هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوال در مورد اکانتهای ساخته شده توسط کاربران
وقتی شخصی انلاین بازی میکنه برای مثال بازی نیدفوراسپید
آیا تمام اطلاعات اون روی سرور ذخیره میشه و بین کاربران مختلف امتیاز بندی کلی میشه یا خیر؟
یعنی رتبه بندی انلاین اون بین همه محاسبه میشه؟
به عبارتی مثلا میشه فهمید چه کسی در کل در بین انلاین بازها بهتر هست یا خیر؟
این رتبه بندی اگر وجود داره ایا در بازیهای دیگر هم وجود داره مثل مسابقات ورزشی مثل فوتبال و ...
با تشکر

یه سوال در مورد اکانتهای ساخته شده توسط کاربران
وقتی شخصی انلاین بازی میکنه برای مثال بازی نیدفوراسپید
آیا تمام اطلاعات اون روی سرور ذخیره میشه و بین کاربران مختلف امتیاز بندی کلی میشه یا خیر؟
یعنی رتبه بندی انلاین اون بین همه محاسبه میشه؟
به عبارتی مثلا میشه فهمید چه کسی در کل در بین انلاین بازها بهتر هست یا خیر؟
این رتبه بندی اگر وجود داره ایا در بازیهای دیگر هم وجود داره مثل مسابقات ورزشی مثل فوتبال و ...
با تشکر
معمولا بازیهای انلاین ( بخشه انلاینشون ) روی سرور ذخیره میشه ....
اون قضیه مربوط به انتخابه سازنده هست ... ولی به همین صورت محاسبه میشه چون همه اطلاعات ثبت میشه
بله یه قسمتی هست معمولا حالت leadboard داره !
معمولا توی همه بازیهای انلاین هست.

دوستان يه مشكلي برام پيش اومده...
من امروز پي اس ان اي ديم ( ايميلي كه براي اكانتمون وارد كرديم) رو عوض كردم يه ايميل ديگه گذاشتم، و اكتيوشم كردم از طريق لينكي كه فرستاده بود، بعد اومدم با اون ايميل قبليه يه اكانت ديگه بسازم كه ارور داد با اين ايميل اكانت ساخته شده و ساين اين كنين!
الان من نه ميتونم با ايميلم اكانت بسازم و نه اكانتي وجود داره كه واردش بشم...
ممنون ميشم كمكم كنين خيلي فوريه :(

معمولا بازیهای انلاین ( بخشه انلاینشون ) روی سرور ذخیره میشه ....
اون قضیه مربوط به انتخابه سازنده هست ... ولی به همین صورت محاسبه میشه چون همه اطلاعات ثبت میشه
بله یه قسمتی هست معمولا حالت leadboard داره !
معمولا توی همه بازیهای انلاین هست.
این لیدربوردها شامل اکانتهای ساخته شده همه ریجنها میشه یا خیر؟
برای مثال هر ریجن رتبه بندی مخصوص خودش رو داره یا همه کشورها و یوزرها و کاربران شامل یه رتبه بندی کلی میشن؟
با تشکر

دوستان سلام . بالاخره بعد از 4 ماه خرابی امروز به زور از فروشنده یه ps4 دیگه گرفتم(region 2 ) . الان چند تا سوال پیش اومده که میخوام خدمت شما بزرگواران عرض کنم :
1_ تو جعبه یه کارت گارانتی مربوط به کشور های خاورمیانه بود اگه یه موقع دستگاه خراب شد میشه با اون کارت دستگاهو تو ترکیه یا امارات تعویض کرد ؟
2_ پشت کنسول زده 4b . این عدد مال چه ماه و سالیه ؟
3_دستگاه قبلی من region 1 بود و سیم دوشاخش با مال ابن فرق میکرد ( این یکی سیمش شبیه سیم رادیو هستش و روش هم چیزی از سونی ننوشته ولی ولتازش 250 هست ) خطرناک نیست احتمالا ؟
4_ دوستان دستگاهو که روشن میکنم اون 1 ثانیه ی اول یه صدای عجیبی از دستگاه میاد که کنسول قبلیم این صدارو نمیداد ! مشکلی داره عایا ؟
شرمنده سرتونو درد آوردم .

این لیدربوردها شامل اکانتهای ساخته شده همه ریجنها میشه یا خیر؟
برای مثال هر ریجن رتبه بندی مخصوص خودش رو داره یا همه کشورها و یوزرها و کاربران شامل یه رتبه بندی کلی میشن؟
با تشکر
گفتم که این مساعل مربوط به بازی هست نه به اکانت و psn و سونی . یعنی جزوی از محتوای بازی هست.
باز سوال دومت هم بستگی داره اما معمولا یه all دارن و یه friends .

دوستان سلام . بالاخره بعد از 4 ماه خرابی امروز به زور از فروشنده یه ps4 دیگه گرفتم(region 2 ) . الان چند تا سوال پیش اومده که میخوام خدمت شما بزرگواران عرض کنم :
1_ تو جعبه یه کارت گارانتی مربوط به کشور های خاورمیانه بود اگه یه موقع دستگاه خراب شد میشه با اون کارت دستگاهو تو ترکیه یا امارات تعویض کرد ؟
2_ پشت کنسول زده 4b . این عدد مال چه ماه و سالیه ؟
3_دستگاه قبلی من region 1 بود و سیم دوشاخش با مال ابن فرق میکرد ( این یکی سیمش شبیه سیم رادیو هستش و روش هم چیزی از سونی ننوشته ولی ولتازش 250 هست ) خطرناک نیست احتمالا ؟
4_ دوستان دستگاهو که روشن میکنم اون 1 ثانیه ی اول یه صدای عجیبی از دستگاه میاد که کنسول قبلیم این صدارو نمیداد ! مشکلی داره عایا ؟
شرمنده سرتونو درد آوردم .
1. ترکیه جزوه اروپا محسوب میشه نه خاورمیانه . باید Ok باشه امارت . البته من با سیستم گارانتی اونجا اشنایی ندارم ×_×
2. سه ماه دوم ساله 2014
3. مولتی هستن 4 ها همه
4. صدای تق ماله همه هست ... توجه نداشتی قبلا بهش ...

دوستان يه مشكلي برام پيش اومده...
من امروز پي اس ان اي ديم ( ايميلي كه براي اكانتمون وارد كرديم) رو عوض كردم يه ايميل ديگه گذاشتم، و اكتيوشم كردم از طريق لينكي كه فرستاده بود، بعد اومدم با اون ايميل قبليه يه اكانت ديگه بسازم كه ارور داد با اين ايميل اكانت ساخته شده و ساين اين كنين!
الان من نه ميتونم با ايميلم اكانت بسازم و نه اكانتي وجود داره كه واردش بشم...
ممنون ميشم كمكم كنين خيلي فوريه :(
مگه میشه اکانتی وجود نداشته باشه ؟
شما اخرین ایمیلی به اکانت دادید با همون هم میمونه و تایید میشه .
اگر چیزی غیر از این هست با سونی تماس بگیر برات درست میکنن.

گفتم که این مساعل مربوط به بازی هست نه به اکانت و psn و سونی . یعنی جزوی از محتوای بازی هست.
باز سوال دومت هم بستگی داره اما معمولا یه all دارن و یه friends .

1. ترکیه جزوه اروپا محسوب میشه نه خاورمیانه . باید Ok باشه امارت . البته من با سیستم گارانتی اونجا اشنایی ندارم ×_×
2. سه ماه دوم ساله 2014
3. مولتی هستن 4 ها همه
4. صدای تق ماله همه هست ... توجه نداشتی قبلا بهش ...

مگه میشه اکانتی وجود نداشته باشه ؟
شما اخرین ایمیلی به اکانت دادید با همون هم میمونه و تایید میشه .
اگر چیزی غیر از این هست با سونی تماس بگیر برات درست میکنن.
الان کنسول هنگ کرد 5 دقیقه صبر کردم ولی درست نشد گفتم خاموشش کنم و با دسته خاموشش کردم ولی بعد نوشته اومد که do not unplug ps4 when the light bar is on یه چیزی تو همین مایه ها بعد دستگاه تصویرش رفته ولی چراغش روشنه و کارمیکنه ( رنگشم سفیده ) میخوام سیمشو بکشم ولی میترسم . تورو خدا بگین باز چش شده :(((

الان کنسول هنگ کرد 5 دقیقه صبر کردم ولی درست نشد گفتم خاموشش کنم و با دسته خاموشش کردم ولی بعد نوشته اومد که do not unplug ps4 when the light bar is on یه چیزی تو همین مایه ها بعد دستگاه تصویرش رفته ولی چراغش روشنه و کارمیکنه ( رنگشم سفیده ) میخوام سیمشو بکشم ولی میترسم . تورو خدا بگین باز چش شده :(((
دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دار اگه اتفاقی نیوفتاد از برق بکش نگران نباش چیزیش نمیشه

نگه داشتم اثر نکرد . داشتم یه فایلی رو دانلود میکردم بعد یه بازی گذاشتم که پلی کنم و دستگاه هنگید :(
الان که دقت کردم دیدم که چراغش سفیده چشمک زنه . دوستان چی کار کنم ؟ :((

دوستانی که بازیهای زیادی رو تجربه کردند بین گرافیک فار کرای 4 و جی تی آی وی کدوم رو از لحاظ گرافیکی بهتر میبنن؟
اینطور که به نظر میاد این دو بازی از لحاظ گرافیکی تونسته علاقه مندان نسل هشتمی رو حسابی راضی کنه
البته در اینکه امکانات بازی جی تی آی بیشتر از فار کرای هست شکی نیست ولی سوال اصلی در مورد گرافیک بازی هست که کدوم از نظر دوستانی که هر دو رو تجربه کردند بهتره؟
در کل بهترین و چشم نوازترین گرافیک حال حاضر بین بازیهای پی اس فور کدوم بازی هست؟
با تشکر

دوستانی که بازیهای زیادی رو تجربه کردند بین گرافیک فار کرای 4 و جی تی آی وی کدوم رو از لحاظ گرافیکی بهتر میبنن؟
اینطور که به نظر میاد این دو بازی از لحاظ گرافیکی تونسته علاقه مندان نسل هشتمی رو حسابی راضی کنه
البته در اینکه امکانات بازی جی تی آی بیشتر از فار کرای هست شکی نیست ولی سوال اصلی در مورد گرافیک بازی هست که کدوم از نظر دوستانی که هر دو رو تجربه کردند بهتره؟
در کل بهترین و چشم نوازترین گرافیک حال حاضر بین بازیهای پی اس فور کدوم بازی هست؟
با تشکر
هر دو در سطحه خودشون گرافیکه خوبی دارن
قابل مقایسه و اینکه بگیم کدوم بهتره نیستن چون GTA V یه نسخه توسعه یافته بر حسبه نسخه نسل قبل هست در حالی که far cry برای نسل بعد طراحی شده از ابتدا و بعد برای نسل قبل scale down شده..

دوستان یک خبری بدم به خاطر گزارش هایی که برای Sony ارسال شده مبنی بر وجود داشتن اشکالاتی در بخش نرم افزاری دستگاه و باز نشدن بعضی از صفحات بخش Psn گفتن که در چند روز آینده یک آپدیت میدن که مشکلات رو برطرف میکنه پس آماده باشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or