عزیز اگه جاش مناسبه حساس نشید الکی باخیال راحت بازیتو بکن بازی با بازی فرق میکنهیه سوال دوستان چند وقتی هستش صدای فن کنسول من نسبت به قبل بیشتر شده قبلا خیلی کم صدا میداد حتی وقتی تلو بازی میکردم حالا که the evil within بازی میکنم صداش خیلی بیشتر شده به نظر شما جاشو عوض کنم

سلام دوستان اقا موقع بازی انلاین مثلا فیفا (چون خودم فیفا بازی میکنم:d ) چقدر حجم اینترنت استفاده میشه فکر میکنم این سوال خیلی از دوستان باشه با این اینترنت محدود چون من خودم شخصا برای هر گیگ 3700 باید پول بدم ممنون میشم راهنمایی کنید که اگه مصرف بالا هستش بذاریم تو ساعت رایگان انلاین بازی کنیم البته اگه جواب بده تو ساعت رایگان
با تشکر
نمیشه عزیزدوستان یه سوال وقتی دیسک بازی رو تو دستگاه میندازیمو کپی میکنیم میتونیم بعدا بدون دیسک بازی کنیم؟فکنم اول باید هک بشه اره؟من هنوز ps4 دستم نرسیده واسه همین خواستم بپرسم
دسته پلی3 به پلی4 نمیخوره؟یعنی کار میکنه یا نه؟
این اینترنت نامحدود که میفرمایید سرعت دانلودش چه قدره عزیز ؟دوست عزيز منم نازه ps4 خريدم
واقعا ترافيك رو ميخوره
خيلي مصرفش بالاست
رفتم يه اينترنت نامحدود شاتل ارت يك خريدم
ماهي ٢٥ تومن
الان راحت دارم زندگي ميكنم
من حساب و كتاب كردم ديدم اين به صرفه تره تا اينكه ايمنرنت حجمي داشته باشم
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیر کار نمیکنهدسته پلی3 به پلی4 نمیخوره؟یعنی کار میکنه یا نه؟
سلام عزیزسلام
یه سوالی داشتم
بازی دانلود شده در psn حالا یا رایگان یا خریداری شده فقط در مواقع ای که اکانت ما شارژ داره قابل دسترسی هست یا برای همیشه؟
ممنون می شم پاسخ بدید
خودتم میتونی اندازه بگیری راحت D:دوستان اسکین رو به نظرتون روی چه نوع کاغذی باید چاپ کنم ؟ آخه خودم دارم طراحی میکنم میخوام برایش کاغذ بگیرم چاپش کنم خودم
ممنون میشم
بعد یه چیز دیگه . برنامه خاضی هست که بشه باش سایزها درست به اندازه PS4 تنظیم کرد ؟ چون توی 1 سایت درست کردم و متاسفانه Save نداره و برای سفارش دادن اسکین کاستوم هست
ممنون میشم
اگر بازی اپدیت نمیشه به هر دلیلی ....سلام.
من آخرین آپدیت بازی GTA 5 رو دانلود کردم اما وقتی میخام آپدیت کنم مدام صفحه رفرش میشه و آپدیت نمیشه.
صفحه ی Installing Update File میاد و میره. چه کار باید بکنم؟
ممنون از دوستان
آره داداش الان دارم با فتوشاپ درستشون میکنمخودتم میتونی اندازه بگیری راحت D: