هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تو شيرينگ يه اكانت رو به اشتراك ميذارن (بالاتر توضيح دادن دوستان)
چرا ديگه! مثل گيفت كارت App Store و گوگل پلي مي مونه
شما مي ري به اون ميزاني كه نياز داري اعتبار ميخري 20-30-50-100 دلار
وارد استور مي كني اون رمز رو و خريد مي كني و بعدش هم دانلود
اون مراحل با نرم افزار واسطه هست براي سرعت بيشتر، خودم امتحان نكردم
ولي اگه مستقيم بخواي دانلود كني با خود دستگاه نياز به هيچ كدوم از اون مراحل نيست! فقط بايد سرعت مناسب و صبر داشته باشي

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
الان شما خودتون دان میکنید؟ اگه بخوام دیجیتالی خودم دان کنم مراحلش خیلی سخته؟
چجوری اکانت بگیرم خیلی مکافات داره؟
من دلارم کجا بود :d

الان شما خودتون دان میکنید؟ اگه بخوام دیجیتالی خودم دان کنم مراحلش خیلی سخته؟
چجوری اکانت بگیرم خیلی مکافات داره؟
من دلارم کجا بود :d

من همه رو فيزيكي ميخرم
شما هم سعي كن براي خريد تا جاي ممكن فيزيكي بخري
فقط دوتا بازي رو ديجيتالي خريدم كه يه دونه شون نسخه ي فيزيكي نداره كلاً! ، هر دوتا رو مستقيم با خود دستگاه دانلود كردم از روش نرم افزار هاي واسطه اي استفاده نكردم يه شب تا صبح رو حالت ريست مد گذاشتم ولي بايد سرعت مناسب داشته باشي و البته هزينه ي ترافيك رو هم در نظر بگيري!
سايت هاي معتبري هستند اعتبار psn ، پلاس براي اكانت ريجن 1 يعني آمريكا ميفروشن
شما فقط كافيه يه اكانت ريجن 1 بسازي بعد بري از اون سايت ها به مقدار نيازت اعتبار بخري و اون رو وارد كني و بازي ات رو دانلود كني

دیشب داشتم بازی میکردم که چراغ آبی روی دسته یه لحظه یه نور زیادی داد و بعدش کامل خاموش شد ، خود دسته مشکلی نداره ، وقتی هم روشنش میکنم چراغ زرد رنگش دو بار روشن میشه ، اما چراغ آبیش دیگه خیلی خیلی کم رنگ شد ! این چراغ سوخته بنظرتون ؟
قبل اینکه بگین ، شدت نورش رو امتحان کردم ، کم و زیاد کردنش هیچ تاثیری نداره . . .

دیشب داشتم بازی میکردم که چراغ آبی روی دسته یه لحظه یه نور زیادی داد و بعدش کامل خاموش شد ، خود دسته مشکلی نداره ، وقتی هم روشنش میکنم چراغ زرد رنگش دو بار روشن میشه ، اما چراغ آبیش دیگه خیلی خیلی کم رنگ شد ! این چراغ سوخته بنظرتون ؟
قبل اینکه بگین ، شدت نورش رو امتحان کردم ، کم و زیاد کردنش هیچ تاثیری نداره . . .

آره ، البته براي شما نيم سوز شده!
براي من چند روزه كلاً سوخته!
رنگ هاي ديگه چطور؟ قرمز ، سبز /سالم هستند؟
تو GTA ؟
راستي دوستان در تنظيمات جديد يه قسمت براي سفارشي كردن دكمه ها داره كه فكر كنم بشه جاي ضربدر و دايره رو عوض كرد
قسمت Accessibility اضافه شده براي تنظيمات دكمه ، متن و...
پ ن: عملكرد ضربدر و دايره رو ميشه تغيير داد و بشه مثل ريجن 1 اما متأسفانه توضيح دكمه عوض نميشه! مثلاً ضربدر ميشه enter ولي دايره رو نوشته enter!
و اين باعث سردرگمي ميشه كه اصلاً خوب نيست!

آخرین ویرایش:
دوستان سلام.
من یه مشکلی جدیدا پیدا کردم .
پی اس 4 من الان کامله به استور وصل مبشه ولاگین میکنم با اکانتم و در وصل شدن به اینترنت اوکی هستش
اما توی GTA و Fifa نمیتونم به سرورا وصل شم وآنلاین بازی کنم.
پینگ هم تست کردم بین 170-190 هستو اینترنتم هم 2 مگ هستش.
یه اکانت جدیدم ساختم باهاش تست کردم یکبار به فیفا وصل شد . با اکانت اصلی خودم هم با یه نت دیگه امتحان کردم بدون مشکل وصل شدم به سرورها.
بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه ؟

سلام.دوستان راستش دقیق نمیدونم کجای بازی assassin unithy گیر کردم.ولی یه جایی هست که فک کنم دومین نفر رو باید بکشم که بالا سره طرف زده assassinate یا تو این مایه ها.که اولش اون پیر مرد عینکیه میاد به یکی دیگه یه چیزایی میگه.اون طرف هم تو یه سالنه بزرگه که روی یه مبل بزرگ اون وسط نشسته.دورش هم پر از نگهبانه.حالا باید چه جوری اینو کشت میرم تو دلش همه نگهبانا با تفنک میزنن میکشنم.ممنون.

سلام دوستان من امروز بعد از مدتها ps4 گرفتم که ای کاش نگرفته بودم.اول که روشنش کردم یه مقدار باهاش بازی کردم بعد تصمیم گرفتم که آپدیت جدید رو دانلود کنم و وصل بشم به psn .بعد از اینکه اپدیت رو زدم و تا آخر رفت کنسول ریست شد بعد که دوباره اومد بالا صفحه همینجور سیاه موند.الان هرکاری میکنم تو سیف مود هم نمیره و صفحه همون سیاه مونده.کابل hdmiرو هم عوض کردم تاثیری نداشت.از صبح تا حالا دارم یه ریز به جد و اباد سونی فحش میدم.دوستان اگه راه حلی دارید یا میدونید چه مرگشه دریغ نکنید خواهشا ممنون

سلام دوستان من امروز بعد از مدتها ps4 گرفتم که ای کاش نگرفته بودم.اول که روشنش کردم یه مقدار باهاش بازی کردم بعد تصمیم گرفتم که آپدیت جدید رو دانلود کنم و وصل بشم به psn .بعد از اینکه اپدیت رو زدم و تا آخر رفت کنسول ریست شد بعد که دوباره اومد بالا صفحه همینجور سیاه موند.الان هرکاری میکنم تو سیف مود هم نمیره و صفحه همون سیاه مونده.کابل hdmiرو هم عوض کردم تاثیری نداشت.از صبح تا حالا دارم یه ریز به جد و اباد سونی فحش میدم.دوستان اگه راه حلی دارید یا میدونید چه مرگشه دریغ نکنید خواهشا ممنون
برادر !دستگاه رو بزن بق از اول بعد دستت رو رو دکمه پاور نگر دار بعد تا بیپ بیپ صدا بده بعد ولش کن بعد خودش شعروع میکنه و اوکی میشه

- - -ویرایش - - -

سلام.دوستان راستش دقیق نمیدونم کجای بازی assassin unithy گیر کردم.ولی یه جایی هست که فک کنم دومین نفر رو باید بکشم که بالا سره طرف زده assassinate یا تو این مایه ها.که اولش اون پیر مرد عینکیه میاد به یکی دیگه یه چیزایی میگه.اون طرف هم تو یه سالنه بزرگه که روی یه مبل بزرگ اون وسط نشسته.دورش هم پر از نگهبانه.حالا باید چه جوری اینو کشت میرم تو دلش همه نگهبانا با تفنک میزنن میکشنم.ممنون.
دوست عزیز بری تو تاپیکش زودتر به ج میرسی

- - -ویرایش - - -

دوستان سلام.
من یه مشکلی جدیدا پیدا کردم .
پی اس 4 من الان کامله به استور وصل مبشه ولاگین میکنم با اکانتم و در وصل شدن به اینترنت اوکی هستش
اما توی GTA و Fifa نمیتونم به سرورا وصل شم وآنلاین بازی کنم.
پینگ هم تست کردم بین 170-190 هستو اینترنتم هم 2 مگ هستش.
یه اکانت جدیدم ساختم باهاش تست کردم یکبار به فیفا وصل شد . با اکانت اصلی خودم هم با یه نت دیگه امتحان کردم بدون مشکل وصل شدم به سرورها.
بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه ؟
صدرصد مربوط به اینترنتتون هست الان امروز بنده بعد اپدیت هم فیفا رو تست کردم کامل وارد بازی میشه

- - -ویرایش - - -

آره ، البته براي شما نيم سوز شده!
براي من چند روزه كلاً سوخته!
رنگ هاي ديگه چطور؟ قرمز ، سبز /سالم هستند؟
تو GTA ؟
راستي دوستان در تنظيمات جديد يه قسمت براي سفارشي كردن دكمه ها داره كه فكر كنم بشه جاي ضربدر و دايره رو عوض كرد
قسمت Accessibility اضافه شده براي تنظيمات دكمه ، متن و...
پ ن: عملكرد ضربدر و دايره رو ميشه تغيير داد و بشه مثل ريجن 1 اما متأسفانه توضيح دكمه عوض نميشه! مثلاً ضربدر ميشه enter ولي دايره رو نوشته enter!
و اين باعث سردرگمي ميشه كه اصلاً خوب نيست!
دستته که فکر نکنم نیمسوز بشه!اصلا حرف عاقلانه ای نیست!شما دستترو از اول به دستگاه بشناشون!ببین مشکل حل میشه!
در مورد تعویض دکمه هم بلی کلا خوب شده اما منو و نوشته عوض نمیشه که ادم گیج میشه!کلا سونی همیشه باید یک چیزی توش بزاره واسه حل کردنش تو اپدیت بعدی

برادر !دستگاه رو بزن بق از اول بعد دستت رو رو دکمه پاور نگر دار بعد تا بیپ بیپ صدا بده بعد ولش کن بعد خودش شعروع میکنه و اوکی میشه

رفیق گفتم که تو سیف مود نمیره یعنی دستم رو روی پاور که نگه میدارم صدای اولی که میاد هیچ صدای دوم که میاد ولش میکنم بازم تصویر نمیده.

رفیق گفتم که تو سیف مود نمیره یعنی دستم رو روی پاور که نگه میدارم صدای اولی که میاد هیچ صدای دوم که میاد ولش میکنم بازم تصویر نمیده.

نگران نباش درست ميشه
برو آخرين ورژن فريمور رو دانلود كن و تو فلش بريز داخل يه پوشه به نام PS4
وصل كن به دستگاه...
نصب مي كنه درست ميشه
تو همين انجمن توضيحات دقيق تر هست.

نگران نباش درست ميشه
برو آخرين ورژن فريمور رو دانلود كن و تو فلش بريز داخل يه پوشه به نام PS4
وصل كن به دستگاه...
نصب مي كنه درست ميشه
تو همين انجمن توضيحات دقيق تر هست.

مگه بدون تصویر میشه یعنی فلش رو بزنم به کنسول خودش نصب میکنه؟فکر نمیکنم.این کنسول عمرش یه روز بوده احتمالا:(

دوستان امروز یه لیوان از فاصله 1 متری افتاد رو کنسول دیگه بالا نمیاد.
تو یوتوب شماره ارور CE-34335-8 رو زدم گفت هارد در بیار دوباره جا بزن این کارو کردم ولی فایده نداشت.

کسی میتونه کمکم کنه؟

اینم عکس از اروری که میده

634915_20140622112607.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or