هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان خواهشی هرکی میتونه همین جا یا پ خ راهمنایی کنه.
فردا میخوام یه پلی 4 بگیرم .
دست دوم ریجن 2 اروپا 1150 خوبه بگیرم (چیز اضافی نداره )
یا
دست دوم ریجن 1 امریکا با دوتا دسته و فیفا 15 1500 ؟

این قیمت امکان نداره که... ریجن دو قیمتش یک و پونصد و خورده ای هست...

دست دوم منظورشون بود .

دوست عزیز اگه ساختی دسته دوم بگیری ؛ حتما همه چیز ش رو تست کن و ترجیحا یه مهلت تست هم بگیر که بتونی یه روز با کنسول کشتی ( ! ) بگیری که سالم باشه !
دسته رو حتما چک کن . آنالوگ ها و خلاصه همه چیز .

اگر هم ریجن 1 خواستی دسته دوم بگیری ؛ حتما حواست باشه که سه ماهه اول 2013 نباشه که خرابی زیاد بوده تو اون بازه زمانی .

بین دو تا انتخابی هم که گفتی بستگی به کاربری ت داره . اگه تو خونه با کسی بازی می کنی و اهل فیفا هم هستی ؛ خب طبیعتا باید مورد دوم رو انتخاب کنی . ولی اگه مثل من تنها بازی می کنی و خیلی هم فوتبالی نیستی ؛ گزینه ی اول مناسب تر ه .

---------------------

دوستان یه سوال هم داشتم .

من این اولین کنسول هست بعد از چند سال که خریدم ( بعد از PS one ) و با PC بازی می کردم .

اگه در مورد این تروفی یه اطلاعات بدین ؛ ممنون می شم .

مثلا من الان تروفی های اساسین رو کامل بگیرم ؛ اینا سیو که بشه همیشه روی اکانتم می مونه ؟ یعنی با PSN سینک میشه ؟ حتی اگه بازی رو بدم بره دیگه ؟

بعد میشه ازش استفاده ای هم کرد ؟ یا مثل 100% کردن خود بازی فقط واسه کنجکاوی و هیجان ش برای گیمر هست این پلات کردن ؟

دوستان یه سوال هم داشتم .

من این اولین کنسول هست بعد از چند سال که خریدم ( بعد از PS one ) و با PC بازی می کردم .

اگه در مورد این تروفی یه اطلاعات بدین ؛ ممنون می شم .

مثلا من الان تروفی های اساسین رو کامل بگیرم ؛ اینا سیو که بشه همیشه روی اکانتم می مونه ؟ یعنی با PSN سینک میشه ؟ حتی اگه بازی رو بدم بره دیگه ؟

بعد میشه ازش استفاده ای هم کرد ؟ یا مثل 100% کردن خود بازی فقط واسه کنجکاوی و هیجان ش برای گیمر هست این پلات کردن ؟
برای همیشه به psn اکانتت سینک میشه و میمونه ...
خیر ... جنبه show off و رقابتی داره دیگه :d بعد level ات هم بالا میره !

برای همیشه به psn اکانتت سینک میشه و میمونه ...
خیر ... جنبه show off و رقابتی داره دیگه :d بعد level ات هم بالا میره !

چرا تو نقل قول پست من ؛ اسم م رو نوشته evil within ؟!!!!! به شیاطین پیوستم !!!؟!! ؟

دمت گرم ! بعد یه چیز دیگه . الان این % که جلوی هر تروفی زده ؛ درصد تعداد نفراتی هستن که اون تروفی رو گرفتن ؟ یعنی الان مثلا رسیدن به چپتر 5 اساسین رو فقط 40 % تونستن برن ؟!! چرا آخه ؟

چرا تو نقل قول پست من ؛ اسم م رو نوشته evil within ؟!!!!! به شیاطین پیوستم !!!؟!! ؟

دمت گرم ! بعد یه چیز دیگه . الان این % که جلوی هر تروفی زده ؛ درصد تعداد نفراتی هستن که اون تروفی رو گرفتن ؟ یعنی الان مثلا رسیدن به چپتر 5 اساسین رو فقط 40 % تونستن برن ؟!! چرا آخه ؟
لول فک کنم اشبتاهی delet کردم ×_×
اره بر حسبه کله اماره psn نشون میده توی trophy لیست !
دیگه همینه دیگه D: چراش که نمیدونم :))

آقا کسی نمیدونه کابل HD - ps3 به Ps4 میخوره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظورت HDMI هست که نباید مشکلی باشه!@_@

ممنون از جواب دوست عزیزم .
من میخوام برا انلاین بازی کردن هم راحت باشم .(بازی هاش گیر بیاد مطابق با ریجن دستگاه)
از Dlc و ... هم خواستم استفاده کنم راحت باشم (منظورم اینه کدوم ریجن باشه بهتره )

آخرین ویرایش:
ممنون از جواب دوست عزیزم .
من میخوام برا انلاین بازی کردن هم راحت باشم .(بازی هاش گیر بیاد مطابق با ریجن دستگاه)
از Dlc و ... هم خواستم استفاده کنم راحت باشم (منظورم اینه کدوم ریجن باشه بهتره )
لازم نیست با ریجن سدتگاه مطاقبت داشته باشه !
dlc فقط ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه.
راحتی انلاین به نته خودت برمگیرده
موفق باشی.

دوستان من بخوام دانلود و آپدیت اتوماتیک بازی ها رو غیر فعال کنم باید تیک اون گزینه تو قسمت نتورک رو بردارم؟
الان دیگه راحت پاز گذاشتن ! میتونی پاز کنی مشکلی نیست !

دوستان این دستگاه میگم قیمتش خوبه ؟
ریجن 2 اروپا فوریه 2014
یک دسته اضافی.
یک عدد فیفا 15
یک جفت محافظ آنالوگ .
به همراه اسکین چسبیده شده خدای جنگ.
1500؟
(با تشکر فراوان از همتون که سریع جواب میدید )

ریجن 2 اروپا فوریه 2014
یک دسته اضافی.
یک عدد فیفا 15
یک جفت محافظ آنالوگ .
1500؟
اگه ریگی به کفش فروشنده نباشه جفت پا بگیرش.البته اون ریگو مد نظرت قرار بده:d

ریجن 2 اروپا فوریه 2014
یک دسته اضافی.
یک عدد فیفا 15
یک جفت محافظ آنالوگ .
1500؟

پول به دستگاه دست دو نده یکم بیشتر پول بده بهتر بخر

لول چرا ! من تا اخرش رفت ×_× ( رو درجه سختی اخر ) منتهی یکم صبر و حوصله میخواست فقط

من از شدت مزخرف بودنش ولش کردم :دی
گرچه واقعاً هم روی درجات سختی بالا بازی اعصاب خورد کن میشد :دی

آخه همه بیکار نیستن بازی رو بگیرن یه روزه برن تا آخرش :دی
چند ماه که بگذره این مدل تروفی ها رو اکثر افراد میگیرن.

مشکل اینجاست پول ندارم !!!
فروشندش آدم معتبری اما ازش مهلت تست حتما باید بگیرم .

اگه فروشنده آدم معتبریه، مهلت تست هم میده، پول هم نداری خب بخر دیگه :دی ولی اینجوری نباشه که 1 سال دیگه یه بلایی سر دستگاه اومد هی بزنی تو سر خودت که چرا نو نخریدم :دی دستگاه الکتریکی همینه، ممکنه خراب شه :دی
اما اگه یه فروشنده معتبر و محترمی مثل من بود بخر، خیالتم راحت باشه :دی

آخرین ویرایش:
سلام
یه تاپیک بود که طریقه share کردن کاهش پینگ با ps4 رو آموزش داده بود .
میشه آدرسشو بگین؟
//////////
و اینکه زیره کنسول تو راستای دکمه پاور اون خط سیاهه دوتا برامدگی اول و آخر هست...طبیعیه؟
سوال اولیتو خبر ندارم ولی دومی آره طبیعیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or