هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من میخوام اکانت psn بسازم ولی وقتی روی دکمه create an account کلیک میکنم روی صفحه please waiteمیاد و اون دایره شروع به چرخیدن میکنه و هر چقدر صبر میکنم جلو نمیره و هیچ اروری هم نمیده تست کانکشن هم گرفتم همه چی درسته اگه میشه یه راهنمایی کنید چیکار کنم مشکلم حل شه
اینترنتم 256 مخابراته با وایفای وصلم رو خطمون هم نویزهD:
شرمنده دیروز و امروز خیلی سوال پرسیدم سرتونو درد آوردم ممنون
سلام عزیز
اکانت رو از طریقه وب هم میتونی بسازی
بعد که ساختشن تموم شد از کنسول sign in بکن ...
اگر توی Please wait گیر میکنه بزار ساعات خلوت امتحان کن ....

سلام به همه
دوستان سواله شرعی دارم :d
من کنسولم رجین 2انگلیس هستش بعد توو ساخت psn کشورو گزاشتم روو آمریکا ، توو بعضی جاها شنیدم اگه اینکارو کنی دستگات میشه رجین 1 امریکاو دیگه نمیتونی بازی های رجین 2 رو تووش بازی کنی، خواستم بپرسم این واقعا حقیقت داره یا سره کارم !!!!!
مرسی

سلام به همه
دوستان سواله شرعی دارم :d
من کنسولم رجین 2انگلیس هستش بعد توو ساخت psn کشورو گزاشتم روو آمریکا ، توو بعضی جاها شنیدم اگه اینکارو کنی دستگات میشه رجین 1 امریکاو دیگه نمیتونی بازی های رجین 2 رو تووش بازی کنی، خواستم بپرسم این واقعا حقیقت داره یا سره کارم !!!!!
مرسی
ریجن کنسول و اکانت هیچ ربطی به هم ندارن چیزی هم که شنیدی چرت هست.
کنسول هر ریجنی، بازی ریجن دیگه رو اجرا می‌کنه و مشکلی نیست.

میخوام هارد کنسول رو یه ترا کنم. بعد از یه ترا کردن باید ریست فکتوری کنم؟ آخه کلی اکانت و اینا دارم. میشه ریست فکتوری نکرد؟

شما هارد جدید که بگیری باید همه چیزو از اول نصب کنی. حتی سیستم عامل و ... رو باید از اول بریزی. ولی میتونی قبل از نصب هاردِ جدید از دیتا، سیو بازیها و ... بک آپ بگیری و بعد از نصب هارد، به کنسول انتقال بدی.

بعد توو آنلاینم تاثیری نداره؟؟؟

نُچ، هیچ تاثیری توی آنلاین نداره. کلاً ریجنِ کنسول بجز برای تماشای فیلمای بلوری که ریجن لاک دارن، هیچ تاثیری نداره.
اون ریجنِ اکانتِ که برای دانلودِ DLCـها مهمه، وقتی قصد دانلود DLC دارید، باید ریجنِ اکانتتون با ریجنِ بازی همخونی داشته باشه. پس ترجیحاً وقتی بازی میخرید، یه بازی ای بخرید که ریجنش با ریجنِ اکانتتون همخونی داشته باشه. گرچه اگه اینطورم نباشه بازم با ساخت یه اکانت دیگه میشه مشکلو حل کرد (یه اکانتی که ریجنش با ریجنِ بازی بخونه میسازید، DLC رو با اون اکانت دانلود میکنید و بعد از Primary کردنه کنسول برای اون اکانت، DLC بین باقی اکانتای کنسولم شیر میشه و میتونید با اکانت خودتونم بازی کنید).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or