از اینا من دارم ولی کلا روی دسته رو میگریند و مزاحم میشند ادم راحت نیست باید با قیچی بیوفتی به جون محافظ قسمتهای اضافه رو بچینی مخصوصا توی بازیهای رسینگ یا سبک جی تی ای خیلی اذیت میکنند باعث میشه فرمون ماشین تا اخر نپیچهآقا این محافظ ژله ای دسته ها خوبن ؟
تو دست که اذیت نمی کنن ؟
کسی استفاده کرده ؟
![]()
بدرد نمیخوره نگیر اگه دسته عرق کنه عرق جذب نمیکنه دسته از دستت لیز میخوره و سایزه دسته بزرگ تر میشه که اذیت میکنهآقا این محافظ ژله ای دسته ها خوبن ؟ تو دست که اذیت نمی کنن ؟کسی استفاده کرده ؟![]()
اروره خاصی چیزی میده ؟سلام
بازی battle islands رو روی ps4 دانلود کردم ولی کانکت نمیشه!کسی میدونه مشکلش چیه؟؟
میشه مشکلی نداره منتهی اصلش این هست که بازی این قابلیت رو داشته باشه یا نه !دوستان دو تا ps4 رو میشه به هم لینک کرد؟؟! اگه مشه چه بازی هایی رو میشه به صورت lan بازی کرد؟!
دکمه option کلا کار نمیکنه یا فقط توی COD GHOSTS ؟دوستان من یک ps4 از دیجی کالا گرفتم ریجن3
بعد توی بازی cod ghosts میرم اونجایی که باید بزنم options بره توی منو نمیره
کار نمیکنه توی منو درسته ولی
توی اپلیکیشن های دیگه هم همینجور هیچ دکمه ای کار نمیکنه
مشکلش چیه؟
بازیو چند بار ریختم درست نمیشه
دکمه option کلا کار نمیکنه یا فقط توی COD GHOSTS ؟
بعد گفتی توی app های دیگه هیچ دکمه ای کار نمیکنه ؟ یعنی کلا توی منو درست هست اما داخله بازی و اینا هیچ دکمه کار نمیکنه ؟
بعد نیست دستت رو روی power نگه داری 7 ثانیه تا دو بیپ بزنه بعدش دستت رو برداری و دوباره بزاری از منوی Safe mode بالا میاد. اونجا Rebuild DAtabase انجام بده ببین حل میشه یا نه و
در ضمن اطمینان داشته باشه اخری فریمور کنسول نصب هست .
سلام دوستان لطفا اینجا یا پ.خ واسم یه سایت معرفی کنید که بازیهای کارکرده . Ps4 خرید و فروش میشه...اینجارو که درشو تخته کردن.سپاس
هیچ فرق سخت افزاری ندارند.یکی فرق رجیون ها رو میگه لطفا (غیر از موارد DLC )
کدوم به نظرتون بهتره مثلا اوایل که xbox 360 اومده بود یه سری گرفتن که این اواخر نسبت به کسایی که کنسول pal داشتن یک مقدار اذیت شدن
ولتاژشونم اگه تفاوت داره بگید
پیشاپیش متشکرم
دوستان میشه بگید چجوری تو ps4 میشه ی مرورگر باز کرد و رفت داخل سایت ها مثل بازیسنتر.