هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست من ظرفیت اول که بازی یابل فروش نیست و اگه پاک بشه دوباره نمیشه نصب کرد.
ظرفیت سه هم میشه فروخت و هم اگه بازی پاک بشه دوباره نصب کرد. ولی مشکلش اینه که باید روی همون اکانت بازی کنید.
ظرفیت دو از همه بهتره چون هم میشه رو اکانت خودتون بازی کنید هم قابل فروشه و هم پاک بشه میشه دوباره نصب کرد.
سلام
ظرفیت دو رو چجوری میشه فروخت وقتی اکانت داده میشه به نفر سوم و اون میتونه پسورد رو عوض کنه؟؟ ماکه دیگه دسترسی به پسوردش نداریم!

یکی کمکم کنه لطفا چیکار کنم ؟ اصلا چت پارتی هم نمیتونم جوین شم؟ gta هم همینطور
سلام
دوست عزیز یکبار پرسیدید دیگه هی نیاز به تکرار نیست دوستان بدونن دریغ نمیکنن جواب همه رو میدن اون روش هم که من گفتم شما امتحان کردی؟؟
منم نتم مخابراته همینجوری که گفتم مشکلم حل شد.

سلام و احترام

جواب شما دوست گرامی:
موقعی که هارد قبلی رو بر میگردونید لایسنس بازی هایی که روش هست چک میشه. اگه همه بازی هاتون اکانت مربوطه شون آکبند بوده یعنی یوزر نیم و پسوردشون در اختیار خودتونه با خیال راحت میتونید این کارو انجام بدید.
پس دوستانی که طرح شیرینگ هست بازیاشون و ظرفیت اول خریداری کردن نمیونن تعویض هارد و مجددا استفاده کنن از بازیاشون.
تشکر از پیام دوست خوبم

خیلی خیلی حیف شد
اقا ممنون از جوابتون همون data bank که دوستمون گفتن واسه ps4 هست جایی تو تهران هست ؟(هارد3.5 اینچی اکسترنال رو وصل کنیم تا 6 ترا اضافه میشه) چند جا پرسیدم نداشتن باز اگه کسی جایی دیده ممنون میشم ادرس بده واقعا لازم دارم
959f15c16f5e306940f3c3656cef70e259cfd33c.jpg

- - -ویرایش - - -

یه سوال دیگه هم داشتم برای انتقال اسکرین شات ها و ویدیو های ضبط شده از کنسول هیچ راهی جز usb نداره؟ مثلا هارد اکسترنال وصل کنیم بزارم کپی بشه ؟ چون فلش نهایت 16 گیگ دارم که خیلی سخته بخوام حدود 200 گیگ رو کپی کنم!

آخرین ویرایش:
در تکمیل جواب اقا ارمان من خیلی با این نت مشکل داشتم پینگ هم تا لندن ۱۵۰ بود که مناسبه اما مثل شما به سرور بازی وصل نمیشد اون DNS هایی هم که اقا ارمان داد تست کردم درست نشد تا چند روز پیش زنگ زدم به پشتیبانی و DNS هارو گرفتم و تو تنظیمات مودم تو بخش use static dns اونارو وارد کردم از اون روز به بعد گوش شیطون کر چشش نزنم!!! عالی شده شما هم یه تست کن شاید درست شه.

داداش میشه لطف کنید دقیق تر راهنماییم کنید و اون شماره dns هارو بهم بدید ممنون میشم؟قسمت use static dns رو از کجا پیدا کنم تو کدوم قسمت مودم هستش ؟

داداش میشه لطف کنید دقیق تر راهنماییم کنید و اون شماره dns هارو بهم بدید ممنون میشم؟قسمت use static dns رو از کجا پیدا کنم تو کدوم قسمت مودم هستش ؟
اونو که گفتم باید زنگ بزنید پیشتیبانی بپرسید بهتون میگن.مودم من که اینجوری بود که اول یه بخش داشت که نوشته dns بعد تیک کناره use static dns رو میزنید دو تا فیلد باز میشه اونایی که مخابرات داده بزنید.یا اگه همون تنظیماتو تو ps4 وارد کنید فکر میکنم اوکی باشه!!

دوستان یه سوال دیگه
توی بندل gta v که خریدم کردیت کارت 10$ توشه چجوری reedem کنمش؟
بعد وقتی فعالش کردم میتونم باهاش plus 1 بخرم؟
برید تو استور با ps4 گزینه اخر ریدم هست.کد رو وارد کنید به کریدیت کارت هم نیاز نداره.

سلام.دوستان چرا ps4 من وقتی بهش فلش وصل میکنم آهنگایی که داخلش هستو رو پلی نمیکنه؟مثل اینکه قبل این آپدیت جدید میشد این کارو بکنیم.الان تنها کاریی که میشه با فلش انجام داد اینکه اسکرین شاتها و ویدئوهایی که از بازی گرفتمو به درونش انتقال بدم.

- - -ویرایش - - -

سلام.دوستان چرا ps4 من وقتی بهش فلش وصل میکنم آهنگایی که داخلش هستو رو پلی نمیکنه؟مثل اینکه قبل این آپدیت جدید میشد این کارو بکنیم.الان تنها کاریی که میشه با فلش انجام داد اینکه اسکرین شاتها و ویدئوهایی که از بازی گرفتمو به درونش انتقال بدم.
نمیخواد جواب بدین.:d
باید آهنگا رو بریزم تو پوشه music.:d

دوستان من دیشب صدای اسپیکر دسته رو خاموش کردم امروز که حالا صدا رو میزارم تا اخر صداش خیلی کم شده...یعنی اگر صدای دسته رو بزارم رو 50 درصد هیچ صدایی ازش نمیاد رو اخر هم باشه صداش کمتر از قبل شده...مشکل از چیه؟ریست هم کردم دسته رو ولی فرقی نکرد

دوستان من قبلا بازی های رو که با دیسک تو دستگاه کپی کردم و الان تو حافظه دستگها هستند و دیسک هاشون رو ندارم اگه از این اکانت های شرینگی بگیرم همون بازی هارو نیاز به دانلود فایل دیتاشون دارم یا همون فایل های تو دستگاه هست جواب میده و نیاز به دانلود نیست؟؟؟

دوستان من قبلا بازی های رو که با دیسک تو دستگاه کپی کردم و الان تو حافظه دستگها هستند و دیسک هاشون رو ندارم اگه از این اکانت های شرینگی بگیرم همون بازی هارو نیاز به دانلود فایل دیتاشون دارم یا همون فایل های تو دستگاه هست جواب میده و نیاز به دانلود نیست؟؟؟

باید دوباره دانلود کنی...دیتا بازی دیجیتالی با دیتا بازی فیزیکی تفاوت دارن

دوستان من دیشب صدای اسپیکر دسته رو خاموش کردم امروز که حالا صدا رو میزارم تا اخر صداش خیلی کم شده...یعنی اگر صدای دسته رو بزارم رو 50 درصد هیچ صدایی ازش نمیاد رو اخر هم باشه صداش کمتر از قبل شده...مشکل از چیه؟ریست هم کردم دسته رو ولی فرقی نکرد
Rebuild Database رو امتحان کن
اطمینان داری ؟ شاید احساس میکنی :D ?

اقا ممنون از جوابتون همون data bank که دوستمون گفتن واسه ps4 هست جایی تو تهران هست ؟(هارد3.5 اینچی اکسترنال رو وصل کنیم تا 6 ترا اضافه میشه) چند جا پرسیدم نداشتن باز اگه کسی جایی دیده ممنون میشم ادرس بده واقعا لازم دارم
- - -ویرایش - - -

یه سوال دیگه هم داشتم برای انتقال اسکرین شات ها و ویدیو های ضبط شده از کنسول هیچ راهی جز usb نداره؟ مثلا هارد اکسترنال وصل کنیم بزارم کپی بشه ؟ چون فلش نهایت 16 گیگ دارم که خیلی سخته بخوام حدود 200 گیگ رو کپی کنم!
چرا میشه Hard آکسترنال هم وصل کن . من یه 500 دارم FAT32 معمولا ازش استفاده میکنم برای انتقال عکسها و فیلمها چون USB ایم جا نمیشه :D

Rebuild Database رو امتحان کن
اطمینان داری ؟ شاید احساس میکنی :D ?

من اطمینان داشتم:d

دسته رو دوباره ریست کردم درست شد:d

ممنون

- - -ویرایش - - -

نبود؟:-"
کسی به این مشکل برنخورده؟

پلاسی که میخری باید با ریجن اکانتت یکی باشه این کد فقط روی ریجن 2 جواب میده

سلام من تازه دستگاه رو گرفتم چنتا سوال داشتم
1-دستگاه من ریجن 1 هست ایا بازی های ریجن های دیگه رو میشه بازی کرد یا نه؟
2-دسته چنتا حالت نور داره ابی و سفید و قرمز و نارنجی می خواستم یه توضیحی واسه اینا بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or