هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام عزیز
باز کردنش راحته میتونی باز کنی و تمیز کنی ... احتمالش هست درست بشه
میتونی دسته رو یک بار هم ریست کن ( سوراخ پشت ماله ریست هست ) ببینی اگر فرقی میکنه
در ضمن ممکنه از نت هم باشه ... مولتی لگ بگیریه یا هر چیزی ....

یعنی کله بازیت یهو پاک شد ؟
به هر حال بهتره از این دانلود کنی که در اینده بتونی استفاده کنی دوباره
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

فرقی ندارن ریجنها
فقط یادت باشه که ریجن 3 و japan دکمه تاییدشون دایره هست توی منو .....
مثل ویتا ریجن اکانت مهمه ....
بله مشکلی نداره . اجرا میشن. تنها محدودیت زمانی هست که بخوای dlc نصب کنی که باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه.

ریست کردم فرق نکرد..از نت هم مطمعنم نیست. باز میکنم نتیجه رو میگم

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

ریست کردم فرق نکرد..از نت هم مطمعنم نیست. باز میکنم نتیجه رو میگم

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
اونی که لست گفتی از دسته نیست از نت هست برای منم دقیقا اینجوری میشد بازی در حال اجرا بود بقیه حرکت میکردن فقط کاراکتر من حرکت نمیکرد.اگه تو سینگل هم این مشکل بوده که از دسته هست اگه نه مشکلی نداره حساس شدید نسبت بهش!

اونی که لست گفتی از دسته نیست از نت هست برای منم دقیقا اینجوری میشد بازی در حال اجرا بود بقیه حرکت میکردن فقط کاراکتر من حرکت نمیکرد.اگه تو سینگل هم این مشکل بوده که از دسته هست اگه نه مشکلی نداره حساس شدید نسبت بهش!
نه این که کاملا وایسه..گیر میکنه..با دسته رفیقم تست کردم راحت بود..مطمعن شدم از دستست.

این نوع رنگ نور دوال شاک بر چه مبنایی تعیین میشه؟!
آخه از روزی که خریدم بیشتر اوقاتی که بازی می کردم نورش آبی روشن بود ولی الان بیشتر قرمزه و خیلی به ندرت اونم در حد چند ثانیه سبز رنگ میشه!

این نوع رنگ نور دوال شاک بر چه مبنایی تعیین میشه؟!
آخه از روزی که خریدم بیشتر اوقاتی که بازی می کردم نورش آبی روشن بود ولی الان بیشتر قرمزه و خیلی به ندرت اونم در حد چند ثانیه سبز رنگ میشه!

بستگی به بازی داره .
یه بازی مثل GTA V وقتی پلیس میزنه دنبالت ابی و قرمز میشه
توی بازی TOMB RIDER همینطور رنگ و وارنگ میشه
توی بازی METRO REDUX با روشن کردن چراغا هی کم نور و پر نور میشه .
کلا بستگی به قابلیت و اینای بازی داره . یه چی واسه فانه :دی
فقط دوربین داشته باشی برای تشخیص دسته به دوربین استفاده میشه معمولا . این قابلیت اصلیشه .

- - -ویرایش - - -

دوستان ps4 ریکاوری نداره؟؟؟! یه بازی 35 گیگی پاک شده... کمرم شکست :|

من یه احتمال میدم بازی رفته باشه داخل LIBRARY .
احتمالا گزینه LIMIT THE NUMBER OF CONTENT رو انتخاب کردی .
الکی الکی که پاک نمیشه !!!

دوستان ببخشید یه سوال دارم.
من دو تا بازی خریدم یارو گفت پلمپه ولی پلمپش مثل بقیه بازی ها نیست انگار که خودشون با پلاستیک دورش چسبوندن اون نوار نقره ای دورش رو هم نداره.میشه یه نفر بگه از کجا باید بفهمم دست دومه یا نه.یا مثلا عکس پلمپ اصلی بازی را بزارید.ریجن بازی ها هم all هست.خود یارو میگه پلمپ سیمرغ هست و اینا.
یعنی پلاستیک دورش اون حالت سلیفونی را نداره که باحرارت پلمپ میشه.
ممنون

من دو تا بازی خریدم یارو گفت پلمپه ولی پلمپش مثل بقیه بازی ها نیست انگار که خودشون با پلاستیک دورش چسبوندن اون نوار نقره ای دورش رو هم نداره.میشه یه نفر بگه از کجا باید بفهمم دست دومه یا نه.یا مثلا عکس پلمپ اصلی بازی را بزارید.ریجن بازی ها هم all هست.خود یارو میگه پلمپ سیمرغ هست و اینا.
ممنون
غیر ممکنه بازی پلمپ اون نوار نقره ای رو نداشته باشه / ریجن 1 و 2 و 3 و غیره ... همشون اون نوار رو دارن و مشخصه اصلیش همونه. اونو نداشت مطمئن باش پلمپ نیست

آخرین ویرایش:
ممنون
رجین ال که کلا نوار دورش نداره فقط بالا و پایین و راست بازی اگه اشتباه نکنم به هم به صورت جمع شدگی چسبیده

دوستان خواهشا یکی این قضیه رو واسه همیشه برای من حل کنه ! کلی حرف ضد و نقیض در این رابطه شنیدم و خوندم . و چون واسم خیلی مهمه حتما باید حل شه برام .

من و دوستم میخوایم یه بازی رو اشتراکی با هم بخریم . فرض کنید دیتاش رو جدا دانلود می کنیم .

بعد مثلا من روی اکانت اصلی م بازی رو از استور می خرم و نصب می کنم . بعد دیتای بازی و اکانتم رو میدم به رفیقم و اون اکانت من رو تو کنسول ش پرایمری می کنه و تو اکانت اصلی خودش بازی مورد نظر add می شه .

تا اینجا درسته ؟
خب حالا این سوال ها پیش میاد :
الان اگه بخوایم بازی کنیم دقیقا باید کدوممون آنلاین باشه تا اون یکی بتونه بازی کنه ؟
میشه هرکدوممون بدون نیاز به اون یکی ؛ بازی کنه ؟

همزمان هم میتونیم بازی کنیم ؟ با هم آنلاین بزنیم ؟
و....

ممنون میشم یکی کامل توضیح بده

دوستان خواهشا یکی این قضیه رو واسه همیشه برای من حل کنه ! کلی حرف ضد و نقیض در این رابطه شنیدم و خوندم . و چون واسم خیلی مهمه حتما باید حل شه برام .

من و دوستم میخوایم یه بازی رو اشتراکی با هم بخریم . فرض کنید دیتاش رو جدا دانلود می کنیم .

بعد مثلا من روی اکانت اصلی م بازی رو از استور می خرم و نصب می کنم . بعد دیتای بازی و اکانتم رو میدم به رفیقم و اون اکانت من رو تو کنسول ش پرایمری می کنه و تو اکانت اصلی خودش بازی مورد نظر add می شه .

تا اینجا درسته ؟
خب حالا این سوال ها پیش میاد :
الان اگه بخوایم بازی کنیم دقیقا باید کدوممون آنلاین باشه تا اون یکی بتونه بازی کنه ؟
میشه هرکدوممون بدون نیاز به اون یکی ؛ بازی کنه ؟

همزمان هم میتونیم بازی کنیم ؟ با هم آنلاین بزنیم ؟
و....

ممنون میشم یکی کامل توضیح بده
۱-بله درسته
۲-شما که خریدید اکانت رو میدید ایشون رو کنسولش میزنن حالا شما برای بازی گردن حتما باید انلاین باشید ولی دوستتون افلاین هم میتونه بازی کنه
۳-اون شخص فقط باید اکانت شما رو کنسولش پرایمری شده باشه همین
۴-همزمان هم میشه استفاده کرد

سلام دوستان
چن تا سوال داشتم
1.دسته مشکی رنگ الان چند بخرم خوبه؟
2.بازی به صورت شیرینگ بخرم میشه آنلاین بزنم باش یا نه؟مثلا فیفا
3.فیفا دست دوم چن بخرم خوبه؟میخوام اگه با شیرینگ نمیشه آنلاین زد دسته دوم بخرم فیفا رو

۱-بله درسته
۲-شما که خریدید اکانت رو میدید ایشون رو کنسولش میزنن حالا شما برای بازی گردن حتما باید انلاین باشید ولی دوستتون افلاین هم میتونه بازی کنه
۳-اون شخص فقط باید اکانت شما رو کنسولش پرایمری شده باشه همین
۴-همزمان هم میشه استفاده کرد

خیلی ممنون ازتون .

پس یعنی هرکدوممون تنها هم میتونه بازی کنه ؟ مثلا رفیقم الان میخواد بازی کنه و من نیستم خونه ؛ میتونه بازی کنه دیگه ؟ یا برعکس . یعنی من بخوام بازی کنم و اون نباشه
فقط من هرموقع خواستم خودم بازی کنم باید آنلاین باشم که لایسنس ها چک بشه .

درسته ؟

خیلی ممنون ازتون .

پس یعنی هرکدوممون تنها هم میتونه بازی کنه ؟ مثلا رفیقم الان میخواد بازی کنه و من نیستم خونه ؛ میتونه بازی کنه دیگه ؟ یا برعکس . یعنی من بخوام بازی کنم و اون نباشه
فقط من هرموقع خواستم خودم بازی کنم باید آنلاین باشم که لایسنس ها چک بشه .

درسته ؟
اره میتونید بازی کنید
فقط شما موقع بازی باید انلاین باشید تا لایسنس چک کنه ولی دوستتون نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or