هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان

من بازی درایو کلاب رو نصب کردم و یه 2 - 3 ساعتی هم بازی کردم.بعدش آپدیت 7 گیگی رو که با کامپیوترم دانلود کرده بودم رو با برنامه PSX انتقال دادم و نصب شد.حالا ک بازی رو مخوام اجرا کنم این ارور رو میده :

CE-30012-6

رفتم توی فروم ارور های PS4 پیداش کردم که زده بود Cannot allocate memory چه کنم ؟؟؟مشکل کجاست ؟؟؟

بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم ؟؟ یا راه حل دیگه ایی هم هست ؟

بازی هم فیزیکی هستش....
به نظرم پاک کن ببین مشکل حل میشه بدونه اپدیت ؟
اگر اره اپدیت رو از کنسول یا یه طور دیگه دانلود کن
اون ارور هم قبلا خونده بودن بعد از اپدیت برای یه سری ظاهرا پیش میاد لزوما از خرابی دیسک اینا میتونه نباشه

سلام
من فعلا تا دو سه ماه اینده فقط بازی فیزیکی جی تی ای رو دارم هر روز هم بازی میکنم بهتره دیسک داخل باشه یا بیارمش بیرون هر سری؟؟؟
لظفا با دلیل بگین
مشکلی نداره

سلام
من فعلا تا دو سه ماه اینده فقط بازی فیزیکی جی تی ای رو دارم هر روز هم بازی میکنم بهتره دیسک داخل باشه یا بیارمش بیرون هر سری؟؟؟
لظفا با دلیل بگین

اگه نظر منو میخوایین میگم داخل دستگاه نباشه چون فامیلمون تعمیرات دستگاههای برقی داره میگه خوب نیست واسه لنز دستگاه

من میخوام یه اکانت Us بسازم با اون اکانت بازی بخرم مشکل من اینه که من به بازی Fifa15رو با یکی از دوستانم شریکی خریدم اکانت دوستم روی دستگاه اکتیو هست ومن فیفا 15 رو با اکانت خودم بازی میکنم الان من بخوام اکانت USببسازم اون رو روی دستگاه اکتیو کنم بازی Fifa 15رو دیگه نمیشه بازی کرد

من میخوام یه اکانت Us بسازم با اون اکانت بازی بخرم مشکل من اینه که من به بازی Fifa15رو با یکی از دوستانم شریکی خریدم اکانت دوستم روی دستگاه اکتیو هست ومن فیفا 15 رو با اکانت خودم بازی میکنم الان من بخوام اکانت USببسازم اون رو روی دستگاه اکتیو کنم بازی Fifa 15رو دیگه نمیشه بازی کرد
مشکلی نیست ... هر دستگاه میتونه تا 16 تا اکانت و هر 16 تا هم primary باشه
منتهی خوده اکانت فقط یک دستگاه رو میتونه به عنوانه primary انتخاب کنی

مشکلی نیست ... هر دستگاه میتونه تا 16 تا اکانت و هر 16 تا هم primary باشه
منتهی خوده اکانت فقط یک دستگاه رو میتونه به عنوانه primary انتخاب کنی
سلام اقا ارمان محل نمیدی :d بلود منم قفل شد به صاحبش زنگ زدم میگه از اپدیت بوده پریده از دست ما کاری ساخته تیست نمیدونم چکار کنم اخراش بودم :d حالم گرفته شد

وصل کردن ps4 به مانیتور

سلام رفقا خسته نباشید یه سوال اینکه چجوری میشه ps4 رو به مانیتورهای قدیمی سری CRT وصل کرد من از مبدل استفاده کردم ولی جوابگو نبود تا چند ثانیه تصویر میومد و بعد قطع میشد همین مبدلو من به ایکس باکس 360 وصل میکردم و بازیها به راحتی اجرا مشد راستی از روشی هم استفاده کردم که تو چندا تا فروم انگلیسی زبون دیده بودم که تو خوده کنسول HDCP رو غیر فعال کنم اما بازم نشد
ممنون میشم راهنماییم کنید

یه سوال
میدونم اینجا جاش نیس
ولی جواب بدید
آقا من وصل نمیشم کانکت نمیشم د لست آو آس آنلاین یه هفته هست گیر داده نمیشه من برم داخل بازی .آخ چرا؟کانکت هم ک میشه تا وسط میره بعد پیغام میده
U have been disconnected from the game servers.u must reconnect to access online.
بگید چکار کنم

سلام من یه لینک از اموزش شیر کردن قیلتر شکن رو ps4 میخوام ممنون میشم اگه کسی داره

اوی گوگل سرچ کن" آموزش شیر کردن کاهش پینگ با کنسول " فقط بجای کاهش پینگ شما کانکشن قیلتر شکن رو شیر کن.

راه آشون تر هم فعال کردن psx و بعد هم فعال کردن قیلتر شکن هست

یه سوال
میدونم اینجا جاش نیس
ولی جواب بدید
آقا من وصل نمیشم کانکت نمیشم د لست آو آس آنلاین یه هفته هست گیر داده نمیشه من برم داخل بازی .آخ چرا؟کانکت هم ک میشه تا وسط میره بعد پیغام میده
U have been disconnected from the game servers.u must reconnect to access online.
بگید چکار کنم
دوست خوبم توی کانکت شدن مشکل داری این قضیه واسه خودم وخیلیها پیش اومده و به خاطر اینه که موقع کانکت شدن بازی آپدیت میشه وتغییرات کوچیکی توی قسمت آنلاین بازی رخ میده مثل لود آوت پوینت اسلحه شات گان از پنج به چهار تغییر پیدا میکنه و جای جعبه ها جابجا میشه اگه بازیت فیزیکیه برو بازی رو پاک و دوباره نصب و آپدیت کن یا باید توی کانکت زیاد وایسی راستی سرعت نتت رو ببر بالا

آقا من میخوام ps4 بخرم منتها چندتا سوال داشتم خیلی وقته سمته بازار و کنسول اینا نرفتم (6سال)
اولی تو اسویلر
هر کسی در مورد شیادان توپخونه ای اینجا پست بده و بحث در مورد بازی های کپی رو باز کنه بن خواهد شد.

چرا میگین شیادین توپخونه؟
خواستم از زننده تاپیک بپرسم که از برج 3 /2014 آنلاین نشده
2-میشه بازی های ps4 دیتاش رو هارد باشه هارد و وصل کنیم به کنسول بازی کنیم یا باید واسه بازی دیتا رو بریزیم رو کنسول بعد بازی کنیم؟
3- نمیشه هارد کنسول با 1tb عوض کرد ؟
4- خرید ریجن به خرید اکانت ربط نداره؟ یعنی کنسول ریجن 1 بخریم ولی اکانت psn ماله اروپا باشه؟
5- قیمتی که فرق نمیکنه کارت های uk با USA?
6-CUH-1100 یا CUH1115/1116 چیپ ستای جدیدی دارن؟ یعنی خرابیشون کمتره؟ کلآ کدوم مدلش بهتره؟
7- رو خود کنسول اکانت پلاس هست؟
8- کلآ از کجا بفهمیم کن جنسی که خریدیم خوبه یا ریفر و تعمییری نیست

دوستان

من بازی درایو کلاب رو نصب کردم و یه 2 - 3 ساعتی هم بازی کردم.بعدش آپدیت 7 گیگی رو که با کامپیوترم دانلود کرده بودم رو با برنامه PSX انتقال دادم و نصب شد.حالا ک بازی رو مخوام اجرا کنم این ارور رو میده :

CE-30012-6

رفتم توی فروم ارور های PS4 پیداش کردم که زده بود Cannot allocate memory چه کنم ؟؟؟مشکل کجاست ؟؟؟

بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم ؟؟ یا راه حل دیگه ایی هم هست ؟

بازی هم فیزیکی هستش....

مشکلم حل شد....راهی رو که رفتم رو اینجا میزارم که شاید یه بنده خدایی هم مشکل من رو داشته باشه و بتونه حلش کنه :

1 - بازی رو پاک کردم و از دوباره نصبش کردم.
2 - وقتی PSX رو به دستگاه وصل کردم به جز دوتا فایل اصلی یه فایل دیگه هم بهم داد که آخر لینکش زده بود DP اونو دانلود کردم و دادمش به برنامه و انتقالش داد به دستگاه به همراه دوتا فایل دیگه.بعدش که انتقال کامل شد بازی رو اجرا کردم و کلی چیز دیگه به بازی اضاف شده بود که خیلی بازی رو باحالتر کرد.... :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or