هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من یه فیلم بلوری روی ps4 گذاشتم و ارور زیر را می دهد:
cannot play the disk
(CE-35486-6)
ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنن مشکل را حل کنم
اخرین فریمور نصب می باشد
روی بعضی بلوری ها این ارور میاد ایا اشکال از دیسک است یا باید تنظیمات و نرم افزار خاصی نصب کنیم درست شود؟
نتت رو disable کن از setting . دوم هم سعی کنی هیچ چیزی به usb port های کنسول وصل نباشه
ببین درست میشه یا نه
سرچ کردم اکثرا میگفتن اگر چیزی در حال شارج شدن با پرتهای usb هست این ارور پیش میاد

ولی اینم حواست باشه که 4 فقط میتونه ریجن bluray پخش کنه هم ریجنه خوده bluray هست. چون B ها بعضیاشون Region lock دارن !!

نتت رو disable کن از setting . دوم هم سعی کنی هیچ چیزی به usb port های کنسول وصل نباشه
ببین درست میشه یا نه
سرچ کردم اکثرا میگفتن اگر چیزی در حال شارج شدن با پرتهای usb هست این ارور پیش میاد

ولی اینم حواست باشه که 4 فقط میتونه ریجن bluray پخش کنه هم ریجنه خوده bluray هست. چون B ها بعضیاشون Region lock دارن !!
بلوری من رجین free هست...
اره دیدم توی سایت ها در مورد safe mode هم نوشته بودن شما خوندین؟اونجا نوشته چیکار کنیم تو safe mode ؟
حالا نت را disable میکنم ببینم درست میشه یا نه البته اصلا نت بهش وصل نیست قبلا وصل بود

بلوری من رجین free هست...
اره دیدم توی سایت ها در مورد safe mode هم نوشته بودن شما خوندین؟اونجا نوشته چیکار کنیم تو safe mode ؟
حالا نت را disable میکنم ببینم درست میشه یا نه البته اصلا نت بهش وصل نیست قبلا وصل بود
Rebuild Database رو امتحان کن !!! توی Safe mode هست گزینش . ( چیزی رو پاک نمیکنه)

زدم درست نشد
کارهای قبلی هم انجام دادم درست نشد :(
BR اصله ؟
حالا یک سرچه بیشتر میکنم ببینم چی گیرم میاد در مورده این مسعله

با سلام ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم علاوه بر جلد بازی دیگه از کجا میشه فهمید بازی ورژن چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
از روی disc بازی . درجه سنیش !

دوستان میخوام واسه دوستم اکانت پی اس ان درست کنم ریجن2 (اروپا)
حالایه چیزی چطوری بدونم اکانت که دارم درست میکنم ریجن 2 هست ؟
کسی ادرس واسه درج در پی اس ان داره بهمون بگه ممنون میشم

دوستان میخوام واسه دوستم اکانت پی اس ان درست کنم ریجن2 (اروپا)
حالایه چیزی چطوری بدونم اکانت که دارم درست میکنم ریجن 2 هست ؟
کسی ادرس واسه درج در پی اس ان داره بهمون بگه ممنون میشم
وقتی کشور مربوط region مثل england رو انتخاب کنی میشه ریجن 2
از google map بگیر

به نام او که اولین ذره را آفرید سلام علیکم

من به این نتیجه رسیدم بلوری نباید تو کنسول بمونه ، همین شد نصف شب بلوری از کنسولم اومد بیرون و تا صبح پشت سرهم سوزن اش گیر کرده بود و همه اش میخواست بازی رو بده بیرون ، کنسول تون خراب میشه بلوری رو در زمانی که بازی نمی کنید از کنسول در بیارید ،

سوال : دسته ی پی اس 4 چطوری خاموش میشه ؟ چون الآن داره بازی دانلود می کنه اینطوری دسته باطری خالی می کنه فکر نکنم نیاز به روشن موندن دسته باشه ،

یه سوال دیگه ، پی اس 4 یک حالت sleep خواب داشت ، من چون 8 ماه کنسول خاموش بوده همه چی یادم رفته ، کجا است این قسمت ، بعد اگه بره تو قسمت خواب به دانلودش ادامه میده یا نه دانلود متوقف میشه ؟

تقدیم به شما : @};-

من به این نتیجه رسیدم بلوری نباید تو کنسول بمونه ، همین شد نصف شب بلوری از کنسولم اومد بیرون و تا صبح پشت سرهم سوزن اش گیر کرده بود و همه اش میخواست بازی رو بده بیرون ، کنسول تون خراب میشه بلوری رو در زمانی که بازی نمی کنید از کنسول در بیارید ،

سوال : دسته ی پی اس 4 چطوری خاموش میشه ؟ چون الآن داره بازی دانلود می کنه اینطوری دسته باطری خالی می کنه فکر نکنم نیاز به روشن موندن دسته باشه ،

یه سوال دیگه ، پی اس 4 یک حالت sleep خواب داشت ، من چون 8 ماه کنسول خاموش بوده همه چی یادم رفته ، کجا است این قسمت ، بعد اگه بره تو قسمت خواب به دانلودش ادامه میده یا نه دانلود متوقف میشه ؟

سلام،بلوری مشکلی نداره،مال من همیشه داخلشه و مشکل خاصی نی
شما کنسولتو اپدیت کن،بعد برو رو حالت rest mode ،هم دانلود ادامه پیدا میکنه و هم دسته خاموش میشه

این رو هم به صحبت دوست عزیز اضافه کنم که بدون رست مود رفتن شما دکمه ps رو نگه دارید وارد ادجاست دیوایس بشید بعد ترن اف دیوایس دسته رو انتخاب کنید

من اگه بازی دیجیتالی بخرم میتونم dlc یا نقشه و... با کریدت کارتم بخرم یا نه؟
و اینکه اگر بخوام برای اولین بار با نرم افزار psx آپدیت کنم کنسولمو باید اولش چکار کنم.؟
کامپیوتر چجوری تشخیص میده ps4 رو؟
این آموزشه خیلی پیچیدس.
همون قضیه شیر کردن میشه؟
و سوال آخر.برای وارد کردن psn با ***** شکن باشه و از طریق کدوم سایت و کجا واردش کنم plus یا psn مو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or