هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه راهنمایی به من بکنین :d

من با بدبختی پول واسه 1 بازی جور کردم الان تو بین اینا اول با کدوم شروع کنم ؟ بخرم تموم کنم بفروشم یکی دیگه رو بگیرم

Assassins creed Unity

GTA V

WWE2k15

Farcry 4

COD رو رو لپتاپ رفتم به فارکرای همچین احساسی ندارم حتی 3 رو هم بازی نکردم ولی 3 تای دیگه خیلی واسم مهمه :(
اگر gta رو روی نسل قبل نرفتی به نظر من بهترین انتخابه. هم بازی بسیار خوبیه که کاملا راضی خواهی بود،و هم با توجه به گستردگی و مولتی متنوع و خوب تا مدتها میتونی سرگرم باشی تا هروقتی که پول دستت رسید عوضش کنی.
بخوای یه بازی بگیری سریع تموم کنی و عوضش کنی باید خیلی سریع دوباره به خرج بیفتی.

سلام من بازی های مترو و ولفشتاین تا وسط رفتم مجبور شدم بفروشم الان دوباره بخرم دستگاه داره سیوهاش و دوباره از همونجا برم ؟
یکسری میگفتن میشه ولی رجینت باید همون رجین بازی قبلی باشه من ولف رجین 3 بود و مترو رجین 2 دوباره از همونجا میتونم برم؟

سلام به همه
دوستان می خوام ps4 بگیرم اما قبلش یه چندتا سوال داشتم . مرسی ( هیچی رسمن نمی دونم اگه سوالام ابتدایی هست معذرت :)
۱- امکان این هست که مثلا یه بازیو بخری بعد کپی کنی روی هارد و بعد از پس دادن اون بازی و بدون دیسک اونو اجرا کنی ؟
۲- پول تعویض هر بازی به طور میانگین چقدر می شه؟ تعویض یه بازی دسته دوم با یه بازی دسته دوم دیگه ؟
مرسی بابت جواباتون

لطفا جواب بدید
سلام کالاف ادونس وارفیر رو دی زیروشو خریدم ریجن ال کد اشو تو اکانت ریجن یکم وارد کردم و دانلود کردم ولی اکانت اصلیم دو هستش با اون بازی میکنم راهی هست ازون اکانت شماره یک که اسلحه ها اونتویه ببرم و تو اکانت ریجن دو هم استفاده کنم؟

سلام به همه
دوستان می خوام ps4 بگیرم اما قبلش یه چندتا سوال داشتم . مرسی ( هیچی رسمن نمی دونم اگه سوالام ابتدایی هست معذرت :)
۱- امکان این هست که مثلا یه بازیو بخری بعد کپی کنی روی هارد و بعد از پس دادن اون بازی و بدون دیسک اونو اجرا کنی ؟
۲- پول تعویض هر بازی به طور میانگین چقدر می شه؟ تعویض یه بازی دسته دوم با یه بازی دسته دوم دیگه ؟
مرسی بابت جواباتون

سلام دوست عزیز
1- امکان کپی بازی وجود نداره
2-کلا چه بخوای تعویض کنی چه بخوای نو بخری و بفروشی 40 تومن ضرر رو شاخه حالا بسته به تاریخ عرضه بازی این مبلغ بالا پایین میشه

- - -ویرایش - - -

سیو بازی ها کجا میره؟

سیو بازی ها موجود هست تو بخش تنظیمات اما اگه پاکشون کرده باشی نمیتونی از سیو بازی کنی.

دوستان من سرماه بخاطر FIFA 15 میخام کنسول PS4 بگیرم
در کنار فیفا میخام یه بازی دیگم بگیرم
تجربه بازی در کنسول حتی PS3 رو هم نداشتم
بنظرتون برای شروع اشناییم با دنیای کنسول کدوم بازی رو بگیرم؟

سوال دوم برای بازی کردن The Last of us و Heavy Rain روی کنسول PS4 دی وی دی بازی هست یا باید دانلود کرد؟اصلا اومده برای کنسول PS4??

دوستان من سرماه بخاطر FIFA 15 میخام کنسول PS4 بگیرم
در کنار فیفا میخام یه بازی دیگم بگیرم
تجربه بازی در کنسول حتی PS3 رو هم نداشتم
بنظرتون برای شروع اشناییم با دنیای کنسول کدوم بازی رو بگیرم؟

سوال دوم برای بازی کردن The Last of us و Heavy Rain روی کنسول PS4 دی وی دی بازی هست یا باید دانلود کرد؟اصلا اومده برای کنسول PS4??

من فيفا ١٥ دارم
خوشم نيومد
خواستي من سي دي رو دارم ميفروشم
من pes بازي ميكنم امسال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or