هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کجا هستی ؟
Paypal ایران ساپورت میکنه ؟ ( شنیده بودم نمیکنه )
ارورش رو بنویش ؟

به هر حال اکثریت بچه ها psn کارت میخرن

پی پال که ایران ساپورت نمیکنه
این ارورش هست Your transaction was unsuccessful
با credit cart هم امتحان کردم نشد

با Paypal با آی پی ایران برین امکان مسدود شدن Paypal اتون با درصد زیادی هست
Paypal کلا روی تغییر آی پی گیر هست ، وای به حال ایران که جزو کشور های تحریمی اشم هست

پی پال که ایران ساپورت نمیکنه
این ارورش هست Your transaction was unsuccessful
با credit cart هم امتحان کردم نشد
اخه ایران اصلا ساپورت نمیکنه . ip رو پیدا میکنه :\
credit card هم باید از بانکه هم ریجن و هم کشور باشه تا بپذیره چون billing address و اینا رو چک میکنه.
کلا باید از PSN کارت استفاده کنی

بغییر از gta و rdr چه بازیهایی تو بسته بندی پلمپشون نقشه و دفترچه دارن؟
خصوصا این سه مورد واسم مهمه:
middle earth shadow of mordor
infamus second son
dragon age inquisition

دوستان دستگاه من ریجن 2 هست و یه بازی The Lost OF Us رو گرفتم که اونم ریجن 2 هستش یعنی بازی و دستگاه هر دو ریجن 2 هستند حالا من اکانتم رو واسه US بسازم مشکلی پیش نمیاد ؟؟

دوستان دستگاه من ریجن 2 هست و یه بازی The Lost OF Us رو گرفتم که اونم ریجن 2 هستش یعنی بازی و دستگاه هر دو ریجن 2 هستند حالا من اکانتم رو واسه US بسازم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
ریجن کتسول مهم نیست ولی اگه بخوای انلاین بازی کنی با اکانت ریجن 1 چون دلست اف اس ریجن 2 هست و یه سری mapفری اجباریه دانلودش و اون مپها حکم dlc دارن بخوای انلاین بازی کنی باید از اکانت ریجن 2 (اکتیو پرایمری شده) مپ هارو دانلود کنی بعد بری توی ریجن 1 (اکانت اصلیت)بازی کنی
واسه dlc باید ریجن اکانت با بازی یکی باشه

ریجن کتسول مهم نیست ولی اگه بخوای انلاین بازی کنی با اکانت ریجن 1 چون دلست اف اس ریجن 2 هست و یه سری mapفری اجباریه دانلودش و اون مپها حکم dlc دارن بخوای انلاین بازی کنی باید از اکانت ریجن 2 (اکتیو پرایمری شده) مپ هارو دانلود کنی بعد بری توی ریجن 1 (اکانت اصلیت)بازی کنی
واسه dlc باید ریجن اکانت با بازی یکی باشه

مرسی عزیز . پس گاومون زائید دیگه . حالا این اکانت ریجن 2 اکتیوپرایمری شده رو باید از کجا بیارم ؟؟

مرسی عزیز . پس گاومون زائید دیگه . حالا این اکانت ریجن 2 اکتیوپرایمری شده رو باید از کجا بیارم ؟؟
یه ریجن 2 دیگه بساز از قسمت پروفایل بعد دانلود کن مپهارو اکتیو پرایمری هم توی قسمت psn بزن بعد برو توی ریجن 1 بازی کن سخت نیست

یه سوال فنی دارم:d بازی های ریجن آل روی همه ی ریجن ها اجرا میشه یا فقط مختص کنسول ریجن یکه؟ میخوام کنسول ریجن دو اروپا بگیرم خواستم بدونم اگه بازی های ریجن آل بگیرم اجرا میکنه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or