هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به دوستان بازی سنتری عزیز.اقا من اعصاب خورد شده به خدا سر این پینگ یعنی خیلی داره اذیت میکنه تو بازی call of)x.نمیدونم دوستان لطفا جواب بدن که که کلا cod این جوریه یا نه؟
خواهش میکنم یه راه حل بدید که چی کار کنم:(.یعنی اگه مثلا باید تغییراتی تو ستینگه ps4 یا pc بدم ممنون میشم بگید.پینگم همیشه قرمزه:(.سرعت دانلودمم بالای ۱۵۰ کیلو بایت هست.
بعد راستی این سایتای کاهش پینگ کارشون درسته؟
پیشاپیش ازجوابتون ممنونم

سلام به دوستان بازی سنتری عزیز.اقا من اعصاب خورد شده به خدا سر این پینگ یعنی خیلی داره اذیت میکنه تو بازی call of)x.نمیدونم دوستان لطفا جواب بدن که که کلا cod این جوریه یا نه؟
خواهش میکنم یه راه حل بدید که چی کار کنم:(.یعنی اگه مثلا باید تغییراتی تو ستینگه ps4 یا pc بدم ممنون میشم بگید.پینگم همیشه قرمزه:(.سرعت دانلودمم بالای ۱۵۰ کیلو بایت هست.
پیشاپیش ازجوابتون ممنونم

رضا جان واسه من که بازی مشکلی نداشت و با 512 راحت آنلاین میزنم البته محدوده اینترنتم

نمیدونم والا چی بگم ولی ظاهرا کیفیت بازی انلاین بیشتربا پینگ شما ارتباط داره که احتمالا شما پینگتون خوب بوده.
اقا این سایت های کنترل پینگ مثل همین پینگ باز قابل اعتماد هستند؟کسی از عزیزان تا به حال از این سرویس ها استفاده کردند؟

نمیدونم والا چی بگم ولی ظاهرا کیفیت بازی انلاین بیشتربا پینگ شما ارتباط داره که احتمالا شما پینگتون خوب بوده.
اقا این سایت های کنترل پینگ مثل همین پینگ باز قابل اعتماد هستند؟کسی از عزیزان تا به حال از این سرویس ها استفاده کردند؟
قابل اعتماد که هستند ولی زیاد تاثیر ندارند.
شما کارهایی مثل ست کردن dns و اینکه با کابل لن نت رو وصل کنید انجام بدید انشالله بهتر میشه.
ولی درکل این مشکل برای اکثر ایرانی ها هست با این نت حلزونی.

Sent from my GT-S7582

من اگه بازی دیجیتالی بخرم میتونم dlc یا نقشه و... با کریدت کارتم بخرم یا نه؟
و اینکه اگر بخوام برای اولین بار با نرم افزار psx آپدیت کنم کنسولمو باید اولش چکار کنم.؟
کامپیوتر چجوری تشخیص میده ps4 رو؟
این آموزشه خیلی پیچیدس.
همون قضیه شیر کردن میشه؟
و سوال آخر.برای وارد کردن psn با ***** شکن باشه و از طریق کدوم سایت و کجا واردش کنم plus یا psn مو.
Credit Card باید ادرس و بانکش به کشوره انتخاب شده مربوط باشه مگرنه بیشتره مواقع قبول نمیکنه ( میتونی امتحان کنی )
http://forum.bazicenter.com/thread89356/
راه دیگه داره . همین رو پله پله دنباله کن . خیلی از بچه ها دارن انجام میدن ! با حوصله و دقت بخون

نیاز به قند شکن نیست. کد رو توی store و بخشه redeem وارد میکنی

سلام
من اکانت اصلیم رو میخوام پاک کنم و دوباره بسازمش ... میخواستم بدونم اگه پاکش کنم به جز سیو بازیها ، دیتای بازیهای دیجیتالی که روی هاردم هست رو هم پاک میکنه ؟؟؟خود کنسول میگه فقط سیو ها و اسکرین شاتها پاک میشه
اگه دیتا ها میمونه میخواستم بدونم بعد از اینکه اکانتم رو دوباره ساختم بازیها رو راحت میتونم بازی کنم یا باید دوباره دیتاها رو با psx بریزم؟؟؟؟

سلام
من اکانت اصلیم رو میخوام پاک کنم و دوباره بسازمش ... میخواستم بدونم اگه پاکش کنم به جز سیو بازیها ، دیتای بازیهای دیجیتالی که روی هاردم هست رو هم پاک میکنه ؟؟؟خود کنسول میگه فقط سیو ها و اسکرین شاتها پاک میشه
اگه دیتا ها میمونه میخواستم بدونم بعد از اینکه اکانتم رو دوباره ساختم بازیها رو راحت میتونم بازی کنم یا باید دوباره دیتاها رو با psx بریزم؟؟؟؟
بازیا فکر نمیکنم پاک بشه اما تا زمانی که اکانتی که بازیا باهاش رو هستن رو دوباره نزاری بازیا فعال نمیشه.

سلام دوستان خسته نباشید
ی سوال داشتم
آیا راهی است کاری کرد ک صدای بازی از دسته نیاد بیرون؟ یعنی در بازی gta v میخوام صدا از دسته نیاد بیرون، تنظیمات خاصی داره؟
ممنون

سلام

شما میخواهید اکانت تون رو پاک کنید ، بعدش اگر بخواهید با همون اطلاعات قبلی اکانت بسازید مطمئن هستید که امکان پذیره ؟ معمولا حساب های کاربری به راحتی به صورت کامل حذف نمی شوند نیاز به مدت زمان خیلی زیادی داره تا بشه دوباره با همون اطلاعات قبلی ساخت البته به صورت کلی اطلاع دارم دقیقا از حساب کاربری پی اس ان اطلاع ندارم ، خواستم این رو بگم که اگر میخواهید دقیقا با همون اسم و اطلاعات بسازید قبلش مطمئن شوید چون ممکنه پاک کنید دیگه نتونید با همون اطلاعات بسازید

سلام دوستان خسته نباشید
ی سوال داشتم
آیا راهی است کاری کرد ک صدای بازی از دسته نیاد بیرون؟ یعنی در بازی gta v میخوام صدا از دسته نیاد بیرون، تنظیمات خاصی داره؟
ممنون
دکمه ps نگه دار و قسمت adjust devices اونجا میتونی میزانه صدا رو به حداقل برسونی

شما میخواهید اکانت تون رو پاک کنید ، بعدش اگر بخواهید با همون اطلاعات قبلی اکانت بسازید مطمئن هستید که امکان پذیره ؟ معمولا حساب های کاربری به راحتی به صورت کامل حذف نمی شوند نیاز به مدت زمان خیلی زیادی داره تا بشه دوباره با همون اطلاعات قبلی ساخت البته به صورت کلی اطلاع دارم دقیقا از حساب کاربری پی اس ان اطلاع ندارم ، خواستم این رو بگم که اگر میخواهید دقیقا با همون اسم و اطلاعات بسازید قبلش مطمئن شوید چون ممکنه پاک کنید دیگه نتونید با همون اطلاعات بسازید
فکر کنم منظورش این بود که همون اکانت رو وارد کنه
هر اکانت فقط با یک email کار میکنه و سونی اجازه استفاده ایمیل رو در حالی که با یک اکانت هست نمیده/
منظورش حذف نبود . پاک کردن از روی کنسول بود که این به راحتی امکان پذیر هست. اکانتها با سرورهای سونی synch میشن به هر حال ( اکانت از بین نمیره ).

پیشاپیش ازجوابتون ممنونم
cod کلا سروراش اشغاله برو بتلفیلد 4 رو بگیر تا بفهمی بازی یعنی چی:d

- - -ویرایش - - -

بچه ها ps4 ممکنه دسته تقلبی تو کنسول باشه؟ یعنی مثلا کسی که میفروشه دسته اصل رو برداره تقلبی بزاره؟ اصلا دسته تقلبی هست؟
تاحالا همچین چیزی مشاهده نشده ولی از عزیزان پشت شهرداری هرچی بگی برمیاد:d

دوستان یه مشکلی دارم
وای فای مودمم رو پلی4 شناسایی نمیکنه!!! در حالی مال اطراف رو شناسایی میکنه!!! گفتم شاید وای فای مودمم خراب باشه با گوشی دیدم وصل شد!
چیکار کنم؟
از تو سایت سونی میتونم اکانت پی اس ان بسازم؟ بعد کد + رو تو سایت بزنم؟
یه چیز دیگه من الان دستگاه دوستم ریجن2 و بازیش ریجن2 هست . مشکلی نداره که اککانت ریجن1 رو براش بسازم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or