هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام من تازه دستگاه رو گرفتم چنتا سوال داشتم
1-دستگاه من ریجن 1 هست ایا بازی های ریجن های دیگه رو میشه بازی کرد یا نه؟
2-دسته چنتا حالت نور داره ابی و سفید و قرمز و نارنجی می خواستم یه توضیحی واسه اینا بدید

1-بله میتونید بازی کنید ولی فقط هنگام گرفتن دی ال سی باید با اکانت هم ریجن بازی دی ال سی رو تهیه کنید

2-آبی :هنگام شروع و راه اندازی دستگاه هست...

سفید :آماده به کار بودن دستگاه هست...

قرمز :معمولا کم پیش یاد ولی اگر دستگاه پیش حد داغ بشه چراغ قرمز میشه و باید سریعا دستگله رو خاموش کنید...

نارنجی :دستگاه در حالت رست مود یا همون استند بای هست...که در این حالت میتونید دسته رو شارژ کنید یا بازی رو بزارید تو حالت دانلود دستگاه هم بزارید استند بای تا دان بشه

دوستان من یه گلد 1 ساله دارم کجا میتونم بفروشمش؟
به علاوه کنسول 360
و اینکه آیا از اکانتی که در اوریجین ساختم و در 360 فیفا بازی میکردم میشه در ps4 ازش استفاده کنم؟

دوستان من یه گلد 1 ساله دارم کجا میتونم بفروشمش؟
به علاوه کنسول 360
و اینکه آیا از اکانتی که در اوریجین ساختم و در 360 فیفا بازی میکردم میشه در ps4 ازش استفاده کنم؟
در مورد اکانت خیر نمیشه
البته میتونی بازی fifa رو برای ps4 بگیری و با اون اکانت بازی کنی

بله میشه و هرسه نفر میتونند.فقط این مورد رو بگم که یک نفر باید روی اکانت اصلی بازی کنه ولی دونفر دیگه میتونند روی اکانت خودشون بازی کنند.

- - -ویرایش - - -

دوست من ظرفیت اول که بازی یابل فروش نیست و اگه پاک بشه دوباره نمیشه نصب کرد.
ظرفیت سه هم میشه فروخت و هم اگه بازی پاک بشه دوباره نصب کرد. ولی مشکلش اینه که باید روی همون اکانت بازی کنید.
ظرفیت دو از همه بهتره چون هم میشه رو اکانت خودتون بازی کنید هم قابل فروشه و هم پاک بشه میشه دوباره نصب کرد.

مهدی جان در مورد این ظرفیت که گفتی قابل فروش هست و پاک بشه هم میشه دوباره نصبش کرد یه سوال برام پیش اومده.

مگه بازی اصلی برای ظرفیت سوم باقی نمیمونه؟ پس چجوریه که ظرفیت دوم هم میتونه بفروشش و بازی را که پاک بشه بتونه دوباره برگردونش؟

دوستان عزیز ممنون میشم جواب منم بدین
خیلی واسم مهمه

مرتضی جان بازیها دو نوع هستند فیزیکی و دیجیتالی ، فیزیکی رو که میدونی ولی دیجیتالی بازیهایی هستند که از استور پلی استیشن دانلود و روی هارد دستگاه کپی میشن و بازی داخل دستگاه هستش بازیهای گوشیهارو دیدی که دانلود و روی گوشی اجرا میشه اینم همینجوریه

سلام من تازه دستگاه رو گرفتم چنتا سوال داشتم
1-دستگاه من ریجن 1 هست ایا بازی های ریجن های دیگه رو میشه بازی کرد یا نه؟
2-دسته چنتا حالت نور داره ابی و سفید و قرمز و نارنجی می خواستم یه توضیحی واسه اینا بدید

1-بله میتونید بازی کنید ولی فقط هنگام گرفتن دی ال سی باید با اکانت هم ریجن بازی دی ال سی رو تهیه کنید

2-آبی :هنگام شروع و راه اندازی دستگاه هست...

سفید :آماده به کار بودن دستگاه هست...

قرمز :معمولا کم پیش یاد ولی اگر دستگاه پیش حد داغ بشه چراغ قرمز میشه و باید سریعا دستگله رو خاموش کنید...

نارنجی :دستگاه در حالت رست مود یا همون استند بای هست...که در این حالت میتونید دسته رو شارژ کنید یا بازی رو بزارید تو حالت دانلود دستگاه هم بزارید استند بای تا دان بشه

اون رنگ قرمز روی دسته ماله جون (hp) هست.
وقتی کراکتر بمیره یا hp کم بشه رفته رفته بر اساس مقدار جون کراکتر رنگ از سفید به نارنجی و بعد قرمز تغییر میکنه.
اما رنگ های روی دستگاه همون چیزی هستن که دوستمون گفت

اون رنگ قرمز روی دسته ماله جون (hp) هست.
وقتی کراکتر بمیره یا hp کم بشه رفته رفته بر اساس مقدار جون کراکتر رنگ از سفید به نارنجی و بعد قرمز تغییر میکنه.
اما رنگ های روی دستگاه همون چیزی هستن که دوستمون گفت

درسته..من اشتباه فکر کردم دستگاه رو گفتن...

ممنون

آقا یه سوال مبتدیانه. با بازی های دسته دوم میشه آنلاین بازی کرد؟ اگه آره پس این کد آنلاین برا چیه؟

به نام او که اولین ذره را آفرید سلام علیکم ، تا اونجایی که بنده می دونم بازی های پی اس 4 خارج از دو حالت نیست یا ذاتا آنلاین دارند یا ندارند اگر بازی مورد نظر آنلاین داشته باشد هیچ ربطی به کد نداره ، اون کدهای داخل بازی برای مثلا اسلحه ی اضافی یا دی ال سی یا نقشه پلاس و اینجور موارد است ، ما در بازی های پی اس 4 کدی به نام اینکه اجازه ی آنلاین بازی کردن بده نداریم چون برای آنلاین بازی کردن باید پلاس تهیه کرد ، بعد از تهیه ی پلاس می توانید تمام بازی هایی را که ذاتا دارای بازی آنلاین هستند را آنلاین بازی کنید هیچ ربطی به کد ندارد ، متشکرم

به نام او که اولین ذره را آفرید سلام علیکم ، تا اونجایی که بنده می دونم بازی های پی اس 4 خارج از دو حالت نیست یا ذاتا آنلاین دارند یا ندارند اگر بازی مورد نظر آنلاین داشته باشد هیچ ربطی به کد نداره ، اون کدهای داخل بازی برای مثلا اسلحه ی اضافی یا دی ال سی یا نقشه پلاس و اینجور موارد است ، ما در بازی های پی اس 4 کدی به نام اینکه اجازه ی آنلاین بازی کردن بده نداریم چون برای آنلاین بازی کردن باید پلاس تهیه کرد ، بعد از تهیه ی پلاس می توانید تمام بازی هایی را که ذاتا دارای بازی آنلاین هستند را آنلاین بازی کنید هیچ ربطی به کد ندارد ، متشکرم
اگه این کد های آنلاین استفاده شده باشه این نقشه ها، تفنگ ها و دی ال سی های اضافی رو چجوری میشه گرفت؟

اگه این کد های آنلاین استفاده شده باشه این نقشه ها، تفنگ ها و دی ال سی های اضافی رو چجوری میشه گرفت؟

اگه طرف کدو زده باشه شما نمیتونی استفاده کنی دیگه.محتوای اون کد غیرقابل استفاده میشه براتون مگه از توی استور برید بخریدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or