هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

رو کارتنش 2 نوشته . بعد این از کجا بدونم سری ساخت چنده ؟ واسه برقش هم 100v زبده ولی الان دارم کار میکنم باهاش مشکلی نداره ؟
تولید اواخر شهریور هست ، ریجن 2 ژاپن ، پشتش نوشته ساخت ژاپن ، خودمم همین مدلو دارم که تا الان بی نقص بوده
فریمورشم اگه اپدیت نکرده باشی به صورت پیشفرض 1.76 باید باشه رو خود دستگاه که از رو تاریخ اون و زمان ارایه سری cuh-11xx میشه گفت برا سه ماهه سوم 2014 هست

تولید اواخر شهریور هست ، ریجن 2 ژاپن ، پشتش نوشته ساخت ژاپن ، خودمم همین مدلو دارم که تا الان بی نقص بوده
فریمورشم اگه اپدیت نکرده باشی به صورت پیشفرض 1.76 باید باشه رو خود دستگاه که از رو تاریخ اون و زمان ارایه سری cuh-11xx میشه گفت برا سه ماهه سوم 2014 هست

اره داداش الان زدمش برای آپدیت . اونوقت برای پلاس مشکل نداره ؟؟ چطوری پلاس تهیه کنم باید حتما برای ژاپن باشه ؟ راهنماییم کنید ممنون میشم ؟ ببخشید برای بازی باید چه رجینی بخرم؟

آخرین ویرایش:
اره منظورم همین بود دقیقا
حالا چی کار میشه کرد ؟؟؟ راهی هست بشه گرفت ؟؟
فک نکنم
یادم نمیاد کسی تونسته باشه به این قسمتها وصل بشه حتی با وی p n
در کل اهمیت خاصی نداره ! همه چیزهای که توش هست تو نت گیر میاد دیگه D:

آقا یه سوال دارم چرا توی ویدئو شو و فیلم های رایگان وقتی کلیک میکنم ارور میده میگه نمیتونی دانلود کنی؟؟؟
پلاس یک ساله هم دارم نکنه برنامه جانبی چیزی میخاد یا از جایی توی تنظیمات باید تیکی گزینه ای چیزی رو فعال کنم؟؟؟

باید v p n امریکا شیرکنی که فک کنه ipت امریکائیه بعدشم نت خیلی پرسرعت میخواد

دوستان این داره راست میگه ؟ ( توی پرشین تولز ) :
سوال :
بنده از کجا بفهمم نفر اول و دوم در شرینگ گیم شما هستم ؟
چون نفر سوم گویا نمیتونه آنلاین بشه تا وقتی که دو نقر اول آنلاین هستند ؟

اصلا نیاز نیست شما بدونی نفر چندمی چون هر سه نفر در 24 ساعت روز میتونن آنلاین بازی کنند و شنیده های شما از افرادی هست که اینکاره نیستند.
بنده بازی ای که به شما میدم کوچکترین محدودیتی نداره...من مغازه دار نیستم و کنسول هم ندارم ولی یکی از بچه های همین طرحمون قصد فروش کنسولش رو داره که هم اشتراکش رو واگذار میکنه هم چند بازی در طرح خریده که اونا هم روی کنسولش هست و هم بازی THE ORDER رو پیش خرید کرده...
خواستی بگو آیدی بدم...

دوستان چه راهی پیشنهاد میکنید برای اینکه دیسک سالم بمونه تا وقتی که بخوام بفروشمش یعنی بذارم تو دستگاه بمونه یا هی باید دیسکو در بیارم دوباره بذارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or