هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان میخوام منم به جمعتون بپیوندم منتها دوتا سوال من کدوم ریجنو بگیرم که همه چی تموم باشه و به مشکل برنخورم مثل خرید دی ال سی و بازی واز این چیزا...
ودوم اینکه کیا مغازه ای رو میشناسن که هم با انصاف باشه و هم کنسول نندازه و ادم درستی باشه فروشندش لطفا مورد دوم رو برام پخ کنید.باتشکر فراوان.

پی اس 15 بگیر داداش ماشینی درایو کلاب هست اما میگن جالب نیست افلاینش
باور کنید DC داره خیلی بهش کم لطفی میشه ! من به دلیل مشکلی که با psn دارم همچنان نتونستم آنلاین بازیش کنم و هنوز آفلاینم اما هنوزم تازگی داره بعد از دو هقته
پیشنهاد میکنم هرکی تجربش نکرده حتما تجربه کنه متاسفانه خیلی ها بازی نکرده میگن جالب نیست !
از یه بازی نمیدونم چی میخوان گیمر های امروزی !
چند تا شات گرفتم ازش اینجا گذاشتم ببینید کیفیت ساخت یه بازی گویای همه چیز هست :
http://forum.bazicenter.com/thread91200/page6/
چون رانندگی توی بازی زیاد تخیلی نیست و سخت هست و تقریبا طبیعی دلیل بر ضعف بازی نیست

سلام دوستان میخوام منم به جمعتون بپیوندم منتها دوتا سوال من کدوم ریجنو بگیرم که همه چی تموم باشه و به مشکل برنخورم مثل خرید دی ال سی و بازی واز این چیزا...
ودوم اینکه کیا مغازه ای رو میشناسن که هم با انصاف باشه و هم کنسول نندازه و ادم درستی باشه فروشندش لطفا مورد دوم رو برام پخ کنید.باتشکر فراوان.
ریجن 2 تاریخ b4 چون برقش 220 هست و میتونی اکانت ریجن 1 بسازی که خریدات ارزون در بیاد البته بازیم باید ریجن 1 بخری

دوستان من هم میخوام تو این هفته بخرم .
میشه یه چندتا فروشگاه های معتبر رو برام پ.خ کنید .

ریجن ۴ یه جا تو پایتخت پیدا کردم ؛ ۱۳۷۰ . به نظرتون بگیرم ؟

ريجن 4 به اين قيمت
اگه تو كار طرف كلك نباشه، مي ارزه شك نكن در خريد
ريجن 4 هم يك بازي بايد روش داشته باشه

دوست عزیز اصلا و ابدا نمی ارزه ... ریجن 4 (استرالیا) رو تا یک هفته پیش 1320 میدادن الان با 1370 میشه ریجن 2 اروپا تولید سه ماهه دوم 2014 رو خرید

راستش من با قيمت خريد خودم مقايسه كردم
حالا 50 تومن اين ور اون ور فرقي هم نداره!
از نظر كيفيت هم ريجن 2 اروپا برتري نداره ، سخت افزارش يكي هست اينا همه اش تبليغ يكسري دلال هست كه جا افتاده ريجن 2 اروپا بهتره
ريجن 4 هم يك بازي روش داره

الان همه ریجن ها تا مرز 1300 هم رسیدن
آخه چه اصرار دارین این ریجن رو بگیرین!!!
اونم با این قیمت
ریجن 4 اون بازی ایی که روش داره چیه؟!!
الان بازی های قدیمی هم تا مرز 90 یا 100 هزار تومن رسیدن

الان تو بازار برای اروپا فقط 4b هستش یا 4c 4d هم پیدا میشه یا اومده؟ممنون.

من 4C شنیده بودم موجود هست .
خودم میخوام بگیرم موندم ریجن 1 تاریخ جدید بگیرم یا ریجن دو اروپا تاریخ جدید . تو این تولیدات جدید کدوم ریجن کمتر خرابی داشته ؟ آماری ندادن ؟

سلام امكان Dlnaهست براى ايفون
متاسفانه این قابلیت برای ps4 عرضه نشده

ریحنها فرقی نداره .فقط 3 و japan هست که دکمه تایید دایره هست ( فقط توی منو )
dlc اینا ربط به ریجن اکانت داره نه کنسول

کجا الان ریجنا تا 1300 هم رسیده به ما هم بگین بدونیم بریم اونجا.شهر های جنوبی اره امکانش هست ولی نه تهران.

من جمعه توپخونه بودم یارو گفت تو هر ریجنی بخوای 1300 دیگه نمی دونم سر معامله بازی درمیارن یا نه
احتمالا بار جدید میخوان بیارن .

ممنون از هر دو دوست عزیز Arno97 و MASOUD 3
من الان بهش زنگ زدم و گفت بازی ای روش نیست .

آیا باز هم می ارزه بخرم ؟

ولی قیمتی که آقا مسعود میگه رو من هیچ جا نداشتم . نکته مثبتی که ریجن 4 داره جدید بودنش هست .

ممنون میشم بازم راهنمایی م کنید و یا اگه فروشگاه معتبری می شناسید معرفی کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or