هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان دقیقا از سه ماهه دوم ۲۰۱۴ چه اتفاقی افتاده همه هی میگن؟!

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

فکر کنم برد دستگاه رو عوض کردن و کمی سبک تر و بهینه تر شده...

تولید اواخر شهریور هست ، ریجن 2 ژاپن ، پشتش نوشته ساخت ژاپن ، خودمم همین مدلو دارم که تا الان بی نقص بوده
فریمورشم اگه اپدیت نکرده باشی به صورت پیشفرض 1.76 باید باشه رو خود دستگاه که از رو تاریخ اون و زمان ارایه سری cuh-11xx میشه گفت برا سه ماهه سوم 2014 هست

داداش 2014 یا 13 ؟
الان دقیقا مال من نوشته cuh-1100A B01 دقیقا برای چه سالیه ؟ مشکلی چیزی براش پیش نیومدا تا الان ؟ دوستان هم راهنمایی کنید لطفا؟؟؟

Last edited by a moderator:
آخرین ویرایش:
سلام به همگی
دوستان یه سوالی داشتم برای بازی آنلاین PSN قویتره یا XBOX LIVE ؟
من میخواستم کنسول بخرم واین موضوع برام خیلی مهم هست که شبکه آنلاین کدوم قویتره ؟ اصلا کاری به قدرت سخت افزاری و بازی ندارم ...

سلام به همگی
من میخواستم کنسول بخرم واین موضوع برام خیلی مهم هست که شبکه آنلاین کدوم قویتره ؟ اصلا کاری به قدرت سخت افزاری و بازی ندارم ...
سلام عزیز
Xlive تو نسل قبل هم بهتر بود . الان هم از نظره امکانات و کیفیت بالا هست شکی درش نیست. psn هم به همون نسبت پیشترفته بالایی داشته . کلا Xlive شاید به نظره خودم رابطه کاربری قویتر داره توی بعضی موارد . کیفیت سرورها هم نمیدونم تجربه بچه ها توی بخشه one چطور بوده اما micro توی ا

دوستان دقیقا از سه ماهه دوم ۲۰۱۴ چه اتفاقی افتاده همه هی میگن؟!

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
در جهت بهبود یا بهتر شدن کیفیت ساخت نبوده . یک سری قطعات عوض شده که یکی از بچه ها پستش رو قبلا گذاشته بود که اون قطعات هم همون کار و کیفیت رو دارن
کلا چیزی نیست که برای مصرف کننده فرقی اصلا ایجاد کنه :)

سلام به همگی

مهم تر از اینا باید به این نکته توجه کنی که کاربرای کدوم بیشتره و دوستان ایرانی بیشتر تو psn هستن یا لایو. که با مقایسه تاپیک های ps4 و وان متوجه میشی. بر فرض بازی بتلو تو دو تا تاپیک مقایسه کن!:)

آخرین ویرایش:
دوستان چه طور میشه کاهش دهنده پینگ رو روی ps4 تنظیم کرد؟

تو گوکل به فارسی سرچ کن "شیر کردن کاهش پینگ با کنسول " برات میاره.
اما راحتترین که خودم هم استفاده میکنم خرید یه کارت شبکه هست که یکیش به مودم میره و یکیش به کنسول و بعد این دوتا رو با هم بریج کنی و کاهش پینگ رو باهاش شیر کنی. سخت نیست بری توش کمتر از 5 دقیقه و

سلام به همگی
داداش من نسل قبل 360 رو داشتم خوب بود ولی اینجوری که تا الان من دیدم
تو پی اس ان بیشتر ایرانی هست
من وقتی توXBLبازی میکردم یه دونه آشناه هم نبود ولی این یکی پر از ایرانیه:d

مهم تر از اینا باید به این نکته توجه کنی که کاربرای کدوم بیشتره و دوستان ایرانی بیشتر تو psn هستن یا لایو. که با مقایسه تاپیک های ps4 و وان متوجه میشی. بر فرض بازی بتلو تو دو تا تاپیک مقایسه کن!:)

والا اگه پول داشتیم که جفتش رو میخریدیم
ولی اینطور که من شنیدم psn همش قطعی داره و سرور هاش ضعیف تره
منم بیشتر آنلاین میخوام بازی کنم
داداش من نسل قبل 360 رو داشتم خوب بود ولی اینجوری که تا الان من دیدم
تو پی اس ان بیشتر ایرانی هست
من وقتی توXBLبازی میکردم یه دونه آشناه هم نبود ولی این یکی پر از ایرانیه:d

نه تو اونجام ایرانی هست تو 360 که بچه ها زیاد بودند

حالا من برام سرور هاش مهمه اینطور که من شنیدم psn سرور هاش ضعیف تره و قطعی داره درسته ؟

سلام
من اگر بر فرض مثال بازی فارکرای 4 رو قبلا" دیکسشو داشتم بعد ذخیره شده رو دستگاه بعد برم کد بازی رو بخرم میتونم بازی رو اجرا کنم(همون ریجن هست) ؟یا دیتای دیسک با دیتای دانلود فرق داره و باید دانلودش کنم؟
بعد یه چیزی میتونم دیتای بازی که داخل کنسول ذخیره شده رویه هارد جانبی ذخیره کنم؟
ممنون

سلام دوستان منم میخوام یه ps4 بگیرم ولی موشکلم اینه که مانیتورم بلندگو نداره اسپیکر هم کابل اپتیکال نمیخوره میشه کارت صدای اکسترنال به ps4 وصل کرد واسه گرفتن صدا؟؟کلا غیر هدست چه راهی پیشنهاد میکنید
با تشکر

- - -ویرایش - - -

سلام
من اگر بر فرض مثال بازی فارکرای 4 رو قبلا" دیکسشو داشتم بعد ذخیره شده رو دستگاه بعد برم کد بازی رو بخرم میتونم بازی رو اجرا کنم(همون ریجن هست) ؟یا دیتای دیسک با دیتای دانلود فرق داره و باید دانلودش کنم؟
بعد یه چیزی میتونم دیتای بازی که داخل کنسول ذخیره شده رویه هارد جانبی ذخیره کنم؟
ممنون
سلام نه دوباره باید دانلود کنید دیتارو
نه این مورد هم فکر نمیکنم امکانش باشه ولی مطمئن نیستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or