Dream game
کاربر سایت
با اکانت ریجن یک میشه بازی ریجت دو رو انلاین زد... نمیشه Dlc و اینا گرفت فقط...سلام
سوال
الان من اکانت ساختم امریکا که ریجن یک هست
بعد بازی گرفتم ریجن دو اکانتم رو میخوام اروپا کنم که ریجن دو بشه انلاین بزنم
ایا هارد رو باید فرمت کنم (مثل ps vita) یا اینکه نبازی نیست فقط برم اکانت رو عوض کنم
یه توضیح مختصر ولی کامل بدین ممنون
2015 ولی دقیقش هنوز اعلام نشدهتاریخ عرضه بازی Division کی هست
ps4 میتونه تا 16 پروفایل رو داشته باشه و همه هم primary باشنسلام
سوال
الان من اکانت ساختم امریکا که ریجن یک هست
بعد بازی گرفتم ریجن دو اکانتم رو میخوام اروپا کنم که ریجن دو بشه انلاین بزنم
ایا هارد رو باید فرمت کنم (مثل ps vita) یا اینکه نبازی نیست فقط برم اکانت رو عوض کنم
یه توضیح مختصر ولی کامل بدین ممنون
online دارهدوستان میشه rivals رو دو نفره بازی کرد
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ریجن بازی و اکانت باید یکی باشهدوستان یه سوال تکراری
جدا گیج شدم من .چون هر کی یه حرفی میزنه!!
بر فرض من امروز پلی4 ریجن3 خریدم . بعد بازی که خریدم ریجن1 هست .الان واسه بازی انلاین چیکار کنم یوزر پی اس انم باید مال اروپا یا امریکا یا اسیا باشه؟
یوزر پی اس ان باید بستگی به ریجن بازی باشه یا چی؟
ممنون
دوستان یه سوال تکراری
جدا گیج شدم من .چون هر کی یه حرفی میزنه!!
بر فرض من امروز پلی4 ریجن3 خریدم . بعد بازی که خریدم ریجن1 هست .الان واسه بازی انلاین چیکار کنم یوزر پی اس انم باید مال اروپا یا امریکا یا اسیا باشه؟
یوزر پی اس ان باید بستگی به ریجن بازی باشه یا چی؟
ممنون
ساعاته خلوت مثل کله صبح امتحان کن حل میشه :dسلام
اقا ما میخوایم به استور وصل شیم که اکانتی رو که خریدیم رو دانلود کنیم
ولی رو پلیز ویت مونده چرا؟![]()
Version نیست. update برای 4k خواهد بود .... به صورت نرم افزاری . البته فقط برای دیدن فیلم هست به صورت 4k nativeسلام دوستان
یه سوال من میخواستم دستکاه رو بگیرم که شنیدم ممکنه سونی برای پخش 4k ورژن جدیدی از دستگاه رو بیرون بده
ایا ارزش صبر کردن داره ؟ز
در ضمن برای پال بودن دستگاه تصمیم گرقتم ریجن 2 بگیرم.. که یجا به قیمت خوب پیشنهاد داد ولی جایی دیگر دلیل قیمت خوب اون یکی مغازه رو اینجوری عنوان کرد که اون ریجن 2 که معرفی شده بهم سفارش ژاپن هست و منو وارد شدن یه Psn به ریان ژاپنی میاد... در ضمن حتی پرسیدم پشت جعیه 1116 هست که گفت اره.. ایا ممکنه 1116 سفارش ژاپن باشه ؟
پس این مقاله ها که میگفتند قراره ps4 اسلیم بیاد برای 4k الکی بود ؟پیش به سوی 4K
از چند روز پیش که برنامه PlayMemories Online آپدیت شد،کسانیکه 4K TV دارند.فعلاً فقط با وارد شدن به این برنامه کنسول اتوماتیک پخش 4K میشه.
به رزولوشن 4K TV توجه کنید.
3840 & 2160P
![]()
SONY XPERIA Z3
ریجن 2 سفارش هم اروپا داریم هم ژاپنپس این مقاله ها که میگفتند قراره ps4 اسلیم بیاد برای 4k الکی بود ؟
سوال منو یکی جواب بده :
در ضمن برای پال بودن دستگاه تصمیم گرقتم ریجن 2 بگیرم.. که یجا به قیمت خوب پیشنهاد داد ولی جایی دیگر دلیل قیمت خوب اون یکی مغازه رو اینجوری عنوان کرد که اون ریجن 2 که معرفی شده بهم سفارش ژاپن هست و منو وارد شدن یه Psn به ریان ژاپنی میاد... در ضمن حتی پرسیدم پشت جعیه 1116 هست که گفت اره.. ایا ممکنه 1116 سفارش ژاپن باشه ؟
خیر! فقط با PS4 می تونید بازی کنید! حتی امکان بازی با PS3 هم نیست!سلام دوستان .
میتونب با PS4 با رفیقم که PC داره FIFA آنلاین بازی کنم ؟؟