هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خیر
سایتهای معتبر هک PS4 خبری ندادن
من این مطلب رو خوندم که مشکوک شدم ....
اطلاعات هک (کپی خور) PS4 و X-Box One
البته بگم که من شخصاً اهل بازیهای کرک یا هک کنسولها نیستم...
امیدوارم باعث رنجش طرفدارای ps نشم .... من خودم از ابتدا با ps بازی میکردم ... و هیچ دلم نمیخواد این اتفاق بیفته.

من این مطلب رو خوندم که مشکوک شدم ....
اطلاعات هک (کپی خور) PS4 و X-Box One
البته بگم که من شخصاً اهل بازیهای کرک یا هک کنسولها نیستم...
امیدوارم باعث رنجش طرفدارای ps نشم .... من خودم از ابتدا با ps بازی میکردم ... و هیچ دلم نمیخواد این اتفاق بیفته.
رنجش که نداره D: لول
ولی خب فعلا هک نشده
:)

سلام دوستان، می خواستم بدونم بازی های نو و مخصوصا دست دومی که تو بازارسنتر به فروش می رسن، روال کار چطوریه؟ باید پول رو بریزی و به طرف اعتماد کنی که بازی رو واست بفرسته ؟ یا اینکه پول رو بعد از تحویل گرفتن بازی میدی به مامور پست ؟ خیلی ممنون میشم کسی راهنمایی کنه چون ما چند نفریم از شهرستان و خیلی وقته می خوایم بازی اینجوری بخریم و احیانا بعدش دوباره بفروشیم، ولی کسی نیست راهنمایی کنه....

سلام دوستان، می خواستم بدونم بازی های نو و مخصوصا دست دومی که تو بازارسنتر به فروش می رسن، روال کار چطوریه؟ باید پول رو بریزی و به طرف اعتماد کنی که بازی رو واست بفرسته ؟ یا اینکه پول رو بعد از تحویل گرفتن بازی میدی به مامور پست ؟ خیلی ممنون میشم کسی راهنمایی کنه چون ما چند نفریم از شهرستان و خیلی وقته می خوایم بازی اینجوری بخریم و احیانا بعدش دوباره بفروشیم، ولی کسی نیست راهنمایی کنه....
اول باید پول واریز بشه و بعد بازی ارسال میشه/ فقط امتیاز بازار سنتری رو چک کن

کمک کنید ممنون میشم
:||||||

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
توی utub چیز سرچ میکردی میومد
در هر صورت معمولا بخشه مولتیش Local داره
نفره دومی log in میکنه و بعد میتونید بازی کنید. یه گزینه local چیزی باید داشته باشه
از تاپیکش هم میتونی پیگیری کنی

دوستان یه سوال دیگه، بازی هایی رو که بصورت شیرینگی از فروشگاه یا شخص خریداری می کنیم، آیا امکان داره بفاصله چند ماه بعد مشکلی پیش بیاد و دیگه نشه بازی کرد؟ منظورم اینه که امکان داره مثل لایسنز اکس باکس یه وقت اگه فروشنده دستکاری کنه لایسنز بپره و به تبعش بازی هم بپره ؟

خیلی ممنون

سلام
دوستان من یه هدفون razer electra دارم خواستم بدونم راحت به ps4 وصل میشه ؟
یکی گفت بعد اپدیت ,هدفونی که سونی نباشه صداش خیلی کم میشه.
بعد وقتی هدفونو وصل کردم صدای بازی میاد یا پارتی و اینا ؟

دوستان یه سوال دیگه . الان من برنامه playstation رو رو گوشیم دان کردم و الان به ps4 وصلش کردم همه چیش کار میکنه کنترلر و ایناش ولی صفحه دوم secound screen رو که میزنم میگه فعال نیست گفتم چطوری او قسمتشم فعال کنم ممنون میشم

من دیشب داشتم Tlou بازی میکردم، بعد از یه ربع یهو از بازی اومد بیرون و دیسک رو داد بیرون و همش واس خودش اجکت میکرد (فک کنم Auto Eject) شده بود
بعد از چند دقیقه، کابل برق رو کشیدم و زدم برقش خالی شه
درست شد و نشستم یه نیم ساعت بازی کردم باز مشکلی نداشت
اصلا تو این یه سالی که کنسول رو دارم هیچ مشکلی تا حالا نداشته، نمیتونم یهو چی شد!!
بنظرتون باز به این مشکل برمیخوره؟! (چقد مشکلات مشکل گفتم :d)

دوستان یه سوال دیگه . الان من برنامه playstation رو رو گوشیم دان کردم و الان به ps4 وصلش کردم همه چیش کار میکنه کنترلر و ایناش ولی صفحه دوم secound screen رو که میزنم میگه فعال نیست گفتم چطوری او قسمتشم فعال کنم ممنون میشم
اون قسمت برای گوشی های سونی مثل xperia z2 .z3 و از این قبیل گوشی ها کار میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or