هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دیروز موقع pes 15 دستگاه فریز کرد.حتی نتونستم خاموشش کنم.انگشتم رو روی دکمه ی پاور نگه داشتم ولی تاٍثیر نداشت.اخرش از برق کشیدم.
راهی هست بشه دستگاه رو در این جور مواقع خاموش کرد؟چون اگه هر دفعه از برق بکشیم که نمیشه

سلام

دوستان من تا چند روز دیگه میخوام PS4 بگیرم ..

چه ریجنی ترجیحاً بهتره ؟ اصن چجوری ریجن ــو + سال تولید تشخیص بدم ؟

از کجای تهران بگیرم بهتره ؟

گارانتی لازمِ واقعاً یا نه ؟ مهلت تست چی ؟

ممنون میشم چواب بدید ,,,

همه ريجن ها يكيه هيچ فرقي با هم ندارند نه از نظر سخت افزاري نه از نظر خرابي و ... تنها تفاوت بين ريجن ها در تاييدشونه كه ريجن 2 ژاپن و ريجن 3 تاييدشون دايره است و بقيشون ضربدر هستش
سال توليد همشون در حال حاضر 2014 هست و به غير از ريجن 1 كه يه تعدادي مربوط به 2013 هستش بقيه مربوط به 2014
در مورد گارانتي بايد بگم به نظر خودم چرته سوني تو ايران نمايندگي رسمي نداره شما فقط مهلت تست بگير

دیروز موقع pes 15 دستگاه فریز کرد.حتی نتونستم خاموشش کنم.انگشتم رو روی دکمه ی پاور نگه داشتم ولی تاٍثیر نداشت.اخرش از برق کشیدم.
راهی هست بشه دستگاه رو در این جور مواقع خاموش کرد؟چون اگه هر دفعه از برق بکشیم که نمیشه​

برا منم تا حالا بین 6 7 باری که بازی کردم 2 بار فریز کرده قبل از اینکه بازی شروع بشه زمانی که داره تماشاگرا رو نشون میده
ولی دکمه ی ps کار میکنه میشه close کرد بازی رو دوباره ران کرد

سلام دوستان دیروز غروب 1فروشنده بهم گفت 1ماه پلاس رو کنسول اصلا نیست
درست گفته؟
کدوم ریجن 1ماهو داره؟

بله در صورت پلمپ هست.بعضیا کد psn. بعضیا پلاس، بعضیا unlimited music, بعضیا دوتاش.
از فروشنده معتبر بگیر و پلمپ باشه.جلو. خودش باز کن و کد را فعال کن تا مطمن بشی.
گول گارانتی نخوری 100-200 کلاه سرت نذارن.گارانتی تو ایران کشکه به خدا

6247e755f064fa551.jpg

.
فقط خواستم بگم که این اشغال رو نخرین.
رفتم 20 تومان پول این رو دادم.(محافظ انالوگ).اصا نمیشه باهاش حتی aim کرد.اصلا نمیشه کنترل بازی رو در دست گرفت.چیز بیخودیه.
پولم رو حروم کردم.دسته شبیه به دسته ی صدا (با اون کلاهکش) میشه.
مواظب باشین مثل من سرتون کلاه نزارن
.....
این عکسش وقتی نصب میشه
41y1gvivqil.jpg

.
اصلا طراحی دسته رو بهم میریزه.اصلا با عقل جور در نمیاد.فردا برم ببینم پس میگیره:|
خب پسر خوب چرا خریدی؟مگه تو پلاستیکش ندیدی ک افتضاحه:))

راهی هست بشه دستگاه رو در این جور مواقع خاموش کرد؟چون اگه هر دفعه از برق بکشیم که نمیشه
اینطور freez کردنها خیلی جامع نیست و خیلی کم پیش میاد . بهتره فریمور و بازی رو اپدیت نگه دارید تا جلوگیری بشه از این تیپ مشکلات
اگر کله دستگاه فریز میشه متاسفانه کلید پاور هم دستگاه رو ریست نمیکنه. با این حال سعی کنید شما 7 ثانیه دستتون روی پاور نگه دارید ببینید 2 بیپ رو میزنه یا نه .
نهایتا اگر نشد از برق بکشید.
کشیدن از برق همه مواقع ضربه به هارد نمیزنه. اما بعد کشیدن از برق سعی کنید حداقل 5 دقیقه دستگاه خاموش باشه و بعد دوباره روشن کنید

دوستان لطفا به سوال منم جواب بدید خیلی ممنون

من وقتی ps4 خریدم فروشنده ازم70 تومان پول گرانتی گرفتم قیمت خود دستگاه ریجن 2 1340 بود شد با گارانتی 1420وبعدش پشیمون شدم از گارانتی رفتم گفتم گارانتی نمی خوام قبول نکرد الان تو جعبه یک گارانتی شرکت هست که فروشنده میگه خرابی بشه شرکت اوض میکنه وظیفه شرکت هست این درسته در ضمم منم تو psn ادد کنید armimod دوستان بازی lost of us خریدم به نطرتون تو تعویض با بازی های جدید به مشکل نمی خورم ین بازی چقدر حچم در یک ساعت مصرف می کنه خواهشا جوا

- - -ویرایش - - -

من وقتی ps4 خریدم فروشنده ازم70 تومان پول گرانتی گرفتم قیمت خود دستگاه ریجن 2 1340 بود شد با گارانتی 1420وبعدش پشیمون شدم از گارانتی رفتم گفتم گارانتی نمی خوام قبول نکرد الان تو جعبه یک گارانتی شرکت هست که فروشنده میگه خرابی بشه شرکت اوض میکنه وظیفه شرکت هست این درسته در ضمم منم تو psn ادد کنید armimod دوستان بازی lost of us خریدم به نطرتون تو تعویض با بازی های جدید به مشکل نمی خورم ین بازی چقدر حچم در یک ساعت مصرف می کنه خواهشا جواب بدید سپاس گزارم

سلام
من میخوام ps4 ّخرم ، اگه میشه یه خورده درباره ی بازیهاش برام توضیح بدید چظوریه ؟

اینکه میگن تو هارد کپی میشه داستانش چیه ؟ یعنی از اینترنت بگیرم دیگه حله ؟ باید لایسنس هم براش خرید ؟

سلام
من میخوام ps4 ّخرم ، اگه میشه یه خورده درباره ی بازیهاش برام توضیح بدید چظوریه ؟

اینکه میگن تو هارد کپی میشه داستانش چیه ؟ یعنی از اینترنت بگیرم دیگه حله ؟ باید لایسنس هم براش خرید ؟
سلام عزیز
متوجه سوالت نمیشم در مورده بازیاش توضیح بدیم ؟
میتونی بازیهای Ps4 رو توی زیر مجموعه Ps4 games نگاه کنی و توی نت هم سرچ کنی . بالاخره مختص هر سلیقه ای یه چیزی گیر میاد

بازیا کلا چه نسخه فیزیکی چه دیجیتالی توی هارد نصب میشه و از هارد اجرا میشه. از psn هم بخری مستقیم دانلود میشه.

move با ps4 کار میکنه؟دوربینش با دسته ps4 چطور؟
بله move با 4 کار میکنه
4 خودش دوربین داره

سلام بازی های ps4 رو میشه دانلود کرد مثلا فیفا 15؟
اگه میشه از کجا باید اینکارو کرد؟
بله میشه
باید از psn بخری اول . بعد یه راست دانلود میکنی یا از طریقه pc > به تاپیک مربوطش مراجعه کن برای اطلاعات بیشتر .

من وقتی ps4 خریدم فروشنده ازم70 تومان پول گرانتی گرفتم قیمت خود دستگاه ریجن 2 1340 بود شد با گارانتی 1420وبعدش پشیمون شدم از گارانتی رفتم گفتم گارانتی نمی خوام قبول نکرد الان تو جعبه یک گارانتی شرکت هست که فروشنده میگه خرابی بشه شرکت اوض میکنه وظیفه شرکت هست این درسته در ضمم منم تو psn ادد کنید armimod دوستان بازی lost of us خریدم به نطرتون تو تعویض با بازی های جدید به مشکل نمی خورم ین بازی چقدر حچم در یک ساعت مصرف می کنه خواهشا جوا

- - -ویرایش - - -

من وقتی ps4 خریدم فروشنده ازم70 تومان پول گرانتی گرفتم قیمت خود دستگاه ریجن 2 1340 بود شد با گارانتی 1420وبعدش پشیمون شدم از گارانتی رفتم گفتم گارانتی نمی خوام قبول نکرد الان تو جعبه یک گارانتی شرکت هست که فروشنده میگه خرابی بشه شرکت اوض میکنه وظیفه شرکت هست این درسته در ضمم منم تو psn ادد کنید armimod دوستان بازی lost of us خریدم به نطرتون تو تعویض با بازی های جدید به مشکل نمی خورم ین بازی چقدر حچم در یک ساعت مصرف می کنه خواهشا جواب بدید سپاس گزارم
خیلی مصرف نمیکنه. بسته به بازیش از 50 الا 120 اینا نهایتا.

- - -ویرایش - - -

اقا من رفتم بتل بگيرم بازي اينگليسي نداشت كال گرفتم دستگاه ريجن ٣ هست مگه به ريجن دستگاه ربط داره من بد بخت چي كار كنم:(

اگر بازی English نداره یا نسخه های chinese - japanese هست که میشه ریجن 3 که معمولا خیلیاشون فقط شامل زبان japanese یا chinese میشن
( البته نه همه )
یه سری از بازیهای مختص کشورهای اروپایی هم ممکنه زبانهای english نداشته باشن
به هر حال باید بخشه language بازی رو پیدا کنی ببینی داره یا نه

سلام عزیز
متوجه سوالت نمیشم در مورده بازیاش توضیح بدیم ؟
میتونی بازیهای Ps4 رو توی زیر مجموعه Ps4 games نگاه کنی و توی نت هم سرچ کنی . بالاخره مختص هر سلیقه ای یه چیزی گیر میاد

بازیا کلا چه نسخه فیزیکی چه دیجیتالی توی هارد نصب میشه و از هارد اجرا میشه. از psn هم بخری مستقیم دانلود میشه.

سلام دوست عزیز
ببخشید سوالام زیاده وارد نیستم دیگه دمت گرم :x

والا من زیاد در جریان ps4 نیستم به خاطر این یه خورده سوال دارم داداش

1- یعنی میخواستم بدونم الان در اصل بازی رو اگه خودمون دیتاش رو از اینترنت دانلود کنیم رایگان در میاد واسمون ؟ یعنی مثل ه.ک میمونه دیگه ؟
2- یعنی مثل کپی خور خودمون ? اون وقت برا آنلاین بازی کردنش باید چی کار کرد ؟
3- اون وقت داستان خرید از اینترنت چیه از سونی ؟

میگم آقا اگر اینجوری باشه مثل همون ه.ک هست در اصل دیگه ؟

اگه میشه یه خورده برام توضیح بده من فقط داستنا این رو نمیدونم چیه ؟

سلام دوست عزیز
ببخشید سوالام زیاده وارد نیستم دیگه دمت گرم :x

والا من زیاد در جریان ps4 نیستم به خاطر این یه خورده سوال دارم داداش

1- یعنی میخواستم بدونم الان در اصل بازی رو اگه خودمون دیتاش رو از اینترنت دانلود کنیم رایگان در میاد واسمون ؟ یعنی مثل ه.ک میمونه دیگه ؟
2- یعنی مثل کپی خور خودمون ? اون وقت برا آنلاین بازی کردنش باید چی کار کرد ؟
3- اون وقت داستان خرید از اینترنت چیه از سونی ؟

میگم آقا اگر اینجوری باشه مثل همون ه.ک هست در اصل دیگه ؟

اگه میشه یه خورده برام توضیح بده من فقط داستنا این رو نمیدونم چیه ؟
سلام داداش
ببین شما وقتی میتونی بازی دانلود کنی که پولش به استور (فروشگاه اینترنتی بازی ها یه سونی) پرداخت کرده باشید که برایه یه بازی 59 دلاری نزدیک 170 تومن باید پول بدید میشه دانلود هم کرد
هک در کار نیست باید پولش پرداخت بشه تا بازی برات باز بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or