هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان کنسول چند روز ( دو هفته مثلا ) در حالت استندبای باشه و البته در حال دانلود هم باشه بش فشار نمیاد ؟ مشکلی نداره ؟

چون بازی دارم دانلود میکنم , اگر موردی داره که یه روز مثلا بش استراحت بدم بعدا دوباره ادامه بدم دانلود رو ..
در حاله دانلود که هست کنسول در واقع کار میکنه بخشیش به نسبت اینکه standby باشه و دانلود نکنه .بد نیست بعد از مدته طولانی مثلا بیشتر از 3-4 روز یکم استراحت بدی خاموش باشه ( کار از محکم کاری عیب نمیکنه کلا ) ولی اصولا نباید مشکلی براش بیاد ... خوده standby هیچ مشکلی نداره در کل ... برای همین منظور طراحی شده اصلا.

ببخشید اینجا جاش نیست ولی کسی جوابمو نمیده
من نمیتونم به انلاین gta وصل بشم تا 20% میره بعد ارور میده میگه سرورهای راکستار در دسترس نیستن لطفا یکی کمکم کنه چیکار کنم

سلام
ببخشید یه سوال

PS4 هک شد؟؟ :-/ آخه دارن لینک بازیاشو میزارن :-/
سلام عزیز
هک نیست در واقع
روشی هست که اکانتها رو share میکنن بین 3 نفر برای همین قیمت بازی میاد پایین
دانلود لینک از ابتدا هم بود ... ولی دانلود کنی انتقال بدی فقط زمانی کار میکنه که پروفایل مربوطه بازی رو خریداری و داشته باشه.

دوستان این ادرس زیب کد برای کشور امریکا میدید لطفا
هر شهری باشه فقط امریکا میخوام ریجن اکانت با بازی یکی باشه باسه دی ال سی
بزن مثلا 10022
برای New York هست
^_^

- - -ویرایش - - -

من نمیتونم به انلاین gta وصل بشم تا 20% میره بعد ارور میده میگه سرورهای راکستار در دسترس نیستن لطفا یکی کمکم کنه چیکار کنم
بازیه دیگم امتحان کردی ؟؟؟

مشکل نتت هست .... psn و سرورهای gta مشکلی ندارن
1. با isp تماس بگیر مطرح کن
2. پینگت رو با لندن امتحان کن باید زیره 200 باشه
3. packet loss نباید داشته باشی ... اگر داشته باشی مشکلات connnection پیش میاد.
4. تنظیمات مودم تیکه UPNP رو بزن مدم رو ریست کن دوباره امتحان کن
5. از داخله 4 مثلا از dns های دیگه مثل
8/8/8/8
8/8/4/4
استفاده کنی

اگر اینا کمکی نمیکنه Isp رو عوض کن ....

در تکمیل جواب اقا ارمان من خیلی با این نت مشکل داشتم پینگ هم تا لندن ۱۵۰ بود که مناسبه اما مثل شما به سرور بازی وصل نمیشد اون DNS هایی هم که اقا ارمان داد تست کردم درست نشد تا چند روز پیش زنگ زدم به پشتیبانی و DNS هارو گرفتم و تو تنظیمات مودم تو بخش use static dns اونارو وارد کردم از اون روز به بعد گوش شیطون کر چشش نزنم!!! عالی شده شما هم یه تست کن شاید درست شه.

سلام دوستان
ممنون میشم دوستان بنده را راهنمایی کنن
من هارد 500 گیگ خود کنسول ps4 تقریبا پر شده و حدود 20 تا بازی دیجیتالی روی 8 تا اکانت و پروفایل دارم .سوالم اینجاست من تقریبا تموم بازیا را دیجیتال میخرم و اینطوری با کمبود فضا مواجه شدم حالا میخوام یه هارد 2 ترا بایت تهیه کنم و بقیه بازیا که میخوام را دانلود و نصب کنم روش. اگر که من هارد 500 گیگ فابریک کنسولم را در بیارم و بعدن بخوام دوباره نصب کنم رو کنسول و از بازیای موجود روش استفاده کنم میشه یا نه؟؟ چون بعضی از دوستان گفتن موقع تعویض هارد کنسول میگه باید هارد فورمت بشه که اگه اینجور بشه تموم اکانتام همراه با بازیا پاک میشن !!!!
لطفا دقیق و درست جواب بدید که بتونم تصمیم گیری کنم پیشاپیش سپاسگزارم
موفق باشید

سلام دوستان
ممنون میشم دوستان بنده را راهنمایی کنن
من هارد 500 گیگ خود کنسول ps4 تقریبا پر شده و حدود 20 تا بازی دیجیتالی روی 8 تا اکانت و پروفایل دارم .سوالم اینجاست من تقریبا تموم بازیا را دیجیتال میخرم و اینطوری با کمبود فضا مواجه شدم حالا میخوام یه هارد 2 ترا بایت تهیه کنم و بقیه بازیا که میخوام را دانلود و نصب کنم روش. اگر که من هارد 500 گیگ فابریک کنسولم را در بیارم و بعدن بخوام دوباره نصب کنم رو کنسول و از بازیای موجود روش استفاده کنم میشه یا نه؟؟ چون بعضی از دوستان گفتن موقع تعویض هارد کنسول میگه باید هارد فورمت بشه که اگه اینجور بشه تموم اکانتام همراه با بازیا پاک میشن !!!!
لطفا دقیق و درست جواب بدید که بتونم تصمیم گیری کنم پیشاپیش سپاسگزارم
موفق باشید
شما اگه بخوای کلا بازی دیجیتالی بگیری که چاره ای جز هارد جدید نداری.اگه هم بخواید تعویض کنید هر هاردو که بزارید ps4 برای تبدیل هارد به فرمت مورد نظر خودش هارد رو فرمت میکنه اما اینو مطمن نیستم که هاردی که قبلا توش بوده رو دوباره بعد از استفاده از یه هارده دیگه بشناسه اما اینو میدونم اگه الان هاردو در بیاری دوباره بزاری فرمت نمیکنه پس احتمالش هست بعد از استفاده از هارده دیگه فرمت نکنه.الان یا شما باید خودت تست کنی یا از کسی که خودش تست کرده بپرسی.

شما اگه بخوای کلا بازی دیجیتالی بگیری که چاره ای جز هارد جدید نداری.اگه هم بخواید تعویض کنید هر هاردو که بزارید ps4 برای تبدیل هارد به فرمت مورد نظر خودش هارد رو فرمت میکنه اما اینو مطمن نیستم که هاردی که قبلا توش بوده رو دوباره بعد از استفاده از یه هارده دیگه بشناسه اما اینو میدونم اگه الان هاردو در بیاری دوباره بزاری فرمت نمیکنه پس احتمالش هست بعد از استفاده از هارده دیگه فرمت نکنه.الان یا شما باید خودت تست کنی یا از کسی که خودش تست کرده بپرسی.
ممنونم دوست عزیز
آخه من خودم اگه تست کنم و فرمت بشه بدبخت میشم چون 20 تا بازی روی هاردم دارم ولی با یکی از دوستان مشورت کردم گفت با یه خارجی در میون گذشته اون جواب زیر را داده بهش:
دوست خارجیمون گفته اگه هارد رو همون کنسول استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد
حالا بازم دوستان تست کردن بگن

ممنونم دوست عزیز
آخه من خودم اگه تست کنم و فرمت بشه بدبخت میشم چون 20 تا بازی روی هاردم دارم ولی با یکی از دوستان مشورت کردم گفت با یه خارجی در میون گذشته اون جواب زیر را داده بهش:
دوست خارجیمون گفته اگه هارد رو همون کنسول استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد
حالا بازم دوستان تست کردن بگن
اینجا بعید میدونم کسی تست کرده باشه چون قبلا هم دوستان این سوالو داشتن کسی نگفت چه جوریه یا تست کرده خودمم احتمال میدم مشکلی نباشه چون هاردو در بیاری بزاری ایراد نمیگیره ولی باز شما از کسی که خودش تست کرده مطمن شو بعد انجام بده.

اینجا بعید میدونم کسی تست کرده باشه چون قبلا هم دوستان این سوالو داشتن کسی نگفت چه جوریه یا تست کرده خودمم احتمال میدم مشکلی نباشه چون هاردو در بیاری بزاری ایراد نمیگیره ولی باز شما از کسی که خودش تست کرده مطمن شو بعد انجام بده.
این متنی هست که یکی از کاربران خارجی تایید کرده من خودم دستا پا شکسته یه چیزایی از تو متن متوجه شدم ولی میخوام مطمئن بشم که جای نگرانی و هیچ شکی باقی نمونه از دوستان کسی اگه لطف کنه ترجمه کامل متن را بزاره ممنون میشم پیشاپیش تشکر و سپاس:

Yes, you can switch multiple hard drives in and out, no problem, as long as it's the same PS4. Putting it in a different PS4, will always require a format. If you plan on swapping multiple drives in and out, you must use the same console.

When you insert a drive for the first time, it will do a format and you will need to install the firmware and then setup your PS4 account and install whatever games you want on there. Once that's done, the drive is set, you can remove it and insert it back as many times as you want, it will be like "plug and play", you won't have to do the setup/installation again.

You can then insert another drive and do the same thing again as above, set it up with the same PSN account and install a different set of games on there. When you swap the first drive back in, it will already be set up as you left it, with the games you left on there.

You can do this with as many drives as you like, using the same PSN account and keep swapping them to instantly switch to a different set of games each time. As long as it's the same PS4

به نام او که اولین ذره را آفرید ، سلام علیکم ،

دوستان یادتونه گفتم دکمه ی R2 دسته ام خراب شده ؟ رفتم پشت شهرداری ، با کمک دوستی که قرار گذاشته بودیم بازی بهش بدم رفتیم آچار خریدیم وسط خیابون خودمون باز کردیم ، دکمه اش شکسته بود ، خریدیم و خودمون عوض کردیم ، 20 هزار تومان لوازم خریدیم که 10 هزار تومان آچارهای خیلی خوبی است که همیشه به درد می خورن ، بعدش رفتیم قیمت کردیم یارو گفت 20 یا 30 هزار تومان میشه ، 10 هزار تومان هم قطعه یعنی دکمه می خواست یعنی شاید حداقل 40 هزار تومان می خواست از ما بگیره ، خدا رو شکر می کنم و از شما عزیزان که راهنمایی کردید سپاسگذارم ، این رو گفتم که هم از زحمات شما عزیزان تشکر کنم و هم اینکه کمی بیشتر راهنمایی باشه براتون برای تعمیر دسته ی پی اس 4 ، ممنون از لطف همه تون. @};-@};-@};-@};-

این متنی هست که یکی از کاربران خارجی تایید کرده من خودم دستا پا شکسته یه چیزایی از تو متن متوجه شدم ولی میخوام مطمئن بشم که جای نگرانی و هیچ شکی باقی نمونه از دوستان کسی اگه لطف کنه ترجمه کامل متن را بزاره ممنون میشم پیشاپیش تشکر و سپاس:

Yes, you can switch multiple hard drives in and out, no problem, as long as it's the same PS4. Putting it in a different PS4, will always require a format. If you plan on swapping multiple drives in and out, you must use the same console.

When you insert a drive for the first time, it will do a format and you will need to install the firmware and then setup your PS4 account and install whatever games you want on there. Once that's done, the drive is set, you can remove it and insert it back as many times as you want, it will be like "plug and play", you won't have to do the setup/installation again.

You can then insert another drive and do the same thing again as above, set it up with the same PSN account and install a different set of games on there. When you swap the first drive back in, it will already be set up as you left it, with the games you left on there.

You can do this with as many drives as you like, using the same PSN account and keep swapping them to instantly switch to a different set of games each time. As long as it's the same PS4
عزیز این همون توضیحه خودمو در مورده نصب هارده جدید گفته وگفته این کارو با هر چند تا هارد میتونید انجام بدید به شرطی که هاردو رو همون ps4 بزارید نه دستگاه دیگه.
اگه به منبع متن اطمینان دارید پس مشکلی نیست میتونید انجام بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or