هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من چه جوری میتونم کنسول رو نو کنم؟(مثل recet factory برای موبایل).
میخوام همه چیز نو بشه.
یه سوال دیگه : من با این کار دوباره باید کنسول رو اپدیت کنم؟

دوستان فرض کنید من الان ریجن 2 بازی DriveClub رو دارم، اگر این نسخه رو با نسخه ریجن All تعویض کنم، می تونم از سیو هام استفاده کنم؟

دوستان فرض کنید من الان ریجن 2 بازی DriveClub رو دارم، اگر این نسخه رو با نسخه ریجن All تعویض کنم، می تونم از سیو هام استفاده کنم؟
خیر، Driver lvl و Club lvlـت رو سرور های بازی سیو شده ولی مراحل سینگل پلیر و ستاره هایی که واسه Event ها به دست اوردی همه میپره.

Sent from my Galaxy S6

خیر، Driver lvl و Club lvlـت رو سرور های بازی سیو شده ولی مراحل سینگل پلیر و ستاره هایی که واسه Event ها به دست اوردی همه میپره.

Sent from my Galaxy S6

ممنون از پاسخت دوست عزیز، ولی من منظورم در کل بود
مثلاً Bloodborne یا بازی های دیگه چطور؟

دوستان صدای فن کنسول که گاهی شدید میشه و گاهی کمتر طبیعی هستش یا خیر؟
این صدا از وقتی بازی رو شروع میکنی درمیاد و تا آخر بازی و تا وقتی که دیسک رو خارج میکنی کاملا به گوش میرسه !
من قبلا یه PS4 رو بخاطر این مورد رد کردم چون میگفتن که این مشکل دور تند فن هست مثل PS3‌که این مشکل رو داشت!

دوستان صدای فن کنسول که گاهی شدید میشه و گاهی کمتر طبیعی هستش یا خیر؟
این صدا از وقتی بازی رو شروع میکنی درمیاد و تا آخر بازی و تا وقتی که دیسک رو خارج میکنی کاملا به گوش میرسه !
من قبلا یه PS4 رو بخاطر این مورد رد کردم چون میگفتن که این مشکل دور تند فن هست مثل PS3‌که این مشکل رو داشت!
دوست عزیز تند شدن دور فن کاملا طبیعیه و هیچ مشکلی نیست.

یعنی حتی اگه از اول بازی تا زمانی که دیسک درون کنسول هست صدا بده؟در این صورت هم طبیعی هستش؟

- - -ویرایش - - -

حتی اگه از اول بازی تا زمانی که دیسک رو خارج میکنیم بدون وقفه دور فن تند باشه و صدا بده بازم طبیعی هستش؟

- - -ویرایش - - -

حتی اگه دور فن از اول بازی تا زمانی که دیسک خارج میشه بدون وقفه تند باشه و صدا بگوش برسه ؟

بله عزیز اگه فن روشن نشه که PS4 از داخل کباب میشه موقع بازی کردن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

یعنی حتی اگه از اول بازی تا زمانی که دیسک درون کنسول هست صدا بده؟در این صورت هم طبیعی هستش؟

- - -ویرایش - - -

حتی اگه از اول بازی تا زمانی که دیسک رو خارج میکنیم بدون وقفه دور فن تند باشه و صدا بده بازم طبیعی هستش؟
پس کی باید صدا بده !؟

وقتی دیسک رو میزارید و شروع به بازی می‌کنید CPU,GPU و... قسمت های کنسول شروع به فعالیت و پردازش داده‌ها می‌کنن و طبیعتا سیستم گرم میشه، فن ها هم به کار می‌افتن و دمای سیستم رو در سطح استاندارد نگه میدارند وقتی هم از بازی خارج میشید و دیسک رو در میارید پردازش سیستم کم میشه و طبیعتا دمای کمتری تولید میکنه پس فن ها هم آروم تر میچرخن.

Sent from my iPhone 6 Plus

درسته اما وقتی غیرطبیعی میشه که حتی بعد از خارج کردن دیسک و حتی گاهی اوغات Reset Mode هم دور فن عادی نمیشه!
یعنی فقط با خاموش شدن کنسول هستش که همه چیز به حالت عادی برمیگرده و دیگه صدایی هم از فن درنمیاد ! تا این حد ...

درسته اما وقتی غیرطبیعی میشه که حتی بعد از خارج کردن دیسک و حتی گاهی اوغات Reset Mode هم دور فن عادی نمیشه!
یعنی فقط با خاموش شدن کنسول هستش که همه چیز به حالت عادی برمیگرده و دیگه صدایی هم از فن درنمیاد ! تا این حد ...
چیزه غیر طبیعی نیست . تا زمانی که دمای داخله دستگاه به حالت تعادل نرسه فنها کار میکنن = در حالت rest mode دستگاه به طوره کلی خاموش نمیشه که دیگه گرما تولید نکنه. برای همین اگر یه راست بعد از بازی بری rest mode بسته به دما ممکنه تا مدته نیازه فن کار کنه
در کل Ps4 مشکله گرمایی نداشته - حتی اینجا هم کسی یادم نمیاد دستگاهش به خاطره مشکله گرمایی مشکل پیدا کرده باشه
موفق باشی

برو بکس چطور میتونم سیو بازی رو دیلیت کنم ک بازی از نو شروع شه؟
setting بخشه save management رو داره

سلام
من چه جوری میتونم کنسول رو نو کنم؟(مثل recet factory برای موبایل).
میخوام همه چیز نو بشه.
یه سوال دیگه : من با این کار دوباره باید کنسول رو اپدیت کنم؟
باید بری توی safe mode
دستت رو روی power نگه میداری وقتی دستگاه خاموش هست تا دو بیپ بزنه. بعد ول میکنی دوباره میزاری از rest بالا میاد

راه دیگش هم این هست که یه راست بری setting و بخشه format اونجا quick بزنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or