هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام!
من یه اکانت قبلا ساختم و بازی های پلاس چند ماه اخیر رو دانلود کردم میخوام ببینم الان که از وقتش گذشته میتونم برای اکانت اصلیم پلاس بگیرم و پرایمری کنم و ازشون استفاده کنم...

سلام دوستان میخاستم بدونم بازی ریجنش با کنسولت فرق کنه میشه انلاین بازی کرد؟
مثلا کنسول ریجن3 بازی 2 باشه میشه؟
ریجن کنسول هیچ گونه محدودیتی توی اجرای بازی و انلاین نداره

سلام!
من یه اکانت قبلا ساختم و بازی های پلاس چند ماه اخیر رو دانلود کردم میخوام ببینم الان که از وقتش گذشته میتونم برای اکانت اصلیم پلاس بگیرم و پرایمری کنم و ازشون استفاده کنم...
اگر برای اکانتی که بازی داره پلاس بگیری بازیا فعال میشه ....
primary کردن صرفا به مابقی اکانتها اجازه میده بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کنن و از دانلودهای اکانت primary شده استفاده کنن.

درود-
این اکانت ژاپن چشه؟!
دوماهی میشه تو نت نبودم!
اومدم اکانت بسازم دیدم نوشته باید تایید شه منم تایید کردم ولی تو استور که میرم نوشته زبان رو پرتغالی کن
منم کردم جواب نداد
مشکل چیه؟!

دوستان میشه سوالات زیر رو پاسخ بدید ...

1- کدام یک از دو کنسول رو دارای عمر طولانی تری میدونید ؟؟ منظورم اینکه از نظر دوام بین X1 و PS4 کدام برتر هستن .

2-با یک مقدار جستجو در اینترنت فهمیدم که X 1 دارای سایز بزرگتری هست و تهویه ی بهتری نسبت به PS4 داره . ایا این صحیحه ؟؟

3- ایا واقعا X 1 ده سال میتواند به طور مداوم روشن باشه ؟؟ در جستجو به یه همچین مطلبی برخورد کردم ؟؟

4-در کل کدام کنسول رو از نظر دوام و عمر بهتر ارزیابی میکنید ؟؟

ممنون

1- کدام یک از دو کنسول رو دارای عمر طولانی تری میدونید ؟؟ منظورم اینکه از نظر دوام بین X1 و PS4 کدام برتر هستن .

2-با یک مقدار جستجو در اینترنت فهمیدم که X 1 دارای سایز بزرگتری هست و تهویه ی بهتری نسبت به PS4 داره . ایا این صحیحه ؟؟

3- ایا واقعا X 1 ده سال میتواند به طور مداوم روشن باشه ؟؟ در جستجو به یه همچین مطلبی برخورد کردم ؟؟

ممنون
1-هر دو چون خیلی از ارزشون نمیگذره معلوم نیست کدوم عمر بیشتری داره
2-این مورد هم قطعی نیست ٬بستگی به محل نگهداریه دستگاه داره
3-بیشتر شبیه جوکه
4- گزینه 1

ممنون

هر 4 تا سوالت یه سوال بود و یه جواب داره.

هیچ فرقی از نظر دوام نمیکنن اون ده سال هم دروغه.
میتونی به کنسول ها نسل قبل رجوع کنی که هنوز ps3 fat یا xbox 360 ای اولیه دارن کار میکنن ....بستگی به طرز استفاده داره یه نفر میاد تو شرایط بدی کنسول رو قرار میده (مثل تهویه هوای نامناسب نگهداری بد عینهو خر ازش کار کشیدن) خب مسلما کمتر عمر میکنه و البته شانس هم هست ممکنه مثل مدل های اولیه نسل قبل و همین 1 درصدی خرابی تو مراحل ساخت داشته باشه که البته کنسول های ساخت 2014 به بعد مطمئن ترن

معمولا بیشتر بازی ها ریجن آل هستن.
اصلا از کجا تشخیص بدیم ریجن چنده که بخریم.
که تو dlc خریدن مشکلی پیش نیاد.

- - -ویرایش - - -

تو اینتر نت سرچ کن نقد و بررسی x1 یا ps4 تمام جزییاتشو بیان میکنه.
تو آپارات تو یوتوب و جاهای دیگه.

اگر برای اکانتی که بازی داره پلاس بگیری بازیا فعال میشه ....
primary کردن صرفا به مابقی اکانتها اجازه میده بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کنن و از دانلودهای اکانت primary شده استفاده کنن.

ممنون بابت پاسخ!
اخه یکی از دوستان گفت که میشه برای اکانت اصلی پلاس بگیری و بازی هایی که با اکانت فرعی دانلود کردی رو به لایبرری اضافه کنی!!!

معمولا بیشتر بازی ها ریجن آل هستن.
اصلا از کجا تشخیص بدیم ریجن چنده که بخریم.
که تو dlc خریدن مشکلی پیش نیاد.

ریجن ها رو پشت جعبه ی بازی مشخصه . ( عکس کره زمین و عدد داخلش )

ولی DLC ها مشکلی نداره . میتونی یه DLC مطابق با ریجن بازی ای که خریدی ، بسازی و اکتیو کنی و DLC رو با اون دانلود کنی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or