هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اونا با کارت اعتباری هک شده میخرن و سونی میفهمه و بن میشن
در کل این روش شده وسیله تیغ زنی هر کی هر جا داره تیغ میزنه!!!
قیمت عادی که ۹۰-۸۰ هست هم نمی ارزه !! بنظر من دیسک کرایه کنی خیلی بهتره اگر هم میخوای انلاین بزنی دیسک دس دو بخری بعد از چند ماه بفروشیش ب مراتب بهتره
حالا من شاید ی لاست اوف اس با قیمت ۴۰ بخرم ببینم چطوری هست خبرشو میدم
کارت هک شده از کجا گیر میاد ؟؟ :d

دوست خوبم برو ستینگ برو سیستم برو اتوماتیک دانلود تیک ببین داره اگه داشته باشه اتوماتیک دانلود میکنه اگه برش داری دانلود نمیکنه البته از چند نفر دیگه بپرس که دیگه مطمن بشی راستی من عاشق رد دد ردمپشن

داداش گلم من فقط به خاطر Red Dead Redemption 2 اومدم PS4 خریدم .تقریبا 2 ماه دستگاه خریدم هنوز نیم ساعت روشن نبوده و وقت نکردم بازی کنم . کاش زودتر این بازی بیات . ( جه رد ددی بشه اون :d )

اونا با کارت اعتباری هک شده میخرن و سونی میفهمه و بن میشن
در کل این روش شده وسیله تیغ زنی هر کی هر جا داره تیغ میزنه!!!
قیمت عادی که ۹۰-۸۰ هست هم نمی ارزه !! بنظر من دیسک کرایه کنی خیلی بهتره اگر هم میخوای انلاین بزنی دیسک دس دو بخری بعد از چند ماه بفروشیش ب مراتب بهتره
حالا من شاید ی لاست اوف اس با قیمت ۴۰ بخرم ببینم چطوری هست خبرشو میدم
دوست عزیز دقیق اطلاع نداری شایعه پراکنی نکن . من اصلا از قضیه این کردیت کارت و اینا میگذرم با اینکه قضیش فرق میکنه از اون چیزی که شما میگی
ولی حالا سر بن شدن :
وقتی شما اکانت هر کسی رو از هر جایی بخری و روی کنسول پرایمری کنی و دانلود کنی و بعدش ساین اوت کنی و بری توی اکانت خودت اگه اون اکانت به 90 روش مختلف هم بن بشه واس بازی توی اکانت شما اتفاقی نمیافته . دیگ بازی از اکانت شما نمیپره . فقط قضیه بن برای اونایی هست که ظرفیت 3 استفاده میکنن چون همیشه با اکانت انلاین میشن . تمام .

:-o:-oیا ابلفضل
اخه یکی از فروشنده ها گفت 70 بده برات بازیو بریزم تو هاردت
میخواستم بدونم اگ خودم به فرض اینکاراو یاد گرفتم باید بازی هم داشته باشم یا فقظ باید دان کنم؟
اخه سخته هی دستگاهو ببرم پلو یارو بگم برام بازی بریز اینام که دزدن ماشالا سریع قطعه هاشو بر میدارن
ببین سایت های زیادی هستن که اکانت رو به قیمت 60 تومن میفروشن بعد دیتا یا مقداری که باید دان کنی رو روی Dvd رایت میکنن و به قیمت 15 تومن میفروشن اما بعضی بازیها مثل gta v چون حجم زیادی دارن 20 یا 25 تومن میفروشن برو سایت هفت سنگ اموزش کامل هست حتی انتقال دیتا با استفاده از برنامه Psx رو هم تصویری اموزش داده

دوست عزیز دقیق اطلاع نداری شایعه پراکنی نکن . من اصلا از قضیه این کردیت کارت و اینا میگذرم با اینکه قضیش فرق میکنه از اون چیزی که شما میگی
ولی حالا سر بن شدن :
وقتی شما اکانت هر کسی رو از هر جایی بخری و روی کنسول پرایمری کنی و دانلود کنی و بعدش ساین اوت کنی و بری توی اکانت خودت اگه اون اکانت به 90 روش مختلف هم بن بشه واس بازی توی اکانت شما اتفاقی نمیافته . دیگ بازی از اکانت شما نمیپره . فقط قضیه بن برای اونایی هست که ظرفیت 3 استفاده میکنن چون همیشه با اکانت انلاین میشن . تمام .
ی اقای توی سایت پرشین ت و ل ز از همه گرون تر میده و میگه اکانت های بقیه یا کارت دزدی یا هک شده خریداری میشن و بن میشن
بقیه هم که ارزون میدن میگن ممکنه بن بشید
دیگه من نمیدونم جریان اینا چیه هر کی ی قیمتی میده
البته اونای که ارزون میدن خیلی مشکوکن چون قیمت هر ۳ اکانت خیلی کمتر از قیمت بازی هست

- - -ویرایش - - -

بکس اگه من بخوام بازی دیجیتالی فروشنده برام بریزه حتما باید سونی 4 رو ببرم پلوش؟ نمیشه هاردش دربیارم یا یه هارد جدا بش بدم بعد بریزم تو سونی 4
یک هارد اکسترنال ببر بگو دیتا رو بریزه روش خودت بیا خونه با psx منتقلش کن

آقا ی سوال
به فرض اینکه من یه بازی رو دیجیتالی خریدم و نصب کردم بعد پاکش کرده باشم بازم میتونم باهمون اکانتی که خریدمشو نصبش کردم دوباره نصبش کنم؟؟ یا دوباره باید پول بدم بخرمش؟

الان اینو توی همون پرشین دیدم...
جناب بنده یک هفته پیش اکانت اکبند فیفا ازتون خریدم و فقط پسورد عوض کردم .دیروز میخواستم واسه مشتری پرایمری کنم نه توی سایت سونی sign میشه نه توی خود دستگاه !!میزنه اکانت شما ساسپند شده با customer service تماس بگیرید!! باید چه کار کرد؟تلفنتون هم در دسترس نیست . گفتم بهتون اطلاع داده باشم بعد نگید دیر شده کاریش نمیشه کرد
ادامه: بنده امروز با پشتبانی سونی صحبت کردم و پیگیر موضوع شدم .گفت شخصی که هزینه بازی را پرداخت کرده درخواست Refund کرده و 60 دلار را پس گرفته و برای باز کردن اکانت باید من 60 دلار بدم!!
میبینید که اصلا ربطی ب ظریفت ندارنه ایشون اکانت اک خریدند و بن شدن
عجب کلاه برداری شده !!!!

سلام یه سوال داشتم
من بازی
Counter spy
oddworld
رو از استور ژاپن ک رایگان بود دان کردم و بازی کردم و تمومش کردم
امروز دوباره خاستم بازی کنم روش علامت قفل بود؟؟؟؟؟؟؟آخه چرا؟من ک اکانت ژاپن رو پاک نکردم؟تازه یه اکانت ژاپن دیگه هم ساختم باز نشد بازی کنی؟علامت قفل روشه.علت چیست؟

سلام
میخام بازی درایوکلاب دیجیتالی رو بخرم
فقط یه موضوع این بازی ظرفیت سوم(من سومین نفریم که دارم میخرمش)
حالا میخاستم بدونم مشکلی پیش نمیاد؟مثلا بن بشم؟
اگه اکانت اول یا دوم بخرم چی؟احتمال بن داره؟
بعد برا اجرا بازی باید آنلاین باشی؟
مثلا سرعت لود بازی مشکلی نداشته باشه؟
یا نتونم آنلاین بازی کنم؟چون نفر سومم
کلا با آپدیتم مشکلی پیش نمیاد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام
میخام بازی درایوکلاب دیجیتالی رو بخرم
فقط یه موضوع این بازی ظرفیت سوم(من سومین نفریم که دارم میخرمش)
حالا میخاستم بدونم مشکلی پیش نمیاد؟مثلا بن بشم؟
اگه اکانت اول یا دوم بخرم چی؟احتمال بن داره؟
بعد برا اجرا بازی باید آنلاین باشی؟
مثلا سرعت لود بازی مشکلی نداشته باشه؟
یا نتونم آنلاین بازی کنم؟چون نفر سومم
کلا با آپدیتم مشکلی پیش نمیاد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ظرفیت سوم باید آنلاین باشید تا لایسنس ها چک بشه . و روی اکانت اصلی تون نمی تونید بازی کنید . روی همون اکانتی که میخرید میتونید بازی کنید و تروفی بگیرید .
احتمال بن شدن هم داره تا یه ماه ظرفیت سوم .
کلا ظرفیت سوم پیشنهاد نمی شود .

ظرفیت 1 و 2 مثل هم هستن و مشکلات ظرفیت سوم رو ندارند و کاملا مثل یه بازی معمولی هستند .

سلام یه سوال داشتم
من بازی
Counter spy
oddworld
رو از استور ژاپن ک رایگان بود دان کردم و بازی کردم و تمومش کردم
امروز دوباره خاستم بازی کنم روش علامت قفل بود؟؟؟؟؟؟؟آخه چرا؟من ک اکانت ژاپن رو پاک نکردم؟تازه یه اکانت ژاپن دیگه هم ساختم باز نشد بازی کنی؟علامت قفل روشه.علت چیست؟
مهلت پلاس اون اکانت ژاپنی که ساخته بودی به پایان رسید.

بچه ها این بازی دیجیتالیو مگه نباید دستگاهو بدی به فروشنده چند روز بعد بعد میریزه بازیو 70 تومنم میگیره مگه اینجور نیست؟
پس چرا بعضی ها میگن دیجیتالی بخرم؟؟؟ مگه دی وی دی شو دیجیتالی میدن؟ دی وی دی هاش که 200 هست
من گیج شدم یکی توضیح بده تورو خدا:|

اون چيزي كه شما مي گي فكر كنم همون شيرينگ باشه
در خريد ديجيتالي اگه شما خودتون بريد اعتبار بخريد و با اكانت تون از ps store بازي رو دانلود كنيد ديگه نيازي به اين چيز ها نيست فقط سرعت خوب مي خواد و با صبر تا بازي كامل دانلود بشه
نيازي هم نيست كنسول رو بدي به ديگران

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اون چيزي كه شما مي گي فكر كنم همون شيرينگ باشه
در خريد ديجيتالي اگه شما خودتون بريد اعتبار بخريد و با اكانت تون از ps store بازي رو دانلود كنيد ديگه نيازي به اين چيز ها نيست فقط سرعت خوب مي خواد و با صبر تا بازي كامل دانلود بشه
نيازي هم نيست كنسول رو بدي به ديگران

شیرینگ دیگ چیه؟
داش من اصن از این جور کارا سر در نمیارم ماشالا یکی از دوستان برام مراحلشو گذاشت تا دیجیتالی خودم دان کنم اصن کپ کردم
ببینم دیجیتالی دیگه پول نمیخواد بدم فقط باید دان کنم؟

شیرینگ دیگ چیه؟
داش من اصن از این جور کارا سر در نمیارم ماشالا یکی از دوستان برام مراحلشو گذاشت تا دیجیتالی خودم دان کنم اصن کپ کردم
کلا ب هر روشی که دیسک بلو ری نیاز نباشه میگن دیجیتالی
سه نوع داره
۱. معمولا تو ایران به این روش میکن دیجیتالی ...شما یک کارت مثلا ۶۰ دلاری میخری بعدش میری توی استور و بازی مورد نظر را میخری و دانلود میشه ..و میتونی شرش هم بکنی و ازشون پول بگیری
۲.شرینگ
شما اکانت شر شده را از فروشنده دریافت میکنی و میزنی توی کنسولت و بازی رو میبینی البته این نوع ۳ تا ظرفیت داره که ظریفت ۳ حتما باید انلاین باشی تا وارد بازی بشه
۳.اکانت اک بند
همون اولی هست ولی خود فروشنده بازی رو خریده و قیمتش ارزون تره اکثرا هم کلاه بردار تشریف دارن و بن میشن پست صفحه قبل منو ببین

آخرین ویرایش:
شیرینگ دیگ چیه؟

تو شيرينگ يه اكانت رو به اشتراك ميذارن (بالاتر توضيح دادن دوستان)
چرا ديگه! مثل گيفت كارت App Store و گوگل پلي مي مونه
شما مي ري به اون ميزاني كه نياز داري اعتبار ميخري 20-30-50-100 دلار
وارد استور مي كني اون رمز رو و خريد مي كني و بعدش هم دانلود
اون مراحل با نرم افزار واسطه هست براي سرعت بيشتر، خودم امتحان نكردم
ولي اگه مستقيم بخواي دانلود كني با خود دستگاه نياز به هيچ كدوم از اون مراحل نيست! فقط بايد سرعت مناسب و صبر داشته باشي

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or