هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام من میخام برم تو ps store تو please wait گیرمیکنه! dns ست کردم! 8 صب رفتم! sign in میشم همه چی اوکی ولی استور نمیره ! :| یه راه حلی بدین ممنون میشم
اگه 3g یا 4g داری با برنامه wifi hot spot کنسول رو wi fi به اینترنت موبایل وصل کن درست میشه.
ماله من اینجوری درست شد یه بار که وارد بشی کافیه دیگه میتونی از اینترنت کابلی خودت استفاده کنی

دوستان یک سوال داشتم:

دیتا ی بازیهای فیزیکی با بازیهای دیجیتالی یکیه؟

یعنی اگر من مثلا دیتای TLOU:R که روی دیسکش بود رو توی ps4 م داشته باشم ولی دیسکشو نداشته باشم , اگر بازیو تو PSN بخرم , بازم باید دانلود کنم یا اجرا میشه بی دانلود؟

یکی نیست و فرق دارن

دوستان ميشه يه بازي كه ريجن يك هست تا يه جايي بري بعد ادامشو با يه بازي ويجن دو بري مشكلي بوجود نمياد

خیر.نمیشه این کار رو کرد.

Sent from my GT-S7582

كي گفته نميشه ؟
يه سري بازي ها نميشه چون سيو هاشون هم بسته به ريجن خود بازي لاك ميشه ولي سيو شما اگر روي اكانت تون باشه نه هر بازي ايي به جز بازي هايي خاص ( كه معلوم نيست كدوم ها هستند ) ميشه از ادامه رفت و ريجن مشكلي براي سيو درست نمي كنه

1-سونی یک سری جزئیات کوچک رو در ساخت های جدید درست کرده. مثلا روی Wifi کنسول کار کرده و مشکلات جزئیش رو از بین برده و ...
2-بله میتونید جاشون رو عوض کنید. یعنی بعد از فیکس کردن هم توی منو هم توی بازی جای ضربدر و دایره مثل رجین های دیگه است.

یعنی هر چی تاریخ ساختش جدید تر باشه بهتره؟؟؟؟

1-سونی یک سری جزئیات کوچک رو در ساخت های جدید درست کرده. مثلا روی Wifi کنسول کار کرده و مشکلات جزئیش رو از بین برده و ...
2-بله میتونید جاشون رو عوض کنید. یعنی بعد از فیکس کردن هم توی منو هم توی بازی جای ضربدر و دایره مثل رجین های دیگه است.

تغییرات Wifi کنسول که تغییر اصلی آنتن اش بوده ، برای کم کردن هزینه بوده نه برطرف کردن مشکلات ;)

كي گفته نميشه ؟
يه سري بازي ها نميشه چون سيو هاشون هم بسته به ريجن خود بازي لاك ميشه ولي سيو شما اگر روي اكانت تون باشه نه هر بازي ايي به جز بازي هايي خاص ( كه معلوم نيست كدوم ها هستند ) ميشه از ادامه رفت و ريجن مشكلي براي سيو درست نمي كنه
سلام
اون دوستمون درست میگن نمیشه چه دیتا چه سیو جفتش باید هم رجین باشن تا اجرا شه این بخاطر شکل اسمه بازیاس که تو دستگاه ذخیره میشه و اگه یه بازی دیگه بزارید چون کدش فرق میکنه نمیشناسه با سیو های ps3 کپی کار کرده باشید حتما متوجه منظورم میشید.

دوستان تا یه هفته دیگه میخوام ps4 بگیرم رنگ سفید .. حالا یه سوال میگن تو آپدیت 2.5 که داره میاد میشه جایه دکمه ضربدر با دایره رو عوض کرد. با این حساب ریجن 3 بگیرم بهتر نیست؟

دوستان تا یه هفته دیگه میخوام ps4 بگیرم رنگ سفید .. حالا یه سوال میگن تو آپدیت 2.5 که داره میاد میشه جایه دکمه ضربدر با دایره رو عوض کرد. با این حساب ریجن 3 بگیرم بهتر نیست؟
اگه برات مهمه که جای دایره و ضربدر کجا باشه صبر کن تا آپدیت بیاد بچه ها تست کنن اونوقت تصمیم بگیر چون بیشتر حرفها در مورد آپدیت آخری حدسیات دوستان هستش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or