هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام بچه ها
من 4روزه ps4 خریدم
ریجن 3
بچه ها میگن سرعت دانلود رو ps4 کمتر از سرعت دانلود مثلا با کامپیوتره
ولی برای من برعکسه
یعنی من با IDM با سرعت 400 دانلود میکنم ولی با ps4 تست کانکشن زدم سرعت دانلود رو زد 700
میخواستم ببینم ممکنه اینطوری؟!

سلام دوستان من همین امروز ps4 خریدم فعلا از تنظیماتش سر در نیاوردم الان من می خوام اکانت درست کنم رجینو کجا بزنم خوبه؟

بهتریناش انگلیس و آمریکان، که از این دو تا آمریکا بهتره (از لحاظ قیمت کمتر بازیها و عرضه زودتر بازیها)
البته چون اکثر بازیهای مغازه ها تو ایران ریجن دو ان، باید کنارش یه اکانت انگلیس هم بسازی تا اگه خواستی
dlc و از این چیزا واسه بازیت بگیری. اما شک نکن امریکا بهتره.

اره :((

سایت سونی رو میتونی یه چک بکن ببین کی زده اوکی میشه
تو بلوگش که هر چی نگاه کردم چیزی نزده
یه شب گفتیم بازی کنیما
لامصب کل روز که پینگ بالاس الان که اوکیه زدن به ... دادنش
-----------------------
درست شد دیگه

آخرین ویرایش:
آقا ما activate کردیم اکانت اصلیمونرو که پلاس داره
ولی روی اون یکی اکانتمون پلاس قرار نگرفت ؟مشکل از چیه؟ یا اینکه من راهکار رو اشتباه میرم؟
ممنون

بهتریناش انگلیس و آمریکان، که از این دو تا آمریکا بهتره (از لحاظ قیمت کمتر بازیها و عرضه زودتر بازیها)
البته چون اکثر بازیهای مغازه ها تو ایران ریجن دو ان، باید کنارش یه اکانت انگلیس هم بسازی تا اگه خواستی
dlc و از این چیزا واسه بازیت بگیری. اما شک نکن امریکا بهتره.

ممنون دوست عزیز منم به خاطر بازی ها نگران بودم چون رجین 1 کم پیدا میشه اوکی مرسی

ولی روی اون یکی اکانتمون پلاس قرار نگرفت ؟مشکل از چیه؟ یا اینکه من راهکار رو اشتباه میرم؟
ممنون
primary کردن پلاس صرفا جهته اجازه دادن بازی کردن انلاین برای دیگر اکانتها و استفاده امکاناته اکانتی هست که primary شده
همین :)

ای بر پدر این سونی
میخواستم الان PVZ رو دانلود کنم مثل این که دارن درست میکنن استور رو .
فردا هم که تمومه فرصتش :|
از طریقه وب فک کنم بشه ادش کنی توی library !

چجوری میشه ذخیره بازی رو از یه اکانت به یه اکانت دیگه رو همون کنسول منتقل کرد ؟
همچین امکانی وجود نداره.

primary کردن پلاس صرفا جهته اجازه دادن بازی کردن انلاین برای دیگر اکانتها و استفاده امکاناته اکانتی هست که primary شده
همین :)

یعنی فقط میشه بازی های آنلاین باهاش انجام داد؟!!
دانلود بازی های رایگان چطور؟!!
چون من الان اکانت آمریکام که پلاس داره رو primary کردم, پس باید بشه با اکانت ژاپنم از استور بازی های رایگان رو دانلود کنم؟!!یا اینطور نیست؟

یعنی فقط میشه بازی های آنلاین باهاش انجام داد؟!!
دانلود بازی های رایگان چطور؟!!
چون من الان اکانت آمریکام که پلاس داره رو primary کردم, پس باید بشه با اکانت ژاپنم از استور بازی های رایگان رو دانلود کنم؟!!یا اینطور نیست؟
سونی همچین چیزی در اختیار کسی نزاشته بود و نگفته بود

primary کردن اکانت پلاس دار فقط در جهت این هست که مابقی اکانتهای روی یک کنسول نیازی به خرید پلاس برای انلاین بازی کردن دیگه نخواهند دشات
اکانتی هم که primary میشه کلا مابقی اکانتها میتونن از بازیهای دانلود شده این اکانت استفاده کنن روی اکانته خودشون

دوستان قیمتها چرا اینطور شده یهو،جهشش الکیه!
یه جای خوب که کف قیمت میده سایت یا مغازه از تهران لطفا پ.خ کنید

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

دلار رفته بالا داداشه من
یه علت دیگشم بخاطر سری جدید PS4 ها که هست که پارت نامبر جدید داره و وایفاشون نسبت به مدل های قبلی تقویت شدست.بخاطر همین فروشنده ها میکشن روش

ممنون

علامتش نمیاد ولی پلاس داری و میتونی انلاین بازی کنی ولی از استور فقط همون اکانتی که علامت داره میتونه خرید کنه یا بازی رایگان بگیره

دلار رفته بالا داداشه من
یه علت دیگشم بخاطر سری جدید PS4 ها که هست که پارت نامبر جدید داره و وایفاشون نسبت به مدل های قبلی تقویت شدست.بخاطر همین فروشنده ها میکشن روش

شیب افزایش قیمت کنسول از دلار خیلی بیشتره!
وایفای هم قوی بشه قیمت همون قیمته،فروشنده ها چرا میکشن روش!!!
عجب بازارسیاهیه!

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or