پاک شدن بازیا ؟ این مورد اصلا تا حالا ندیدم و اینجا هم کسی نداشته ×+_×این کنسول پره از مشکلات و باگ های نرم افزاری!
که ممکنه واقعا اذیت کننده باشه.
از پاک شدن بی دلیل بازی ها بگیرین تا آپدیت های دانلود شده ولی مشکل دار!( یعنی آپدیت دانلود میشه اما با خاموش کردن کنسول و راه اندازی مجدد میبینید اپدیت دوباره داره دان میشه یا صد مگ کم شده! )
از بس ریپورت دادیم خسته شدیم!
همین الان کنسولو روشن کردم داره دویست مگ دوباره برای اپدیت GTA V دان می کنه در صورتی که کامل تمام شده بود!
یا فریز شدن دستگاه، کرش های روی اعصاب!، عمل نکردن دکمه ی PS و....
جالبه که اکثرا با اپدیت دو اضافه شدن!
اگر قرار باشه به همین منوال پیش بره یا باید قیدشو زد یا اعصاب فولادین داشته باشی!
پاک شدن بازیا ؟ این مورد اصلا تا حالا ندیدم و اینجا هم کسی نداشته ×+_×
در کل عجیبه
انقدر مشکل نداشت کنسول . یعنی من خودم شخصا استفاده میکنم توی این 1 سال .... انقدر مشکل ندیدیم
به هر حال امیدوارم حل بشه در اینده
موفق باشید.
من فکر میکنم فریور دستگاه شما دچار مشکل شدهاین کنسول پره از مشکلات و باگ های نرم افزاری!
از پاک شدن بی دلیل بازی ها بگیرین تا آپدیت های دانلود شده ولی مشکل دار!( یعنی آپدیت دانلود میشه اما با خاموش کردن کنسول و راه اندازی مجدد میبینید اپدیت دوباره داره دان میشه یا صد مگ کم شده! )
همین الان کنسولو روشن کردم داره دویست مگ دوباره برای اپدیت GTA V دان می کنه در صورتی که کامل تمام شده بود!
اگر قرار باشه به همین منوال پیش بره یا باید قیدشو زد یا اعصاب فولادین داشته باشی!
منم همچين مشكلاتي رو خداروشكر نداشتماین کنسول پره از مشکلات و باگ های نرم افزاری!
دوستان بازی بتلفیلد 4 افلاین هم داره یا فقط باید انلاین بازی کنیم مثل دستینی.ممنون.
مگه بازی دستینی بخش آفلاین نداره!!؟
صرفا نمیشه گفت سخت افزاری باشن. مثلا عمل فریز ممکنه باگ نرم افزاری باشه و همینطور کلید پی اس.در کل همیشه یه درصدی مشکل و خرابی هست که امیدوارم اینجا نصیب هیچکی نشه و از اون مهمتر اصلا پیش نیان. امیدوارم این دوستمون با یه ریبیلد دیتابیس یا کارای دیگه مثل اپدیت و ... مشکلشون نرم افزاری باشه و حل بشه.منم همچين مشكلاتي رو خداروشكر نداشتم
فريز كردن وسط بازي و عمل نكردن دكمه ي پي اس مشكل سخت افزاري هست نه نرم افزاري!
لول فک کنم اشبتاهی delet کردم ×_×
اره بر حسبه کله اماره psn نشون میده توی trophy لیست !
دیگه همینه دیگه
اون درصدی که دوستمون میگه کناره تروفی زده میشه وقتی وارده تروفی لیسته یه بازی میشی .اون درصد مگه درصد تعداد تروفی هایی که شخص میگیره نیست !!! ؟
مثلا کل تروفی های بازی رو بگیری میشه 100%
پس یعنی نداره !با سلام
چرا داره ولی باید حتما آنلاین باشی تا بتونی بازی کنی.
موفق باشید.
خیر . بازی کلا انلاین هست . حالا چه بخوای تنهایی بری چه نه ...مگه بازی دستینی بخش آفلاین نداره!!؟