کجا هستی ؟
Paypal ایران ساپورت میکنه ؟ ( شنیده بودم نمیکنه )
ارورش رو بنویش ؟
به هر حال اکثریت بچه ها psn کارت میخرن
پی پال که ایران ساپورت نمیکنه
این ارورش هست Your transaction was unsuccessful
با credit cart هم امتحان کردم نشد
کجا هستی ؟
Paypal ایران ساپورت میکنه ؟ ( شنیده بودم نمیکنه )
ارورش رو بنویش ؟
به هر حال اکثریت بچه ها psn کارت میخرن
اخه ایران اصلا ساپورت نمیکنه . ip رو پیدا میکنه :\پی پال که ایران ساپورت نمیکنه
این ارورش هست Your transaction was unsuccessful
با credit cart هم امتحان کردم نشد
به همین سادگیا هم که فکر میکنی نیست D: کلا ایران رو ساپورت نمیکنه . فایده ای ندارهالان پس برای خرید psn از سابت مثلا آمازون با پی بال و... ای پی عوض کنیم حله؟
یه سایتی یکسری کردیت کارت گذاشته بود گفت برای برنامه نویس هاست من یکیش رو زدم برای امازون کار کرد چند بار هم خرید داشتمبه همین سادگیا هم که فکر میکنی نیست D: کلا ایران رو ساپورت نمیکنه . فایده ای نداره
تشکریه سایتی یکسری کردیت کارت گذاشته بود گفت برای برنامه نویس هاست من یکیش رو زدم برای امازون کار کرد چند بار هم خرید داشتم
هیچ کدوم .بغییر از gta و rdr چه بازیهایی تو بسته بندی پلمپشون نقشه و دفترچه دارن؟
خصوصا این سه مورد واسم مهمه:
middle earth shadow of mordor
infamus second son
dragon age inquisition
ریجن کتسول مهم نیست ولی اگه بخوای انلاین بازی کنی با اکانت ریجن 1 چون دلست اف اس ریجن 2 هست و یه سری mapفری اجباریه دانلودش و اون مپها حکم dlc دارن بخوای انلاین بازی کنی باید از اکانت ریجن 2 (اکتیو پرایمری شده) مپ هارو دانلود کنی بعد بری توی ریجن 1 (اکانت اصلیت)بازی کنیدوستان دستگاه من ریجن 2 هست و یه بازی The Lost OF Us رو گرفتم که اونم ریجن 2 هستش یعنی بازی و دستگاه هر دو ریجن 2 هستند حالا من اکانتم رو واسه US بسازم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
ریجن کتسول مهم نیست ولی اگه بخوای انلاین بازی کنی با اکانت ریجن 1 چون دلست اف اس ریجن 2 هست و یه سری mapفری اجباریه دانلودش و اون مپها حکم dlc دارن بخوای انلاین بازی کنی باید از اکانت ریجن 2 (اکتیو پرایمری شده) مپ هارو دانلود کنی بعد بری توی ریجن 1 (اکانت اصلیت)بازی کنی
واسه dlc باید ریجن اکانت با بازی یکی باشه
یه ریجن 2 دیگه بساز از قسمت پروفایل بعد دانلود کن مپهارو اکتیو پرایمری هم توی قسمت psn بزن بعد برو توی ریجن 1 بازی کن سخت نیستمرسی عزیز . پس گاومون زائید دیگه . حالا این اکانت ریجن 2 اکتیوپرایمری شده رو باید از کجا بیارم ؟؟