هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
سوال
الان من اکانت ساختم امریکا که ریجن یک هست
بعد بازی گرفتم ریجن دو اکانتم رو میخوام اروپا کنم که ریجن دو بشه انلاین بزنم
ایا هارد رو باید فرمت کنم (مثل ps vita) یا اینکه نبازی نیست فقط برم اکانت رو عوض کنم
یه توضیح مختصر ولی کامل بدین ممنون

سلام
سوال
ایا هارد رو باید فرمت کنم (مثل ps vita) یا اینکه نبازی نیست فقط برم اکانت رو عوض کنم
با اکانت ریجن یک میشه بازی ریجت دو رو انلاین زد... نمیشه Dlc و اینا گرفت فقط...

تاریخ عرضه بازی Division کی هست
2015 ولی دقیقش هنوز اعلام نشده

سلام
سوال
ps4 میتونه تا 16 پروفایل رو داشته باشه و همه هم primary باشن
انلاین میشه زد مشکلی نداره . ریجن زمانی مهم هست که بخوای dlc نصب کنی .

دوستان میشه rivals رو دو نفره بازی کرد

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
online داره
روی یک دستگاه local نداره :(

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال تکراری
جدا گیج شدم من .چون هر کی یه حرفی میزنه!!
بر فرض من امروز پلی4 ریجن3 خریدم . بعد بازی که خریدم ریجن1 هست .الان واسه بازی انلاین چیکار کنم یوزر پی اس انم باید مال اروپا یا امریکا یا اسیا باشه؟
یوزر پی اس ان باید بستگی به ریجن بازی باشه یا چی؟
ممنون

دوستان یه سوال تکراری
بر فرض من امروز پلی4 ریجن3 خریدم . بعد بازی که خریدم ریجن1 هست .الان واسه بازی انلاین چیکار کنم یوزر پی اس انم باید مال اروپا یا امریکا یا اسیا باشه؟
ممنون
ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه

دوستان یه سوال تکراری
ممنون

هیچ فرقی نمیکنه! فقط برای DLC باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه!

سلام دوستان
یه سوال من میخواستم دستکاه رو بگیرم که شنیدم ممکنه سونی برای پخش 4k ورژن جدیدی از دستگاه رو بیرون بده
ایا ارزش صبر کردن داره ؟ز
در ضمن برای پال بودن دستگاه تصمیم گرقتم ریجن 2 بگیرم.. که یجا به قیمت خوب پیشنهاد داد ولی جایی دیگر دلیل قیمت خوب اون یکی مغازه رو اینجوری عنوان کرد که اون ریجن 2 که معرفی شده بهم سفارش ژاپن هست و منو وارد شدن یه Psn به ریان ژاپنی میاد... در ضمن حتی پرسیدم پشت جعیه 1116 هست که گفت اره.. ایا ممکنه 1116 سفارش ژاپن باشه ؟

سلام
اقا ما میخوایم به استور وصل شیم که اکانتی رو که خریدیم رو دانلود کنیم
ولی رو پلیز ویت مونده چرا؟ :|
ساعاته خلوت مثل کله صبح امتحان کن حل میشه :d
معمولادفعه اول اینطوری میشه

سلام دوستان
یه سوال من میخواستم دستکاه رو بگیرم که شنیدم ممکنه سونی برای پخش 4k ورژن جدیدی از دستگاه رو بیرون بده
ایا ارزش صبر کردن داره ؟ز
در ضمن برای پال بودن دستگاه تصمیم گرقتم ریجن 2 بگیرم.. که یجا به قیمت خوب پیشنهاد داد ولی جایی دیگر دلیل قیمت خوب اون یکی مغازه رو اینجوری عنوان کرد که اون ریجن 2 که معرفی شده بهم سفارش ژاپن هست و منو وارد شدن یه Psn به ریان ژاپنی میاد... در ضمن حتی پرسیدم پشت جعیه 1116 هست که گفت اره.. ایا ممکنه 1116 سفارش ژاپن باشه ؟
Version نیست. update برای 4k خواهد بود .... به صورت نرم افزاری . البته فقط برای دیدن فیلم هست به صورت 4k native

پیش به سوی 4K

از چند روز پیش که برنامه PlayMemories Online آپدیت شد،کسانیکه 4K TV دارند.فعلاً فقط با وارد شدن به این برنامه کنسول اتوماتیک پخش 4K میشه.

به رزولوشن 4K TV توجه کنید.

3840 X 2160P
1bdd8b2b9593c126dff77be6915144aa.jpg

SONY XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
پیش به سوی 4K

از چند روز پیش که برنامه PlayMemories Online آپدیت شد،کسانیکه 4K TV دارند.فعلاً فقط با وارد شدن به این برنامه کنسول اتوماتیک پخش 4K میشه.

به رزولوشن 4K TV توجه کنید.

3840 & 2160P
1bdd8b2b9593c126dff77be6915144aa.jpg

SONY XPERIA Z3
پس این مقاله ها که میگفتند قراره ps4 اسلیم بیاد برای 4k الکی بود ؟

سوال منو یکی جواب بده :

پس این مقاله ها که میگفتند قراره ps4 اسلیم بیاد برای 4k الکی بود ؟

سوال منو یکی جواب بده :
ریجن 2 سفارش هم اروپا داریم هم ژاپن
ژاپنیه از ریجن 1 ارزون تره
ریجن سفارش اروپا هم که از 1 گرون تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or