ریجن کنسول هیچ گونه محدودیتی توی اجرای بازی و انلاین ندارهسلام دوستان میخاستم بدونم بازی ریجنش با کنسولت فرق کنه میشه انلاین بازی کرد؟
مثلا کنسول ریجن3 بازی 2 باشه میشه؟
اگر برای اکانتی که بازی داره پلاس بگیری بازیا فعال میشه ....سلام!
من یه اکانت قبلا ساختم و بازی های پلاس چند ماه اخیر رو دانلود کردم میخوام ببینم الان که از وقتش گذشته میتونم برای اکانت اصلیم پلاس بگیرم و پرایمری کنم و ازشون استفاده کنم...
خیر نیاز نیستبچه ها من تازه خریدم ps4 رو. الان اکانتی که میسازم حتما باید هم ریجن با دستگام باشه؟ کدوم ریجن بسازم بهتره؟
من میتونم کابل لن رو مستقیم از مودم به ps4 وصل کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ رابطی چیزی نمیخواد؟
1-هر دو چون خیلی از ارزشون نمیگذره معلوم نیست کدوم عمر بیشتری دارهدوستان میشه سوالات زیر رو پاسخ بدید ...
1- کدام یک از دو کنسول رو دارای عمر طولانی تری میدونید ؟؟ منظورم اینکه از نظر دوام بین X1 و PS4 کدام برتر هستن .
2-با یک مقدار جستجو در اینترنت فهمیدم که X 1 دارای سایز بزرگتری هست و تهویه ی بهتری نسبت به PS4 داره . ایا این صحیحه ؟؟
3- ایا واقعا X 1 ده سال میتواند به طور مداوم روشن باشه ؟؟ در جستجو به یه همچین مطلبی برخورد کردم ؟؟
4-در کل کدام کنسول رو از نظر دوام و عمر بهتر ارزیابی میکنید ؟؟
ممنون
دوستان میشه سوالات زیر رو پاسخ بدید ...
1- کدام یک از دو کنسول رو دارای عمر طولانی تری میدونید ؟؟ منظورم اینکه از نظر دوام بین X1 و PS4 کدام برتر هستن .
2-با یک مقدار جستجو در اینترنت فهمیدم که X 1 دارای سایز بزرگتری هست و تهویه ی بهتری نسبت به PS4 داره . ایا این صحیحه ؟؟
3- ایا واقعا X 1 ده سال میتواند به طور مداوم روشن باشه ؟؟ در جستجو به یه همچین مطلبی برخورد کردم ؟؟
4-در کل کدام کنسول رو از نظر دوام و عمر بهتر ارزیابی میکنید ؟؟
ممنون
اگر برای اکانتی که بازی داره پلاس بگیری بازیا فعال میشه ....
primary کردن صرفا به مابقی اکانتها اجازه میده بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کنن و از دانلودهای اکانت primary شده استفاده کنن.
معمولا بیشتر بازی ها ریجن آل هستن.
اصلا از کجا تشخیص بدیم ریجن چنده که بخریم.
که تو dlc خریدن مشکلی پیش نیاد.
ریجن ها رو پشت جعبه ی بازی مشخصه . ( عکس کره زمین و عدد داخلش )
ولی DLC ها مشکلی نداره . میتونی یه DLC مطابق با ریجن بازی ای که خریدی ، بسازی و اکتیو کنی و DLC رو با اون دانلود کنی![]()