ahmadreza12
کاربر سایت
اره منم رو رجین یکا اینو دیده بودم که زده ۱۱۰ تا ۲۴۰ ولی من خودم کنسولم رجین ۴ روش زده ۲۲۰ تا ۲۴۰ اینطور که معلومه فقط یه نوشته مخصوص اون رجینه و همون ۱۱۰ تا ۲۴۰ چون دستگاهی هم که روش زده ۱۱۰ داره با ۲۲۰ کار میکنه.منبع تغذیه ps4 به صورت universal طراحی شده هرجای جهان کار می کنه پشت دستگاه هم زده 110~220
عادی مشکلی ندارهدوستان من دستگاهمو که روشن میکنم اون چراغه که مابین دو قسمت روی ps4 هست ابتدا آبی میشه و بعد چند ثانیه که دستگاه اومد بالا مهتابی میشه موردی نداره!؟؟
موقع خاموش کردن هم قبل از آبدیت های سری 2.00 سریع خاموش میشد اما الان چند ثانیه ای بیشتر طول میکشه این یکی هم بی خطرع مثه بالایی؟ یا ن هر دو مورد داره
احتمالا کثیف شده داخلشون مشکل ایجاد میکنه با باز کردن تمیز کردنش باید درست شه ولی اگه اون لاستیک بین دکمه و برد خراب شده باشه بازم مشکلی نیست به راحتی گیر میاد.سلام
دوستان این کلیدهایه r1 و l1 دسته من بعضی وقتها که فشارشون میدم میره تو گیر میکنه!
راهی هست که نرمترشون کنم ؟؟؟
مشکلی نداره.....دوستان من دستگاهمو که روشن میکنم اون چراغه که مابین دو قسمت روی ps4 هست ابتدا آبی میشه و بعد چند ثانیه که دستگاه اومد بالا مهتابی میشه موردی نداره!؟؟
موقع خاموش کردن هم قبل از آبدیت های سری 2.00 سریع خاموش میشد اما الان چند ثانیه ای بیشتر طول میکشه این یکی هم بی خطرع مثه بالایی؟ یا ن هر دو مورد داره
سلام
دوستان این کلیدهایه r1 و l1 دسته من بعضی وقتها که فشارشون میدم میره تو گیر میکنه!
راهی هست که نرمترشون کنم ؟؟؟
چه زبانی داری استفاده میکنی ؟سلام...
من PSN رو ساختم...ولی مراحل آخرش که همش میخواد OK بزنیم...نفهمیدم چی شد خارج شد.
ولی وقتی جهت پایین رو میزنم و ایمیل و پسوردی که برای PSN داده بودم رو وارد میکنم وارد میشه و PSN ID من رو هم مینویسه...
این شرایط یعنی PSN ساخته شده و هیچ مشکلی نداره دیگه درسته ؟؟
احتمالا به خاطره نت تایپ 3 دوستتون هست. 2 اصولا نباید مشکلی داشته باشه . به هر حال روش اینکه nat type 2 بشه این هست که setting مربوط به روتر یا مودم توی browser باز بشه و UPNP رو تیک بزنین و مودم رو ریست کنید. احتماله بالا باید حل بشه !دوستان من بعد از آپدیت 2 با یکی از دوستام چه در پارتی چه در بازی صدا همو نداریم !! نت تایپ من 3 هست ایشون 2 هستند ولی جالبه که خیلی از دوستام که نت تایپ 2 هستند صدا همو داریم ! نمیدونم راه حلی میشه پیدا کرد یا نه !!
اگر میخوای در اینده هارد عوض کنی باید بازیها رو دوباره دانلود کنی در اصل . ولی برای اینکه این مشکل درگیرت نکنه از این استفاده کنسلام ps4 رو میشه بصورت wifi به tv وصل کرد؟
و اینکه اگر من یک بازی رو بصورت دیجیتال بخرم و روی هارد نصب کنم و هارد عوض کنم مشکلی برای اون بازی پیش نمیاد؟ میتونم دوباره هارد اول رو نصب کنم؟
فضای هارد رپ میتونم مثلا تا دو ترابایت افزایش بدم؟
سلام .سلام من دیشب یه ps4 خریدم ولی اصلا با کنترلر اش حال نمیکنم قبلا 360 داشتم اون واقعا محشر بود نمیشه کنترلر Xbox one رو با دستگاه ps4 راه اندازی کرد؟