هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کلا بزارید یه چند ساعت دیگه امتحان کنید
امروز 9pm pacific time یه maintenance بود ... حالا یکم صبر داشته باشید ببینیم چی میشه. من اوله صبح تست کردم وصل شدم ... حالا نمیدونم مشکل از کدوم طرفه ولی ممکنه از psn هم باشه

اپدیت : الان تست کردم وصل نمیشه
مشکله psn هست.
منتظر باشید تا بعد .
شاید هنوز در حالت maintenance

من بعد این همه مدت رفتم نت گرفتم وصل کنم به کنسول الان رو بازی ها میزنم ، کنارStartــشون یه قفل اومده و وقتی روشون میزنم مینویسه:
cannot use content
cannot connect to the server to verify the licence
مشکل چیه؟کد ارور هم نداره

من بعد این همه مدت رفتم نت گرفتم وصل کنم به کنسول الان رو بازی ها میزنم ، کنارStartــشون یه قفل اومده و وقتی روشون میزنم مینویسه:
cannot use content
cannot connect to the server to verify the licence
مشکل چیه؟کد ارور هم نداره
واسه psn وصل نمیشه واسه همه همینطوریه

دوستان يكي به ما كمك كنه تست كانكشن ميگيرم همه چي اوكيه تو پي اس ان نميتونم برم
71132c005a5938e8a6ab1f5fdf45cfdb.jpg

با سلام بنده 27 سالمه و ازدواج کردم تقریبا دوهفته ای هستش که ps4 خریدم حالشم میبرم خودتو عشقه من قشنگ دوربینش و بازی جاست دنس رو هم گرفتم خیلی هم خوبه دوتایی با خانومم بازی میکنیم هر کسی به یه چیزی علاقع داره داداشی حرف مردم اصلا نباید ارزش داشته باشه واست. زندگی یعنی لذت بردن از هر لحظه و شاد بودن
من ترانه نیستم ولی 30 سالمه :D
هر کنسولی هم ذهنت باشه دارم اخریشم ایکس وان گرفتم بچه بره تو اتاق فک میکنه بهشته :D
لذت ببرین از زندگی با حرف مردم روزگارتونو تلخ نکنین به بچتون هم نزدیک تر میشین اینجوری برنامه داشته باشین فقط

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or