هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام عزیز
هک نیست در واقع
روشی هست که اکانتها رو share میکنن بین 3 نفر برای همین قیمت بازی میاد پایین
دانلود لینک از ابتدا هم بود ... ولی دانلود کنی انتقال بدی فقط زمانی کار میکنه که پروفایل مربوطه بازی رو خریداری و داشته باشه.

بزن مثلا 10022
برای New York هست
^_^

- - -ویرایش - - -

بازیه دیگم امتحان کردی ؟؟؟

مشکل نتت هست .... psn و سرورهای gta مشکلی ندارن
1. با isp تماس بگیر مطرح کن
2. پینگت رو با لندن امتحان کن باید زیره 200 باشه
3. packet loss نباید داشته باشی ... اگر داشته باشی مشکلات connnection پیش میاد.
4. تنظیمات مودم تیکه UPNP رو بزن مدم رو ریست کن دوباره امتحان کن
5. از داخله 4 مثلا از dns های دیگه مثل
8/8/8/8
8/8/4/4
استفاده کنی

اگر اینا کمکی نمیکنه Isp رو عوض کن ....
سلام . ممنون اره بازی دیگه وصل میشه
الان نمیتونم جوین هیچ چت پارتی بشم نمیدونم چرا

ديروز در مورد تعويض هارد ps4 سرچي كردم در يك سايت همين ايراني راهنمايي كامل بود فقط نوشته بود بهتره از هارد 2T استفاده نكنيد چون ممكنه سرعت بياد پايين!
اين احتمال وجود داره؟ يا اينطور نيست؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام دوستان
ممنون میشم دوستان بنده را راهنمایی کنن
من هارد 500 گیگ خود کنسول ps4 تقریبا پر شده و حدود 20 تا بازی دیجیتالی روی 8 تا اکانت و پروفایل دارم .سوالم اینجاست من تقریبا تموم بازیا را دیجیتال میخرم و اینطوری با کمبود فضا مواجه شدم حالا میخوام یه هارد 2 ترا بایت تهیه کنم و بقیه بازیا که میخوام را دانلود و نصب کنم روش. اگر که من هارد 500 گیگ فابریک کنسولم را در بیارم و بعدن بخوام دوباره نصب کنم رو کنسول و از بازیای موجود روش استفاده کنم میشه یا نه؟؟ چون بعضی از دوستان گفتن موقع تعویض هارد کنسول میگه باید هارد فورمت بشه که اگه اینجور بشه تموم اکانتام همراه با بازیا پاک میشن !!!!
لطفا دقیق و درست جواب بدید که بتونم تصمیم گیری کنم پیشاپیش سپاسگزارم
موفق باشید
داداش منم دقیقا مشکل شما رو دارم حدود 10 تا بازی شیری هست اگه به جواب قطعی رسیدید یا خودتون تست کردید:d یه اطلاع بدید ممنون میشم .(اقا اگه هارد رو عوضم کنیم بعد دوباره هارد اصلیو بزاریم واسه استفاده از بازی های داخلش دوباره لازم نیست از تک تک اکانت ها اکتیو کنیم که؟چون یوزر و پسشون رو نداریم! (برای استفاده از هارد جدید باید چه فایلی رو دانلود کنم ؟امکانش هست لینک بدید (همون 800 مگ بود واسه ریکاوری اگه اشتباه نکنم!) سوالام خیلی زیاد شد:d
500 گیگم فوله فول شده هیچ کاری نمیتوونم بکنم!!!! میترسم هاردو عوض کنم همه بازیام بپرن !!!!!!
یکی کمک کنه
راستی یه سوال هم داشتم اگه اشتباه نکنم یکی از دوستان این فروم میگفت هر کنسول میتونه تا 16 تا اکانت رو حداکثر پرایمری قبول کنه
اگه این درست هست احیانا هارد رو عوض کنم باز 16 تا اکانت دیگه هم میشه پرایمری کرد یا همون 16 تا که تو هارد اول هست فول شده؟

ديروز در مورد تعويض هارد ps4 سرچي كردم در يك سايت همين ايراني راهنمايي كامل بود فقط نوشته بود بهتره از هارد 2T استفاده نكنيد چون ممكنه سرعت بياد پايين!

نه خود سونی میگه ساپورت میکنه اتفاقا من شنیدم سرعت خوندن تو هارد حجم بالاتر بیشتره چون هارد دو ترا همون یه ترا هست که اطلاعات توش فشرده تر ذخیره میشه و اون پلاتراش بیشر نمیشه پس به صورت تکنیکی دسترسی سریع تر میشه.هاردهای هیبریدی هم هست که سرعتش تو تست های انجام شده با ps4 خیلی نزدیک ssd بود که اونا هم مناسبه.

- - -ویرایش - - -

بازی هایی از قبیل یاکوزا که برای ps3 هست رو آیا میتوان در ps4 بازی کرد یا نه حتما باید رفت ps3 خرید؟
بازی های ps3 رو ps4 اجرا نمیشه مستقیما اما سونی یه دسترسی به صورت استریم واسه بعضی بازی ها گذاشته که نت قوی میخواد

اصولا نباید اینطوری باشه ...

سلام . ممنون اره بازی دیگه وصل میشه
الان نمیتونم جوین هیچ چت پارتی بشم نمیدونم چرا
با کابله لن امتحان کن ببین حل میشه یا نه ؟

اصولا نباید اینطوری باشه ...

با کابله لن امتحان کن ببین حل میشه یا نه ؟
امتحان کردم اصلا جوین نمیشه نه gta نه چت پارتی . ولی مثلا بازی loadout رو انلاین میتونم راحت بزنم این دوتا نمیدونم چرا اینطوری شدن . اینترنتم هم برا مخابراته چیکار کنم ؟

سلام
واسم ی سوال پیش اومده من تازه ی ps4 خریدم و امروز رفتم گیم نت دیدم طرف ب ps3 خودش ک از مدلای قدیمی بود فک کنم فت بود دسته pc وصل کرده بود و 2نفر داشتن فوتبال بازی میکردن!!!!!
میشه از دسته های PC بجای دسته های PS4 استفاه کرد؟
اگه نمیشه پ چطور اون رو کنسول PS3 داشته با دسته های PC بازی میکرده؟؟؟؟؟

سلام
واسم ی سوال پیش اومده من تازه ی ps4 خریدم و امروز رفتم گیم نت دیدم طرف ب ps3 خودش ک از مدلای قدیمی بود فک کنم فت بود دسته pc وصل کرده بود و 2نفر داشتن فوتبال بازی میکردن!!!!!
میشه از دسته های PC بجای دسته های PS4 استفاه کرد؟
اگه نمیشه پ چطور اون رو کنسول PS3 داشته با دسته های PC بازی میکرده؟؟؟؟؟

من نفهمیدم میخواید PS4 رو با دسته PC بازی کنید یا PC رو با دسته PS4!! :d

دسته PS4 رو میتونید با نصب چندتا برنامه ساده روی PC استفاده کنید ولی فعلا PS4 بجز Dualshock 4 با دسته ـی دیگه ای کار نمیکنه.

سلام دوستان من پلاس گرفتم برای uk ولی هر چی کد رو وارد میکنم ارور میده میگه یا "اشتباه وارد کردی یا دیگه اعتبار نداره کد" اما وقتی روی یه اکانت دیگه uk میخوام وارد کنم قشنگ نمایش میده مشخصات پلاس رو...

داداش منم دقیقا مشکل شما رو دارم حدود 10 تا بازی شیری هست اگه به جواب قطعی رسیدید یا خودتون تست کردید:d یه اطلاع بدید ممنون میشم .(اقا اگه هارد رو عوضم کنیم بعد دوباره هارد اصلیو بزاریم واسه استفاده از بازی های داخلش دوباره لازم نیست از تک تک اکانت ها اکتیو کنیم که؟چون یوزر و پسشون رو نداریم! (برای استفاده از هارد جدید باید چه فایلی رو دانلود کنم ؟امکانش هست لینک بدید (همون 800 مگ بود واسه ریکاوری اگه اشتباه نکنم!) سوالام خیلی زیاد شد:d
500 گیگم فوله فول شده هیچ کاری نمیتوونم بکنم!!!! میترسم هاردو عوض کنم همه بازیام بپرن !!!!!!
یکی کمک کنه
راستی یه سوال هم داشتم اگه اشتباه نکنم یکی از دوستان این فروم میگفت هر کنسول میتونه تا 16 تا اکانت رو حداکثر پرایمری قبول کنه
اگه این درست هست احیانا هارد رو عوض کنم باز 16 تا اکانت دیگه هم میشه پرایمری کرد یا همون 16 تا که تو هارد اول هست فول شده؟

سلام و احترام

جواب شما دوست گرامی:
موقعی که هارد قبلی رو بر میگردونید لایسنس بازی هایی که روش هست چک میشه. اگه همه بازی هاتون اکانت مربوطه شون آکبند بوده یعنی یوزر نیم و پسوردشون در اختیار خودتونه با خیال راحت میتونید این کارو انجام بدید.
پس دوستانی که طرح شیرینگ هست بازیاشون و ظرفیت اول خریداری کردن نمیونن تعویض هارد و مجددا استفاده کنن از بازیاشون.
تشکر از پیام دوست خوبم

خیلی خیلی حیف شد

سلام و احترام

جواب شما دوست گرامی:
موقعی که هارد قبلی رو بر میگردونید لایسنس بازی هایی که روش هست چک میشه. اگه همه بازی هاتون اکانت مربوطه شون آکبند بوده یعنی یوزر نیم و پسوردشون در اختیار خودتونه با خیال راحت میتونید این کارو انجام بدید.
پس دوستانی که طرح شیرینگ هست بازیاشون و ظرفیت اول خریداری کردن نمیونن تعویض هارد و مجددا استفاده کنن از بازیاشون.
تشکر از پیام دوست خوبم

خیلی خیلی حیف شد

ای بابا ما آخر نفهمیدیم کدوم ظرفیت به صرفه تره ، هر کدوم یه دردسری داره

دوستان با این روش که بازیهارو بین سه نفر شیر می کنن ایا میشه انلاین بازی کرد؟

بله میشه و هرسه نفر میتونند.فقط این مورد رو بگم که یک نفر باید روی اکانت اصلی بازی کنه ولی دونفر دیگه میتونند روی اکانت خودشون بازی کنند.

- - -ویرایش - - -

ای بابا ما آخر نفهمیدیم کدوم ظرفیت به صرفه تره ، هر کدوم یه دردسری داره

دوست من ظرفیت اول که بازی یابل فروش نیست و اگه پاک بشه دوباره نمیشه نصب کرد.
ظرفیت سه هم میشه فروخت و هم اگه بازی پاک بشه دوباره نصب کرد. ولی مشکلش اینه که باید روی همون اکانت بازی کنید.
ظرفیت دو از همه بهتره چون هم میشه رو اکانت خودتون بازی کنید هم قابل فروشه و هم پاک بشه میشه دوباره نصب کرد.

سلام دوستان چند روز من وقتی میخواهم با پلی استیشن و اپ توی موبایل به psn وصل بشم ارور میده NW-31250-1 ولی اینترنت مشکل نداره وصله باید چیکار کنم هی قطع و وصل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or