بازی رو از اون شخص بگیره و بریزه روی کنسول و انجامش بده؟
به عبارتی انتقال بازیهای دمو از کنسولی به کنسول دیگر از طریق فلش ممکن هست؟

در اخر ممنون میشم سایتی رو راهی رو معرفی کنید تا بشه چند بازی دمو بر روی کنسول بریزم و یا دانلود کنم
با تشکر

خواهش میکنم.

میشه فایل رو از دوستتون بگیرید و به کنسولتون انتقال بدید. ولی نه با فلش! با برنامه PSX Downloader لینک دانلود دمو رو میشه استخراج کرد و با کامپیوتر دانلود کرد و بعد دوباره با همون برنامه به کنسول انتقال داد. اما باید ریجن اکانت دوستتون با ریجن اکانت خودتون یکی باشه تا فایل دانلود شده قابل استفاده باشه. مثلاً دوستتون اکانت ریجن 2 داشته باشه، فایلی که دانلود کرده به درد کسی که اکانتش ریجن 1 هست نمیخوره.

با استفاده از همون برنامه PSX Downloader شما احتیاج به سایت خاصی ندارید، خودتون لینکا رو از کنسول استخراج میکنید و با کامپیوتر که دانلود میکنید. هم سرعت دانلود با PC خیلی بهتره هم مدیریت دانلود راحتتره و لازم نیست کنسول چندین ساعت روشن باشه.

تاپیک زیر رو بخونید، کامل در مورد برنامه توضیح داده شده:
[h=3]دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER[/h] پست اول رو بخونید، فایل آموزش PDF رو هم بخونید. پستای چند صفحه اول تاپیک رو دنبال کنید، احتمالاً مشکی نخواهید داشت. ولی اگه سوالی داشتید تو تاپیک مربوطه بپرسید تا بچه ها راهنمایی کنن.

اساتید محترم یه سوال داشتم
دوست من تو المان زندگی میکنه بعد میخواد ps4 بخره با بازی mortal kombat بعد تو المان باسه خشونت بازی ممنوعه ( بعد از ایران ایراد بگیرید :D )
میخواد از ایران سفارش بده بعد پول اونجا euro هست
اکانت بازیشو چه ریجنی بخره سفارش بده که پولش به euro بشه و باسه خرید dlc pack و ... به مشکل بر نخوره؟
ریجن 2 باید باشه به شرطی که اکانت استورش اروپا باشه که واسه دانلود dlc و.... مخصوص بازی به مشکل نخوره

دوستان...

من وقتی PS4 رو میزارم رو حالت Reset Mod سرعت دانلود خیلی پایین میاد به طوری که میشه گفت اصلا دانلود نمی کنه....ولی وقتی دستگاه روشن هست ساعتی 200 -300 مگ دانلود می کنه.

مگه تنظیماتی چیزی داره که باید انجام بدم که با همون سرعتی که وقتی دستگاه روشن هست,توی حالت Reset Mode هم با همون سرعت دانلود کنه ؟؟؟

دوست من تو المان زندگی میکنه بعد میخواد ps4 بخره با بازی mortal kombat بعد تو المان باسه خشونت بازی ممنوعه ( بعد از ایران ایراد بگیرید :D )
اکانت بازیشو چه ریجنی بخره سفارش بده که پولش به euro بشه و باسه خرید dlc pack و ... به مشکل بر نخوره؟
قطعا رجین دو باید بگیره اما اگه دیجیتالی میخرید فکر کنم دردسرش کمتر باشه تا بخواد از اینجا بگیره.

دوستان...

من وقتی PS4 رو میزارم رو حالت Reset Mod سرعت دانلود خیلی پایین میاد به طوری که میشه گفت اصلا دانلود نمی کنه....ولی وقتی دستگاه روشن هست ساعتی 200 -300 مگ دانلود می کنه.

مگه تنظیماتی چیزی داره که باید انجام بدم که با همون سرعتی که وقتی دستگاه روشن هست,توی حالت Reset Mode هم با همون سرعت دانلود کنه ؟؟؟
گزینه Enable Internet Connection رو تیک زدی ؟

چجوری پینگ رو بیارم پایین؟
بالا بردن و پایین اوردن پینگ چیزی نیست که ما درش دخالت مستقیم داشته باشیم . بیشتر به کیفیت نت ربط داره

میشه زیر دیپلم جواب بدی :d
دقیقا سوالت رو چی بود .
همونطور که گفتم سوالت رو متوجه نشدم . کلی پاسخ دادم . ی

اکانت زاپن یه بازی دانلود کردن ماله پلاسه .اکانت اکتیو کردم رو اکانت خودم میرم بازی پلاس قفله ....

نمیشه بازی های که پلاس داده رو یه اکانت دیگه که پلاس نداره شیر کرد و بازی کرد ؟؟؟؟

اکانت زاپن یه بازی دانلود کردن ماله پلاسه .اکانت اکتیو کردم رو اکانت خودم میرم بازی پلاس قفله ....

نمیشه بازی های که پلاس داده رو یه اکانت دیگه که پلاس نداره شیر کرد و بازی کرد ؟؟؟؟
Primary ACtive کردی ؟
نباید مشکلی باشه !

گزینه Enable Internet Connection رو تیک زدی ؟

بالا بردن و پایین اوردن پینگ چیزی نیست که ما درش دخالت مستقیم داشته باشیم . بیشتر به کیفیت نت ربط داره

دقیقا سوالت رو چی بود .
همونطور که گفتم سوالت رو متوجه نشدم . کلی پاسخ دادم . ی

quote_icon.png
نوشته شده توسط .::PUИK::.
اگه بازی اکتيو كنم رو یه اکانت دیگه و پلاس ژاپن و تمديد نكنم رو اون يكي اكانت ميپره يا نه؟

اقا نميشه كاري كرد كه اداپتور كنسول در بياريم بذاريم بيرون كه كمتر گرم شه ؟

اينو پرسيده بودم

دیجیتالی از استور بخره دیگه،چه کاریه
اگرم نشد،یه اکانت با یه ریجن دیگه بسازه بازی رو دان کنه و اکتیو پرایمری بزنه
مگه بازی برای اونا پولی میشه خدایی؟؟؟

یه سوال داشتم در مورد بازی
War Thunder
این بازی در قسمت استور هست و حجمش هم 10 گیگ هست
خواستم بدونم ایا این بازی هم رایگان هست یا خیر ؟
و اگر رایگان هست برای بازی کردن نیاز به اینترنت داره یا خیر؟
با تشکر

الان میشه بگید من چیکار کنم؟؟؟؟؟من می خوام با پی اس فور انلاین بزنم یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه

شما مشکلت چیه الان ؟
برای انلاین زدن 3 مرحله رو باید پشت سر بزاری :
وصل کردن کنسول به اینترنت از طریق کابل یا وای فای ( پینگ باید پایین باشه و تایم اوت هم نداشته باشی )
خرید اشتراک پلاس
اپدیت بازی مورد نظر به اخرین ورژن .
بعدشم تمام ! بازی مولتی داشته باشه توی منو انتخاب میکنی و میزنی .

کجاست ؟؟ از کجا باید تیکش رو بزنم...؟؟
از اون موقع که PS4 رو گرفتم یا با PSX دانلود می کردم یا موقعی که روشن بود دانلود می کردم....حالا این تیکی که میگی کجاست من برم صراقش ؟؟ :-/:d

SETTING > POWER SETTING > SET FUNCTION AVAIBLE IN REST MODE
البته اگر با اپدیت تغییر نکرده باشه ولی همینه تا جایی که میدونم . باید بری اینجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or