هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

http://forum.bazicenter.com/thread89356/
توضیحاتش به صورت کامل داده شده .

هارد کنسول جواب میده ؟ تا زمانی که پلاس داری میتونی بازیا رو دانلود کنی

اگر دانلود پچ هست مشکلی نداره.

دانلود پچ چیه ؟
منظورم اینه که هارد کنسول ظرفیت داره برای این همه دانلود و ذخیره ی بازی ها !؟

دانلود پچ چیه ؟
اگه اپدیت هست اشکال نداره بازی رو دربیارید.
معمولا بازی های رایگان حجم کمی دارند به جز چند موردتو دو ماه قبل.

Sent from my GT-S7582

سلام دوستان
1-ی سوال:چجوری تشخیص بدیم ک بازیای دیحیتالی ظرفیت چندن؟
2_فرق ظرفیت3 با ظرفیتهای 1و2 چیه؟؟؟؟؟
ممنون میشم هر چ سریعتر حواب بدید من الان انلاینم تا زمانی ک جواب بدید واسم خیلی مهمه

سلام.
خب اگه فقط روی همون اکانت میتونید بازی کنید ظرفیت سه هست ولی اگه با اکانت های دیگه بازی میکنید ظرفیت یک یا دو.
ظرفیت سه روی همون اکانت و به صورت انلاین باید بازی کنی(البته فقط برای اجرا)
ولی ظرفیت یک و دو میتونی رو اکانت خودت بدون انلاین بودن هم بازی کنی.

Sent from my GT-S7582

Last edited by a moderator:
چرا دوست عزیز میشه ولی اگه خود پلاس رو بخرید ارزون تر درمیاد.

Sent from my GT-S7582

دوست من الان من این gift card رو بگیرم ... حسابم رو چطوری شارژ کنم و بعدش پلاس 1 ساله بگیرم ؟
البته حق با شماست مستقیم پلاس بگیرم بهتره ولی برای من این مورده استثنا هست که میتونم این کارت رو خیلی ارزون تر از حتی کارت پلاس بگیرم..

دانلود پچ چیه ؟
پچ اپدیتهای مربوطه به یک بازی هست
500 گیگ هارد داره 4 که میتونید میزان استفاده شده و خالی رو از بخشه Setting و System Storage Management جویا بشی
در ضمن هارد 4 قابلیت ارتقا هم داره .

ozczp6gpmujev0iwceot.png

اگر اشتباه نکنم ساخت شرکت anatel باید باشه
تاریخ ساخت نوامبر ۲۰۱۴
البته این عکس رو از نت پیدا کردم
Anatel تا جایی که میدونم یه شرکت هست که Certificate صادر میکنه برای لوازم الکترونیکی برای پخش توی امریکایی جنوبی D:
جالبه ! ... دستگاهات ماله طرفای امریکای جنوبی و مخصوصا برزیل هست D: ... حالا از کجا و چطوری رسیده ایران idk
باید یه made in .... جایی روش خورده باشه . این اصل هست.
باید made in china رو داشته باشه ....
باز باید بیشتر راجع به این anatel سرچ کنم اما جای نگرانی نیست در کل .

از وقتی که این تاپیک داشت صفحه های اولشو ورق میزد تا به الان به صورت خستگی ناپذیر در کمال رعایت ادب و احترام داری جواب سوالات بچه ها رو میدی.واقعا از این همه پشتکار و باشخصیت بودنت تحت تاثیر قرار گرفتم.یه خسته نباشید به وسعت تمام کمکهایی که در طول این 1476 صفحه کردی تقدیم به تو.آرمان عزیز.:x
یه خورده ادبی شد ولی مستحقشی:d
سلام عزیز :)
بسیار ممنون و متشکر !
confetti.gif

موفق باشید :)
^________^

- - -ویرایش - - -

دوست من الان من این gift card رو بگیرم ... حسابم رو چطوری شارژ کنم و بعدش پلاس 1 ساله بگیرم ؟
البته حق با شماست مستقیم پلاس بگیرم بهتره ولی برای من این مورده استثنا هست که میتونم این کارت رو خیلی ارزون تر از حتی کارت پلاس بگیرم..
psn کارته ؟؟؟
پشته کارت کد داره میری توی store و بخشه redeem کدش رو وارد میکنی ...

اگه Gift کارت معمولیه که قبول نمیکنه .... Paypal - master - visa اینا فقط قبول میکنه .

دارم از این سایت اقدام می کنم برای خرید پلاس یکساله ps4store.ir

می خواستم بپرسم بعد از اینکه کد ارسال شد اول اینکه راهنمایی کنید کجا باید وارد کنم ، دوم اینکه وقتی درون پی اس 4 وارد کردم ، همزمان از پلاس می تونم تو پی اس سه هم استفاده کنم ؟

دارم از این سایت اقدام می کنم برای خرید پلاس یکساله ps4store.ir

می خواستم بپرسم بعد از اینکه کد ارسال شد اول اینکه راهنمایی کنید کجا باید وارد کنم ، دوم اینکه وقتی درون پی اس 4 وارد کردم ، همزمان از پلاس می تونم تو پی اس سه هم استفاده کنم ؟
Store > Redeem
مشکلی نداره . هر اکانت میتونه روی دو کنسول فعال بشه.

رفیق این لینکش هست من دارم خیلی ارزون تر از قیمت میگیرم واسه همین میخاوم اینو بگیرم
خرید اینترنتی اکانت پلی‌استیشن 4 ( پی‌اس 4 ) به ارزش 50 دلار PS4 Play Station Store Gift Card 50$ USA در موزاندو

من دارم 178000$ می گیرم نماد اعتماد هم داره

- - -ویرایش - - -

این psx آموزشش طولانی است ، من فکر می کنم همون کنسول خودش دانلود کنه بهتره حالا هرچقدر که میخواد طول بکشه ایراد نداره ، اگر نظر دیگه ای دارید بگید

سلام دوستان ببخشید من تازه افتادم تو کار انلاین بعد دیروز جی تی ای بازی میکردم اونوقت تو یه پارتی با دو نفر دیگه تو یه پارتی بودیم ولی من نمیدونم چطوری از هدست استفاده کنم و صداشونم از تلویزیون میومد چطوری بزارم رو هدست؟؟؟؟؟؟؟

Anatel تا جایی که میدونم یه شرکت هست که Certificate صادر میکنه برای لوازم الکترونیکی برای پخش توی امریکایی جنوبی D:
جالبه ! ... دستگاهات ماله طرفای امریکای جنوبی و مخصوصا برزیل هست D: ... حالا از کجا و چطوری رسیده ایران idk
باید یه made in .... جایی روش خورده باشه . این اصل هست.
باید made in china رو داشته باشه ....
باز باید بیشتر راجع به این anatel سرچ کنم اما جای نگرانی نیست در کل .
-
ماله منم همینه دقیقا روش زده anatel دو ماه پیش دستگاههایی که توپخونه پخش شد همش anatel بود نمی دونم الانم چیزی مونده باشه یا نه ، اینم چینیه؟

سلام دوستان ببخشید من تازه افتادم تو کار انلاین بعد دیروز جی تی ای بازی میکردم اونوقت تو یه پارتی با دو نفر دیگه تو یه پارتی بودیم ولی من نمیدونم چطوری از هدست استفاده کنم و صداشونم از تلویزیون میومد چطوری بزارم رو هدست؟؟؟؟؟؟؟
داداش من هنوز خودم PS4نگرفتم ولی هدست رو بزن تهه دسه بینم کار نمیکنه
اگه اوکی نشد از تو سیتینگ تنظیمش کن

سلام
یه سوال دارم چگونه بازی رایگان PS4 بگیریم.
آیا با اکانت کشورهای عربی میشه بازی رو پری اوردر
Pre order
کرد؟آیا جواب میده.من پری اوردر کردم حالا میخاستم نظر شما رو بپرسم.

پ
psn کارته ؟؟؟
پشته کارت کد داره میری توی store و بخشه redeem کدش رو وارد میکنی ...

اگه Gift کارت معمولیه که قبول نمیکنه .... Paypal - master - visa اینا فقط قبول میکنه .

منظورتون اینه که اینو نگیرم چون روش زده گیفت کارت...
خرید اینترنتی اکانت پلی‌استیشن 4 ( پی‌اس 4 ) به ارزش 50 دلار PS4 Play Station Store Gift Card 50$ USA در موزاندو

هدست رو بزن میتونی حرف بزنی.

ماله منم همینه دقیقا روش زده anatel دو ماه پیش دستگاههایی که توپخونه پخش شد همش anatel بود نمی دونم الانم چیزی مونده باشه یا نه ، اینم چینیه؟
همه دستگاها باید ساخت چین باشه ...
anatel یه شرکته برزیلی هست توی google هم سرچ کنید میاد. کارش صادرات certificate روی لوازم هست برای امریکای جنوبی ( حداقل توی wiki که این رو زده D: ) لول
باز من دسترسی به این چیزا ندارم مگرنه بررسی میکردم
اما از نظره کیفیت یادتون باشه فرقی نیست ... دستگاها فقط assemble میشن.

سلام
یه سوال دارم چگونه بازی رایگان PS4 بگیریم.
آیا با اکانت کشورهای عربی میشه بازی رو پری اوردر
Pre order
کرد؟آیا جواب میده.من پری اوردر کردم حالا میخاستم نظر شما رو بپرسم.
بازیهای رایگان رو باید اکانت japan بسازی و به بازیها plus ماله Japan برای 2 هفته دسترسی داری بعدش باید یه اکانت دیگه بسازی ...
اون قضیه pre order که میشه ... هیچ پیش خریدی پول گرفته نمیشه ولی بعد از عرضه زمانی که دانلودش هم کنی بازی قفل میمونه تا پولش رو بدی ( اصلا تو نمیره. )

عکسه محصولی که زده همون psn کارت هست ! اگه این هست که Ok هست. هواست باشه این برای اکانت ریجن 1 هست

پلاس یکساله گرفتم ،‌خودم رفتم تو استور کد رو زدم حالا از کجا بفهمم همه چی حله ؟ بازی دستینی هم کدش رو همونجا تو استور زدم ، حالا این بازی هیچ کجا نداره واسه رفتن تو آنلاین چطوریه ؟ دوستان اگر آنلاین دستینی رو بازی کردند راهنمایی کنند چطوری وارد آنلاین اش شم ؟ خودش میره مرحله ی اول جای دیگه نداره ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or