هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوال هر نوع بلوری داخل کنسول بزارم مشکلی پیش نمیاد برای درایو
؟ منظورم بلوری کپی هست که رایت شده یا هر نوع دی وی دی و... اجرا میشه؟ممنون

تا جایی که من میدونم...
ژاپن ریجن 3 هست
ریجن دستگاه هم اهمیتی نداره هر بازی ای رو میشه آنلاین بازی کرد،فقط برای خرید dlc. باید ریجن بازی و اکانتت یکی باشه(بازم ربطی به ریجن دستگاه نداره)
برای چی فایده نداشته باشه! کلی فایده داره.

سلام دوستان لطفا پاسخ بدید ممنون.
آقا رو دستگاه ریجن 2 ژاپن برای انلاین بازی کردن باید بازی ریجن چند گرفت ؟
ریجن 2 ژاپن اصلا فایده داره ؟ می ارزه ؟

ریجن ۲ دو مدل داره .
ریجن ۲ اروپا و ریجن ۲ ژاپن .

اگه منظورت از می ارزه این بود که اون صد و پنجاه تومن اضافه ای که بابت ریجن ۲ داری پول میدی ( نسبت به ریجن ۳ ) ؛ به جاش چیز خاصی دریافت می کنی ؛ جوابت منفی ه و هیچ تفاوتی وجود نداره .

باز هم خودتون مختارید

یه سوال هر نوع بلوری داخل کنسول بزارم مشکلی پیش نمیاد برای درایو
؟ منظورم بلوری کپی هست که رایت شده یا هر نوع دی وی دی و... اجرا میشه؟ممنون
بلوری کپی و دی وی دی کپی نذاری بهتره
مخصوصا دی وی دی کپی لنز رو ضعیف میکنه

کسی نیست ما رو راهنمایی کنه...

از من راهنمایی خواستید متاسفانه با psx کار نکردم چون اهل دیجیتال نیستم کلا و بازی فیزیکی میگیرم اما دمو pes دو و نیم گیگ هست زیاد نیست بهتره از طریق خودِ کنسول دانلود کنید

کسی نیست ما رو راهنمایی کنه...

تو تاپیک خودش بپرسید.
راه انتقال بازی به کنسول هم این شکلی نیست. باید بازی رو با PSX Download Helper انتقال بدید. قبلش هم باید کنسول و PC شبکه شده باشن. برید تو بخش مربوطه همه چیز توی یه فایل PDF با تصویر و خیلی واضح توضیح داده شده.

تشکر از بابت پاسخ دادنتون.
یعنی اگر من بازی ریجن 2 اروپا بگیرم و دستگام دیجن 2 ژاپن باشه برا دانلود dlc و... مشکلی پیش نمیاد؟
بعدشم ریجن 2 ژاپن دکمه هاش برعکس عمل میکنه ؟ (جای ضربدر و دایره رو میگم )

دوستان یه سوال مسخره
چیزی تحت عنوان ریجن 1 نداریم درسته؟یعنی هیچ بازی نیست که زیر اون کره مشکلی نوشته باشه 1 نوشته ALL درسته دیگه؟یعنی ریجن 1 همون آل هست در واقع؟
بعد چرا زبان یه بازی ریجن 1 باید به غیر از انگلیسی باشه؟​

این قضیه جدید بعد از آپدیت 2 اعصاب نذاشته واسه من. امروز اومدم دیابلو رو ادامه بدم که دیدم آپدیت 400 مگیش پریده! قبلا هم همین اتفاق سر آپدیت DriveClub برام افتاد. مسخره کردن؟

این قضیه جدید بعد از آپدیت 2 اعصاب نذاشته واسه من. امروز اومدم دیابلو رو ادامه بدم که دیدم آپدیت 400 مگیش پریده! قبلا هم همین اتفاق سر آپدیت DriveClub برام افتاد. مسخره کردن؟
بهترین کار اینه که آپدیت هارو از طریق pc دانلود کنی یه جایی نگه داری هرموقع مشکلی پیش اومد ۳ سوت از طریق pc منتقل کنی
برای منم این مشکل پیش اومده متاسفانه psn این چند وقته اصلا پایداری خوبی نداشته!

دوستان یه سوال مسخره
چیزی تحت عنوان ریجن 1 نداریم درسته؟یعنی هیچ بازی نیست که زیر اون کره مشکلی نوشته باشه 1 نوشته ALL درسته دیگه؟یعنی ریجن 1 همون آل هست در واقع؟
بعد چرا زبان یه بازی ریجن 1 باید به غیر از انگلیسی باشه؟​

بستگی داره . Region 1 برای کانادا زبان فرانسوی هم داره . برای امریکا فک کنم باید english باشه . به خوده بازی هم بستگی داره چه محتوای در نظر بگیرن در کل
چرا بازی هم هست نوشته باشه Region 1 ! روی ویتا و 3 من چندتا بازی دارم که زده REGION 1 .

سلام
میخوام بخرم...فقط یه سوال میگن تو مدل های اولیه ریجن 1 مشکل وجود داشته..واسه مدل های 3 ماهه سوم هم مشکل وجود داره؟
اون قضیه ماله 2013 و زمان لانچ بود . الان جای نگرانی نیست.

تشکر از بابت پاسخ دادنتون.
یعنی اگر من بازی ریجن 2 اروپا بگیرم و دستگام دیجن 2 ژاپن باشه برا دانلود dlc و... مشکلی پیش نمیاد؟
بعدشم ریجن 2 ژاپن دکمه هاش برعکس عمل میکنه ؟ (جای ضربدر و دایره رو میگم )
فقط توی منو دایره هست دکمه تایید عزیز :)
در مورده قضیه DLC ریجن اکانت مهم هست نه کنسول .
موفق باشید.

سلام
من دمو pes 15 رو با کامپیوتر دان کردم و ریختم روی فلش و وصل کردم به ps4 فلش رو.
ولی نمی دونم کجا باید برم تا بتونم محتویات فلش رو ببینم؟؟
یه سوال دیگه این که امکان نصب اصلا وجود داره برای دمو؟؟ چون من بازی رو بدون دخالت پلی 4 و برنامه ی psx فقط با کامپیوتر دان کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید
اینطوری که نیست !!!
از اینجا دنبال کن :
http://forum.bazicenter.com/thread91578/

متاسفانه اپدیت 2 مشکلات زیادی داشته :(
بد نیست یک Rebuild Databse رو کلا انجام بدید ظاهرا یه سری از باگهای مطرح رو برطرف میکنه...
فکر کنم اپدیت 2.02 هم الان در دسترس هست ...

دوستان الان درست پینگ گرفتم ؟ پینگم خوبه بدِ ؟ چجوریه؟
nspssz2vq6hc5ztfl5eu.png
از آینجا با لندن بگیر ...
200 به پایین بود ok هست.
Pingtest.net - The Global Broadband Quality Test

دوستان من با این وضعیت مذخرف رو نسل قبل آنلاین میزدم تقریبا بدون مشکل ، رو نسل جدید هنوز آنلاین نشدم و منتظر GTA هستم به نظرتون رو این نسل به مشکل نمیخورم ؟
3903313793.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or