دوستان من دیروز در بازی infamous second son دو تا تروفی برنز گرفتم و یدونه هم تروفی گلد , ترفی ها با بازی synce شدن یعنی در قسمت تروفی نشود داد که تروفی ها واسه بازی قرار گرفته ولی وقتی وارد پروفایل psn ام میشم اون
ترفی های جدید قرار نگرفته؟!! از خود منوی کنسول وقتی روی تروفی قرار میگیرم اون پنجره ایی که بالا باز میشه تروفی ها ی جدید رو نمایش نمیده؟!!مشکل از چیه یعنی؟!!
سلام
جه ها يه بازي مثل tlou مولتيش ساعتي چقدر حجم ميبره؟؟؟
دوستان من تا سر برج ميخوام يه كنسول ريجن يك أمريكا بخرم ميشه يه سايت كه ارزون بده يا من تهرانم يه فروشگاه كه ارزون بده معرفي كنيد؟سلام عزیز
بد نبود 1-2 پست بالاتر رو میخوندید قبل از پرسیدن سوال تکراری D: البته اشکالی نداره لول
هیچی ...
1% فکر کنم سونی بیاد فرق بزاره بین کشورهای مختلف برای کنسولش ؟ میشه ؟ نمیشه که![]()
ریجنها هیچ فرقی باهم ندارن و نداشتن و نخواهند داشت ....
نگرانه خرابی هم نباشه . درسته ممکنه خرابی پیش بیاد اما درصدش بالا نیست چون درصده خرابیا کلا پایین بوده و هست و مشکله حادی توی 4 وجود نداره که مانع سرگرمی ادم بشه.
از اون نظر هم که پرسیدی فقط وفقط دستگاهای japan و همه region 3 دکمه تایید فقط و فقط داخله منوی دستگاه دایره هست. این به این دلیل هست که کشورهای اسیایی برعکسه غربی از قدیم به این سبک کنترل عادت کردن ...
موفق باشید
دوستان به نظرتون آپدیت ۲ رو روی دستگاهم نصب کنم…؟؟آخه با این همه مشکلاتی که اینجا و فروم های دیگه دیدم…آدم یه جوری میشه!!
با این روش هایی که گفتن مطمئن هستید که حل میشه و این مشکلات که میگن که از حالت reset mod در نمیاد و باید دستگاه رو از برق بکشیم حل میشه ؟؟
آپدیت بعدی کی میاد ؟؟
داداش نصب کن بره،نترس هیچی توش نیست
بعدم مثل اینکه اپدیت 2.1 اومده امروز
باخیال راحت نصبش کن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام برادر کی آپدیت 2.01 امد .....؟مطمئنی ؟من وصل شدم به psn اما نخواست ؟
مرسی .. راستش من که اصلا به دکمه داریره برای تایید اصلا عادت ندارم .. تو بازی ها هم به عنوان تایید باید دکمه دایره رو زد .. که خیلی از دوستان هم اشتباه میکنن!! حالا مهم نیست !
یعنی الان من دستگاه های ریجن 1 - 2 - 4 و در واقعآسیا و اروپا بگیرم دکمه تایید X هستش دیگه ؟!!
یه مطلب دیگه اگه ریجن ها فرق ندارن چرا قیمت ها متفاوته ؟!!
چطور میشه از پلم بودن شرکتی سونی موقع خرید دستگاه مطلع شد .. راهی وجود داره ؟!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا مطلب بعد بگید دقیقا چی ریجنی بخرم اکی هست .. فقط گفتم برام مهمه که دکمه تایید X باشه .. مرسی
سلام عزیزسلام
میشه اینجا درمورد dualshock4 سوال پرسید؟
اگه میشه یه سوال داشتم : من dualshock رو به pc با کابل وصل کردم ولی دکمه ها کلا قاطی شدن از داخل بازی هم که میخوام درستش کنم همین که روش کلیک میکنم که تغییرش بدم خودش هرچی بخواد جاش میذاره.برای رفع این مشکل باید برنامه ای روی pc نصب کنم؟
قیمتها توی بازارچه ببین بسنج D: من که نمدونم...سلام دوستان قیمت یک اساسین بلگ فلگ و کلیزون روی هم چقدر میشه می خوام بفروشم بعد یک سوال داشتم
بنظرتون پی اس4 رم رو بفروشم
بازی هاش رو بفروشم منتظر اساسین و فارکرای بمونم اونا رو بخرم به دلیل پورت افتضاح روی پی سی

psn کارت میخری کدش رو میزنی و بازی رو میخری و دانلود میکنیسلام دوستان .. اولین بارمه میخوام یه بازی رو دیجیتالی بگیرم یعنی cod:aw
میخواستم
ببینم راحش چیه راهنماییم کنید مرسی