هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان دستینی که اصلا بازیه آنلاین نداره که ! فقط قسمتی که لباس ها رو عوض بدر می کنند چند نفر هم میان اونجا ،‌بازیه آنلان نداره اصلا ،

بازی دلست هم آنلاین جالبی نداره من از این آنلاین هایی که مخاطب همدیگر رو می کشند بدم میاد ، برخی از بازی ها علاوه بر آنلاینی که داره بکش بکش همدیگه هم داره که من معمولا وارد نشدم ،

اما از بازی آفلاین دلست خوشم اومد
نمیدونم الان بخندم؟ شوخی می کنی دیگه؟ این بازی کلا آنلاینه! شما بلد نیستی استفاده کنی. یکم محیط بازی رو بگرد ببین داره یا نه!
لست اف اس ممکنه اولش مثل بازی های Call Of Duty و کانتر به نظر بیاد اما بعد یکم بازی کردن متوجه میشی که کاملا اشتباه می کردی!

ریجن ها هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنند و هیچ تفاوتی ندارند جز اینکه تو یکی از ریجن ها کار دکمه x و o برعکس هست.
خیر . بازی با هر ریجنی باشه اجرا میشه و به ریجن کنسول ربطی نداره.

Sent from my GT-S7582
اون رجینی که دکمه انتخابش x هست کدومه؟
--------------
سوال بعدی اینکه این طرح های شیرینگ چیه که جدیدا دیم چند نفر راه انداختن؟ معتبر هست؟ آخه چطور میشه بازی 200 تومنی بشه 70 تومن؟!

--------------
سوال بعدی اینکه این طرح های شیرینگ چیه که جدیدا دیم چند نفر راه انداختن؟ معتبر هست؟ آخه چطور میشه بازی 200 تومنی بشه 70 تومن؟!
ریجن یک رو مطمعنم و فک کنم ریجن دو هم باشه.
طرح اینجوریه که بازی رو دیجیتال میخرند و به سه نفر میدند که قیمت بازی یک سوم میشه و دلیل ارزون بودنش هم همینه

Sent from my GT-S7582

دوست من دسینی کلن انلاینه و افلاین نداره.
لست هم انلاین خیلی زیبایی داره یه مدت که بازی کنید دیگه دوست ندارید بازی دیگه ای انجام بدید.

Sent from my GT-S7582

حالا کمی بازی کنم ،‌ باز خبرش رو همینجا میدم ، ولی اگر دلست بازیه آنلاین اش فقط بکش بکش باشه من دوست ندارم ولی از آفلاین اش خوشم اومده واقعا یعنی حتما آفلاین اش رو تا آخر میرم ، باز هم بعد از اینکه تا آخرش رفتم بعید می دونم با آنلاین اش حال کنم ،‌ مگر اینکه مثل اویل های پی اس سه آنلاین داشته باشه ،‌من دوست دارم همون بازی مرحله ای فکری آنلاین باشه ، یعنی شخص آنلاین در کنار من باشه نه روبروی من

- - -ویرایش - - -

منظورت چیه destiny انلاین نداره ؟ Destiny کلا انلاینه :-/
destniy رو جلو که بری pvp ایش هم باز میشه. بعد match ها رو که بری بقیشم باز میکنه 3 سوته .
کله بازی هم که pve هست
باید سعی کنی friend چیزی پیدا کنی joint ات بشن باهم برید بازی . از توی تاپیکش جویا بشون ببین کیا بازی میکنن باهاشون بازی کن .

Tlou انلاینش فوق القعاده هست. باید tactical بازی کنی . بزن و برو نیست D: همکاری تیمی هست ....

پس چه طور انلاین مده نظرت هست ؟

قبلا گفتم اگر coop اینا میخوای برو سراغه evolve ...

من بابت این دو تا بازی و پلاس 389000$ هزینه کردم فعلا بازی نمی تونم بگیرم ولی خواستم بگیرم ازتون می پرسم ، این سری تأکید می کنم که من آنلاینی رو دوست دارم که شخصی که میاد تو آنلاین در کنار من باشه نه دو تا تفنگ بگیریم همدیگه رو بکشیم ،

اگر تاپیک آنلاین بازها رو دم دست دارید لینک اش رو بدید ممنون از شما

- - -ویرایش - - -

نمیدونم الان بخندم؟ شوخی می کنی دیگه؟ این بازی کلا آنلاینه! شما بلد نیستی استفاده کنی. یکم محیط بازی رو بگرد ببین داره یا نه!
لست اف اس ممکنه اولش مثل بازی های Call Of Duty و کانتر به نظر بیاد اما بعد یکم بازی کردن متوجه میشی که کاملا اشتباه می کردی!

حالا به قول شما راست میگید باید بیشتر بازی کنم ،

- - -ویرایش - - -

ریجن یک رو مطمعنم و فک کنم ریجن دو هم باشه.
طرح اینجوریه که بازی رو دیجیتال میخرند و به سه نفر میدند که قیمت بازی یک سوم میشه و دلیل ارزون بودنش هم همینه

Sent from my GT-S7582

کنسول من ریجن 2 است ، دکمه ی دایره به جای ضربدر کار می کنه ، اتفاقا همین مسئله باعث شده بود من کنسول رو ، روشن کرده بودم نمی تونستم باهاش کار کنم ، برای آوردن بازی هم مشکل داشتم ولی در کل چیز مهمی نیست

سلام
این کدهای دبجیتال رو کا تو فروشگاه بازی سنتر میفروشن دقیقا باید این کد رو کجا وارد کنیم ؟
ایا این کد ها هم شیرینگ هستن
Store و بخشه Redeem

--------------
ریجن 3 و Japan دکمه تایید دایره هست ( کلا از قدیم توی کشورهای اسیایی این طوری بود )

من بابت این دو تا بازی و پلاس 389000$ هزینه کردم فعلا بازی نمی تونم بگیرم ولی خواستم بگیرم ازتون می پرسم ، این سری تأکید می کنم که من آنلاینی رو دوست دارم که شخصی که میاد تو آنلاین در کنار من باشه نه دو تا تفنگ بگیریم همدیگه رو بکشیم ،

اگر تاپیک آنلاین بازها رو دم دست دارید لینک اش رو بدید ممنون از شما

-
اصلا نگفته بودی میخوای coop اینا بازی کنی D: ( مثل همون evil که اشاره کردی ) -
اصولا وقتی میگن انلاین بیشتر توی فکره pvp ادم میره . اون میشه coop online
به هر حال قبلا هم در جوابه شما گفتم همیشه با سوال کردن توی اینجا لزوما به جواب نمیرسی. یه مقدار سرچ توی نت و دیدن چند gameplay از بازی توی utube بیشتر کمک میکنه 100% . چون gameplay رو ببینی میتونی راحتر تصمیم بگیری خوشت میاد یا نه

Store و بخشه Redeem

ریجن 3 و Japan دکمه تایید دایره هست ( کلا از قدیم توی کشورهای اسیایی این طوری بود )

اصلا نگفته بودی میخوای coop اینا بازی کنی D: ( مثل همون evil که اشاره کردی ) -
اصولا وقتی میگن انلاین بیشتر توی فکره pvp ادم میره . اون میشه coop online
به هر حال قبلا هم در جوابه شما گفتم همیشه با سوال کردن توی اینجا لزوما به جواب نمیرسی. یه مقدار سرچ توی نت و دیدن چند gameplay از بازی توی utube بیشتر کمک میکنه 100% . چون gameplay رو ببینی میتونی راحتر تصمیم بگیری خوشت میاد یا نه

درسته اما تو گیم پلی بازی آنلاین رو نشون نمیده شاید هم بزنی گیم پلی آنلاین نشون بده ، امتحان نکردم

درسته اما تو گیم پلی بازی آنلاین رو نشون نمیده شاید هم بزنی گیم پلی آنلاین نشون بده ، امتحان نکردم
هست عزیز
سرچ کن بر فرضه مثل
TLOU Multiplayer Gameplay
Online Gameplay
یا اسمه مد رو بده
Tlou deathmatch ....
دیگه همه چیز توی utube هست کم و بیش D:
موفق باشی.

باورتون نمیشه نمیشه 2 تا پلاس 12 ماهه گرفتم یکی اش رو دستم مونده الآن :/ چیکار کنم حالا ،

بعدش من چون اولین باره پلاس می گیرم یه سوالی دارم ، تا 12 ماه دیگه هیچ اتفاقی باعث نمیشه پلاس من تموم شه ؟ منظورم اینه که توش پوله و اگه خرج شه تموم میشه ؟ نیاز به احتیاطی چیزی هست یا نه ، برای گرفتن دی ال سی های پولی دوباره باید پی اس ان کارت بخرم ؟‍! چه خبره دزد بازار درست کردن این خارجی ها ، دقیقا مثل لباس هایی که تو پی اس ان home می فروشند ،

بعد یه سوال دیگه ، از بازی خوب هایی که الآن پلاس رایگان داده خبر دارید برم سراغ شون یا نه ؟ چون حجم شون هم حتما بالا است و بعد از مدتی باید حذف شون کنم ،‌اتفاقی که در پی اس سه برام افتاد ، همین سوال هم در مورد پی اس سه دارم که در تاپیک خودش می پرسم ممنون.

باورتون نمیشه نمیشه 2 تا پلاس 12 ماهه گرفتم یکی اش رو دستم مونده الآن :/ چیکار کنم حالا ،

بعدش من چون اولین باره پلاس می گیرم یه سوالی دارم ، تا 12 ماه دیگه هیچ اتفاقی باعث نمیشه پلاس من تموم شه ؟ منظورم اینه که توش پوله و اگه خرج شه تموم میشه ؟ نیاز به احتیاطی چیزی هست یا نه ، برای گرفتن دی ال سی های پولی دوباره باید پی اس ان کارت بخرم ؟‍! چه خبره دزد بازار درست کردن این خارجی ها ، دقیقا مثل لباس هایی که تو پی اس ان home می فروشند ،

بعد یه سوال دیگه ، از بازی خوب هایی که الآن پلاس رایگان داده خبر دارید برم سراغ شون یا نه ؟ چون حجم شون هم حتما بالا است و بعد از مدتی باید حذف شون کنم ،‌اتفاقی که در پی اس سه برام افتاد ، همین سوال هم در مورد پی اس سه دارم که در تاپیک خودش می پرسم ممنون.
2 تا برا چی گرفتی ؟

نه . از روزی که وارد کرده تا 365 روزه دیگه ادامه داره . :d
دزد بازار چیه D:
اون plus خب ماله سونیه لول . DLC ماله شرکتها هست ربطی به سونی نداره :/ بله برای خرید باید پول واریز کنی بخر b-)

بازیهای پلاس معمولا خوب توشون هست. همه رو توی download list آت اد کنن. این ماه هم جفت Apatheon و بیشتر Transistor قابل توجه هستن.

به نام او که اولین ذره را آفرید ،‌سلام علیکم

کد پلاسی که وارد و تأیید کردیم امکان دی اکتیو داره ؟

تازه نزدیک بود این کد دومی هم وارد کنم ! یعنی وارد هم کردم تأییدش نکردم

از کجا بفهمم و مطمئن شم این کد دومی 12 ماهه است ، به هر حال این وسط یک اتفاقی افتاده که از شرح اون میگذرم ، این کد هم زیر قیمت رد می کنم فقط می خواستم ببینم این کد اولی که وارد کردم امکان برگشت داره یا نه . یعنی منظورم اینه که کدی که وارد کردم و بفروشم و کد دوم رو وارد کنم ، نمی دونم متوجه شدید چی گفتم یا نه ، ممنون.
@};-

کد پلاسی که وارد و تأیید کردیم امکان دی اکتیو داره ؟

تازه نزدیک بود این کد دومی هم وارد کنم ! یعنی وارد هم کردم تأییدش نکردم

از کجا بفهمم و مطمئن شم این کد دومی 12 ماهه است ، به هر حال این وسط یک اتفاقی افتاده که از شرح اون میگذرم ، این کد هم زیر قیمت رد می کنم فقط می خواستم ببینم این کد اولی که وارد کردم امکان برگشت داره یا نه . یعنی منظورم اینه که کدی که وارد کردم و بفروشم و کد دوم رو وارد کنم ، نمی دونم متوجه شدید چی گفتم یا نه ، ممنون.
@};-
طبق چیزایی که من فهمیدم از صحبتاتون.
امکان این که پلاس رو برگردونید و بفروشید وجود نداره.مگه این که با اکانتش بدید بره.

Sent from my GT-S7582

سلام امروز رفتم یک کنسول خریدم ریجن 1 مدل CUH-1115A بازی GTA V هم گرفتم نصبش کردم توی همین بازی یک هو یک جای بعد از یک ساعتی بازی کردن قفل کردش و برگشتم توی منو اصلی کنسول و زد ارور از اپلیشن هستش و بازی و دوباره اجرا کردم فکر کنم قبل نصب هم اپدیت 1.76 نصب کرد با خود بازی نصب شد فکر کنم

دوستان آیا مشکل از کنسول نیست ؟؟؟ ترسیدم در ضمن پشتش هم نوشته JUNE 2014

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or