هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما دوست عزیز باید از طریق سایت ریجن ژاپن اکانت بسازی بعد به دستگات وارد کنی مشکلت حل میشه

sigpic108388_2.gif

دوست عزیزشما باید شیرینگ سه نفره انجام بدی ولی احتمال پریدن بازی از نفراول وجود داره قابل پیش بینی نیست اموزشی تو بازی سنتر هست درضمن یک راه دیگه داری شیرینگ دونفره انجام بدی یکی اکتیو ودیگری اگتیو باشه

دوست عزیزشما باید شیرینگ سه نفره انجام بدی ولی احتمال پریدن بازی از نفراول وجود داره قابل پیش بینی نیست اموزشی تو بازی سنتر هست درضمن یک راه دیگه داری شیرینگ دونفره انجام بدی یکی اکتیو ودیگری اگتیو باشه

همون منم میخوام جفتمون اکتیو باشیم
میتونی یکم در موردش توضیح بدی؟
از نفر اول بپره دوباره میتونه بازی کنه؟
همین کارو (شیرینگ سه نفره )بعد از پریدن میتونه انجام بده که تو اکانت خودش بازی کنه؟

امکان داره اکانتی که توش بازی رو خریدیم و شیرش کردیم بن بشه؟

آخرین ویرایش:
همون منم میخوام جفتمون اکتیو باشیم
میتونی یکم در موردش توضیح بدی؟
از نفر اول بپره دوباره میتونه بازی کنه؟
همین کارو (شیرینگ سه نفره )بعد از پریدن میتونه انجام بده که تو اکانت خودش بازی کنه؟
ممنون

نه اگه بازی نفر اول بپره کاریش نمیشه کرد اگه می خوای راحت باشی شیرینگ دونفره انجام بده درضمن اگه سه نفر انجام بدی اکانت بن نمیشه این میگن اکانت های شیرینگی بن میشه یک دورغ بعدشم اگه اکانت قانونی نباشه اکانت بن میشه نه دستگات اگه اکانت قانونی باشه هیچ اتفاقی برای اکانت پیش نمیاد

نه اگه بازی نفر اول بپره کاریش نمیشه کرد اگه می خوای راحت باشی شیرینگ دونفره انجام بده درضمن اگه سه نفر انجام بدی اکانت بن نمیشه این میگن اکانت های شیرینگی بن میشه یک دورغ بعدشم اگه اکانت قانونی نباشه اکانت بن میشه نه دستگات اگه اکانت قانونی باشه هیچ اتفاقی برای اکانت پیش نمیاد

دمت گرم
یه سوال دیگه این که میگی نفر اولیه بپره دیگه کاریش نمیشه کرد یعنی با این روش دوباره نمیشه روش ریخت؟

سوال دوم هم اینکه اون نفر اولیه که بازیش پریده بعد از پریدن میتونه بره تو اکانت مستقیم بازی کنه دیگه (مثل شیرینگ دو نفره که بازی اکتیو نیست رو اکانتش)؟

دمت گرم
یه سوال دیگه این که میگی نفر اولیه بپره دیگه کاریش نمیشه کرد یعنی با این روش دوباره نمیشه روش ریخت؟

سوال دوم هم اینکه اون نفر اولیه که بازیش پریده بعد از پریدن میتونه بره تو اکانت مستقیم بازی کنه دیگه (مثل شیرینگ دو نفره که بازی اکتیو نیست رو اکانتش)؟

سوال اول تون نفر اول نه کاریش نمیشه کرد و سوال دوم تون شما اون اکانتی که نفرسوم ازروی دستگات پاک کنی روی دستگاه نفراول میتونه روی حالت دی اکتیو بازی کنید

سوال اول تون نفر اول نه کاریش نمیشه کرد و سوال دوم تون شما اون اکانتی که نفرسوم ازروی دستگات پاک کنی روی دستگاه نفراول میتونه روی حالت دی اکتیو بازی کنید

داداش این دوست من تو اکانت بود ریستور دانلود رو زد ولی بعدش پشیمون شد که این کارو انجام بدیم و گفت که اون تو حالت دی اکتیو بازی میکنه و من اکتیوم.(شیرینگ دو نفره)
حالا این ریستور لایسنسی که زده مشکل ایجاد نمیکنه؟چون قبلش رو کنسول اون اکتیو بود و حالا میخوایم رو کنسول من اکتیو باشه؟کلا چی هست این ریستور لایسنس به چه دردی میخوره؟

آخرین ویرایش:
یه سوال
چرا من وقتی دارم با کنسول بازی میکنم چراغ کنسول سفید میشه؟

دوست عزیز چراغ سفید نشان دهنده اینکه کنسول روشنه چراغ زرد یعنی دستگات روی حالت استنبای مشکلی نیست خود کارخانه این کارکرده نگران نباش دوست عزیز

سلام هیچ راهی برای کاهش پینگ نیست ؟ پینگم از ۱۵۰ به ۴۰۰ ارتقا یافته اصلا نمیتپتم انلاین بزنم مثلا تو کالاف وارد بازی می شم سرپع شروع میکنه به لگ زدن

سلام هیچ راهی برای کاهش پینگ نیست ؟ پینگم از ۱۵۰ به ۴۰۰ ارتقا یافته اصلا نمیتپتم انلاین بزنم مثلا تو کالاف وارد بازی می شم سرپع شروع میکنه به لگ زدن

شمادوراه دارید اول سرویس اینترنت تون درخاست بدین بزارن روی سرویس گیم اگه مشکلتون حل نشد از سرویس کاهش پینگ استفاده کنید

موثر ترین راه عوض کردن ISP هست از سرویس کاهش پینگ هم استفاده نکنید چون ظاهرا پینگو کاهش میده اما عملا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or