danial.wwf
کاربر سایت
من در حالت عادی همیشه یه اهنگ در حال play دارم.وقتی ps4 رو روشن میکنم صدای اهنگ داشبورد میفته روی اهنگم و میره رو اعصاب.
تم یا چیزی داره که بدون اهنگ باشه داشورد؟
نیازی به عوض کردن تم لزوما نداره .من در حالت عادی همیشه یه اهنگ در حال play دارم.وقتی ps4 رو روشن میکنم صدای اهنگ داشبورد میفته روی اهنگم و میره رو اعصاب.
پس یعنی نداره !
بچه ها یه سوال وقتی که خاموش می کنیم دستگاه رو پیشنهاد میشه دیسک رو دربیارییم یا نه ؟ به این خاطر میپرسم چون خیلی اجیکت کردن دیسک و این ور و اون ور گذاشتن هر دو به نظرم شاید خیلی خوب نباشه ولی از طرف دیگه شنیدم درایو بلوری حساسه و باید دیسک رو در آورد
مرسی برای جواب پیشاپیش
دوستان یه سایت برا اندازه گیری پینگ اوت بدید ممنون
شانس مارو ببین پول نداشتم دستگاه پر بودش با قیمت مناسب الانم که پولم جوره یا نیست یا قیمتش بالا هست.دوستان یه سوال واسه دسته قسمت آنالوگش محافظ بگیرم؟ چه جوریه آسیب پذیره؟ اگه واقعا لازم هست بگیرم.
مثل روکش LCD موبایل و تبلت نباشه .. خیلی ها میگیرن در حالی که به لطف گوریلا گلس هیچ نیازی نیست .
نه اون واسه موبایل و تبلت هستش ضد خشیه که همه گوشی ها دارن . تو GSMARENA.COM تو مشخصات گوشی ها قسمت صفحه نوشته نسخشو .من دو سه هفته پیگیر قیمت ها بودم تا اینکه پولم جور شد، ولی وقتی واسه خرید رفتم 160 تومن گرون تر شده بود! :/
گوریلا گلس چیه؟ مبوط به دسته س؟! چیزی راجبش نشنیده بودم
به نسبت اوایل که خیلی بهتر شده D: ولی خب به معنای 0 شدن نیست D:ذوستان میخام بازی بتلقیلد 4 رو بگیرم این بازی احیانا مشگلی باگی کلا دیگه مشگلی نداره که؟ممنون.
[/QUOTE]دوستان خواهشن بی اطلاع بچه ها رو نترسونید من خودم تقریبا تو این یه ساله دیسک همیشه تو دستگاه بوده تازه تو ps3که چندین سال همینجوری بازی کردم هیچ مشکلی هم نداشتم خیلیا هم همینکارو میکنن مشکلی ندارن خیالتون راحت.
- - -ویرایش - - -
بازی the last of us چرا واسه من مولتی نداره حتما باید اول سینگلو تموم کرد؟؟؟
مشکلی نداره در کل . هر طور راحتیبچه ها یه سوال وقتی که خاموش می کنیم دستگاه رو پیشنهاد میشه دیسک رو دربیارییم یا نه ؟ به این خاطر میپرسم چون خیلی اجیکت کردن دیسک و این ور و اون ور گذاشتن هر دو به نظرم شاید خیلی خوب نباشه ولی از طرف دیگه شنیدم درایو بلوری حساسه و باید دیسک رو در آورد
مرسی برای جواب پیشاپیش
من منظورم با بخش سینگل پلیرش هست که برای تجربه اش باید آنلاین باشی.
- - -ویرایش - - -
از طریق دسته بازی اجکت کنید.
باید حتما دیسک رو در بیارید
دستگاه هر جنسی هم باشه خراب میشه اگر بخوای یه دیسک بزاری توش بمونه
موفق باشید.

زرشک!
من دیسک رو در نمیوردم!
اونم واسه یه مدت مدید!
خدا رو شکر که تا الان مشکل جدی ای پیش نیومده...
-------
الان من کامنت بقیه رو خوندم انگار جدی نیست!
نفهمیدیم آخر! مشکلی ایجاد میشه یا نه؟!
------
این سیف مود رو هرکاری می کنم نمیشه اورد! هفت ثانیه نگه میدارم ولی یا خاموش میشه یا میره تو رست مود!