تا جایی که من میدونم...
ژاپن ریجن 3 هست
ریجن دستگاه هم اهمیتی نداره هر بازی ای رو میشه آنلاین بازی کرد،فقط برای خرید dlc. باید ریجن بازی و اکانتت یکی باشه(بازم ربطی به ریجن دستگاه نداره)
برای چی فایده نداشته باشه! کلی فایده داره.![]()
سلام دوستان لطفا پاسخ بدید ممنون.
آقا رو دستگاه ریجن 2 ژاپن برای انلاین بازی کردن باید بازی ریجن چند گرفت ؟
ریجن 2 ژاپن اصلا فایده داره ؟ می ارزه ؟
بلوری کپی و دی وی دی کپی نذاری بهترهیه سوال هر نوع بلوری داخل کنسول بزارم مشکلی پیش نمیاد برای درایو
؟ منظورم بلوری کپی هست که رایت شده یا هر نوع دی وی دی و... اجرا میشه؟ممنون
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه...
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه...
بهترین کار اینه که آپدیت هارو از طریق pc دانلود کنی یه جایی نگه داری هرموقع مشکلی پیش اومد ۳ سوت از طریق pc منتقل کنیاین قضیه جدید بعد از آپدیت 2 اعصاب نذاشته واسه من. امروز اومدم دیابلو رو ادامه بدم که دیدم آپدیت 400 مگیش پریده! قبلا هم همین اتفاق سر آپدیت DriveClub برام افتاد. مسخره کردن؟
بستگی داره . Region 1 برای کانادا زبان فرانسوی هم داره . برای امریکا فک کنم باید english باشه . به خوده بازی هم بستگی داره چه محتوای در نظر بگیرن در کلدوستان یه سوال مسخره
چیزی تحت عنوان ریجن 1 نداریم درسته؟یعنی هیچ بازی نیست که زیر اون کره مشکلی نوشته باشه 1 نوشته ALL درسته دیگه؟یعنی ریجن 1 همون آل هست در واقع؟
بعد چرا زبان یه بازی ریجن 1 باید به غیر از انگلیسی باشه؟
اون قضیه ماله 2013 و زمان لانچ بود . الان جای نگرانی نیست.سلام
میخوام بخرم...فقط یه سوال میگن تو مدل های اولیه ریجن 1 مشکل وجود داشته..واسه مدل های 3 ماهه سوم هم مشکل وجود داره؟
فقط توی منو دایره هست دکمه تایید عزیزتشکر از بابت پاسخ دادنتون.
یعنی اگر من بازی ریجن 2 اروپا بگیرم و دستگام دیجن 2 ژاپن باشه برا دانلود dlc و... مشکلی پیش نمیاد؟
بعدشم ریجن 2 ژاپن دکمه هاش برعکس عمل میکنه ؟ (جای ضربدر و دایره رو میگم )
اینطوری که نیست !!!سلام
من دمو pes 15 رو با کامپیوتر دان کردم و ریختم روی فلش و وصل کردم به ps4 فلش رو.
ولی نمی دونم کجا باید برم تا بتونم محتویات فلش رو ببینم؟؟
یه سوال دیگه این که امکان نصب اصلا وجود داره برای دمو؟؟ چون من بازی رو بدون دخالت پلی 4 و برنامه ی psx فقط با کامپیوتر دان کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید
این قضیه جدید بعد از آپدیت 2 اعصاب نذاشته واسه من. امروز اومدم دیابلو رو ادامه بدم که دیدم آپدیت 400 مگیش پریده! قبلا هم همین اتفاق سر آپدیت DriveClub برام افتاد. مسخره کردن؟
از آینجا با لندن بگیر ...دوستان الان درست پینگ گرفتم ؟ پینگم خوبه بدِ ؟ چجوریه؟![]()
فقط توی منودرود. کنسول ریجن ۳ هنگ کنگ دکمه ضربدر دایره ـَش توی منو فقط برعکسه، یا مث PS3 توی بازی هم انتخاب ها با دایره و بازگشت ها با ضربدره؟