evilwhitin
کاربر سایت
بله میشهکیبورد و موس میشه استفاده گرد برای بازی گردن؟؟؟
باور کنید DC داره خیلی بهش کم لطفی میشه ! من به دلیل مشکلی که با psn دارم همچنان نتونستم آنلاین بازیش کنم و هنوز آفلاینم اما هنوزم تازگی داره بعد از دو هقتهپی اس 15 بگیر داداش ماشینی درایو کلاب هست اما میگن جالب نیست افلاینش
ریجن 2 تاریخ b4 چون برقش 220 هست و میتونی اکانت ریجن 1 بسازی که خریدات ارزون در بیاد البته بازیم باید ریجن 1 بخریسلام دوستان میخوام منم به جمعتون بپیوندم منتها دوتا سوال من کدوم ریجنو بگیرم که همه چی تموم باشه و به مشکل برنخورم مثل خرید دی ال سی و بازی واز این چیزا...
ودوم اینکه کیا مغازه ای رو میشناسن که هم با انصاف باشه و هم کنسول نندازه و ادم درستی باشه فروشندش لطفا مورد دوم رو برام پخ کنید.باتشکر فراوان.
سلام عزیز درسته هر کسی سلیقه ی خودشو داره.. ولی این سوالت 1 جواب داره اونم First Light هستش:dدوستان 15 دلار گیفت دارم بین 2 تا بازی موندم چی بگیرم
first light
octadad
ريجن 4 به اين قيمت
اگه تو كار طرف كلك نباشه، مي ارزه شك نكن در خريد
ريجن 4 هم يك بازي بايد روش داشته باشه
راستش من با قيمت خريد خودم مقايسه كردم
حالا 50 تومن اين ور اون ور فرقي هم نداره!
از نظر كيفيت هم ريجن 2 اروپا برتري نداره ، سخت افزارش يكي هست اينا همه اش تبليغ يكسري دلال هست كه جا افتاده ريجن 2 اروپا بهتره
ريجن 4 هم يك بازي روش داره
الان تو بازار برای اروپا فقط 4b هستش یا 4c 4d هم پیدا میشه یا اومده؟ممنون.
متاسفانه این قابلیت برای ps4 عرضه نشدهسلام امكان Dlnaهست براى ايفون
ریحنها فرقی نداره .فقط 3 و japan هست که دکمه تایید دایره هست ( فقط توی منو )سلام دوستان میخوام منم به جمعتون بپیوندم منتها دوتا سوال من کدوم ریجنو بگیرم که همه چی تموم باشه و به مشکل برنخورم مثل خرید دی ال سی و بازی واز این چیزا...
ودوم اینکه کیا مغازه ای رو میشناسن که هم با انصاف باشه و هم کنسول نندازه و ادم درستی باشه فروشندش لطفا مورد دوم رو برام پخ کنید.باتشکر فراوان.
کجا الان ریجنا تا 1300 هم رسیده به ما هم بگین بدونیم بریم اونجا.شهر های جنوبی اره امکانش هست ولی نه تهران.