هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه مشکلی دارم
وای فای مودمم رو پلی4 شناسایی نمیکنه!!! در حالی مال اطراف رو شناسایی میکنه!!! گفتم شاید وای فای مودمم خراب باشه با گوشی دیدم وصل شد!
چیکار کنم؟
از تو سایت سونی میتونم اکانت پی اس ان بسازم؟ بعد کد + رو تو سایت بزنم؟
یه چیز دیگه من الان دستگاه دوستم ریجن2 و بازیش ریجن2 هست . مشکلی نداره که اککانت ریجن1 رو براش بسازم؟
بله میشه از سایت اکانت ساخت ( وارد کردن کد رو فک کنم از توی دستگاه باید اقدام کنی ) ولی به هر حال با 4 باید یه دور وصل بشی .
ریجن دستگاه مهم نیست. برای استفاده dlc ها ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه

مودم رو یه دور factory reset کن احتمالا باید درست بشه...

بله میشه از سایت اکانت ساخت ( وارد کردن کد رو فک کنم از توی دستگاه باید اقدام کنی ) ولی به هر حال با 4 باید یه دور وصل بشی .
ریجن دستگاه مهم نیست. برای استفاده dlc ها ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه

مودم رو یه دور factory reset کن احتمالا باید درست بشه...
ممنون
بعد این اکانت + رو باید طبق ریجن اکانتم بخرم دیگه؟

من اگه بازی دیجیتالی بخرم میتونم dlc یا نقشه و... بخرم یا نه؟
آخه شنیدم فقط باید بازی فیزیکی باشه.تا بشه با دلاری که داری خرید کنی.
و اینکه باید قند شکن باشه برای وارد کردن کد و ریدیم کردن در قسمت استوری با pc?

- - -ویرایش - - -

معمولا بازی ها چه ریجنی هستن که بشه dlc خرید؟

من اگه بازی دیجیتالی بخرم میتونم dlc یا نقشه و... بخرم یا نه؟
آخه شنیدم فقط باید بازی فیزیکی باشه.تا بشه با دلاری که داری خرید کنی.
و اینکه باید قند شکن باشه برای وارد کردن کد و ریدیم کردن در قسمت استوری با pc?

- - -ویرایش - - -

معمولا بازی ها چه ریجنی هستن که بشه dlc خرید؟
بله میتونید.
بایستی psn کارت بخری و پول واریز کنی به حسابته اکانت .
برای نصب dlc شما بایستی ریجن بازی فیزیکی و اکنتت یکی باشه

قند شکن لازم نیست ...

ببین کله قضیه این هست :
dlc ها همه توی store ها همه ریجنها هست. شما اکانتی که ساختی یک ریجن داره . مثلا اگر امریکا انتخاب کری اکانتت ریجن 1 هست. حالا برای نصب dlc روی بازیت باید بازیت هم ریجن 1 باشه
بعد میتونه استفاده کنی
اینطوری

موفق

دوستان سوالی داشتم در رابطه با خرابی های PS4 :

ایا الان هم مثل اون اوایل لانچ خرابی یا مشکل اوتو اجکت و بلو پلاس تو سری های 2014 به بعد دیده میشه ؟؟

یعنی الان به نظرتون میشه کنسولی که تو 3 ماه ی اخر 2014 تولید شده با خیال راحت خرید و مشکلی نداره ؟؟

دوستان سوالی داشتم در رابطه با خرابی های PS4 :

ایا الان هم مثل اون اوایل لانچ خرابی یا مشکل اوتو اجکت و بلو پلاس تو سری های 2014 به بعد دیده میشه ؟؟

یعنی الان به نظرتون میشه کنسولی که تو 3 ماه ی اخر 2014 تولید شده با خیال راحت خرید و مشکلی نداره ؟؟
Auto eject ممکنه پیش بیاد اما راه حل داره ... لزما مشکل سخت افزاری نیست . نرم افزاری هم هست
Blue pulse بسیار بسیار کمه ... نگرانه این مشکل نباش...

بله مشکلی نیست.

ممنون از پاسخ شما

فقط چند سوال مونده :

1-شما به عنوان یه شخص بیطرف کدام یک از دو کنسول رو دارای عمر طولانی تری میدونید ؟؟ منظورم اینکه از نظر دوام بین X1 و PS4 کدام برتر هستن .

2-با یک مقدار جستجو در اینترنت فهمیدم که X 1 دارای سایز بزرگتری هست و تهویه ی بهتری نسبت به PS4 داره . ایا این صحیحه ؟؟

3-به نظر شما ایا واقعا X 1 ده سال میتواند به طور مداوم روشن باشه ؟؟ در جستجو به یه همچین مطلبی برخورد کردم ؟؟

4-در کل شما به عنوان شخص بیطرف کدام کنسول رو از نظر دوام و عمر بهتر ارزیابی میکنید ؟؟

با تشکر
میشه این سوالات رو دوستان جواب بدن ؟؟

ممنون

ممنون از پاسخ شما

فقط چند سوال مونده :

1-شما به عنوان یه شخص بیطرف کدام یک از دو کنسول رو دارای عمر طولانی تری میدونید ؟؟ منظورم اینکه از نظر دوام بین X1 و PS4 کدام برتر هستن .

2-با یک مقدار جستجو در اینترنت فهمیدم که X 1 دارای سایز بزرگتری هست و تهویه ی بهتری نسبت به PS4 داره . ایا این صحیحه ؟؟

3-به نظر شما ایا واقعا X 1 ده سال میتواند به طور مداوم روشن باشه ؟؟ در جستجو به یه همچین مطلبی برخورد کردم ؟؟

4-در کل شما به عنوان شخص بیطرف کدام کنسول رو از نظر دوام و عمر بهتر ارزیابی میکنید ؟؟

با تشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or